Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Starfield Premium Edition Steam Kodu (AMDRewards) Satılık 600 TL Satın Al 29 Eylül 2023 10:00 1 1 Starfield Premium Edition Steam Kodu (AMDRewards) Satılık 600 TL Gaming.gen.tr'den AMD ekran kartı alımım sonucu Starfield Premium Edition kodu hediye geldi. Xboxtan starfield oynadığım için kullanmayı düşünmüyorum ve satıyorum. Oyunun Steam fiyatı 1300tl ama ben 600'e satıyorum. DH kullanmıyordum ilan verebilmek için hesap açtım yani referansım yok ancak güven konusunda sıkıntınız olmasın, gerekli tüm şartları yerine getirmeye hazırım, satın alım faturası gösterebilirim, telefon numarası, instagram verebilirim, discord yayın açık iken canlı da yardımcı olabilirim. İlgilenen alıcılar ulaşabilirler. Discord: Skipper#7368Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Starfield Premium Edition Steam Kodu (AMDRewards) Satılık 600 TL [SATILDI] Starfield Premium Edition Steam Kodu (AMDRewards) Satılık 600 TL
GÜNCEL ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Starfield Premium Edition Steam Kodu (AMDRewards) Satılık 600 TL [SATILDI] Starfield Premium Edition Steam Kodu (AMDRewards) Satılık 600 TL