Şimdi Ara

Stardew Valley açılmıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Stardew Valley bir iki gün öncesine kadar sorunsuz açılıyordu şu an tepki dahi vermiyor. .net fw gibi programları tekrar kurmayı denedim. Yabancı sitelerden konuyla ilgili yaşım kadar .dll dosyası yükledim ama olmadı. Şimdiden teşekkürler.

Log şu şekilde :

Message: Geçersiz biçimdeki bir program yüklenmek istendi. (HRESULT özel durum döndürdü: 0x8007000B)

InnerException: 

Stack Trace:  konum: Microsoft.Xna.Framework.Input.UnsafeNativeMethods.GetState(PlayerIndex playerIndex, XINPUT_STATE& pState)

konum: Microsoft.Xna.Framework.Input.GamePad.GetState(PlayerIndex playerIndex, GamePadDeadZone deadZoneMode)

konum: StardewValley.GameRunner.Update(GameTime gameTime) C:\GitlabRunner\builds\Gq5qA5P4\0\ConcernedApe\stardewvalley\Farmer\Farmer\LocalMultiplayer.cs içinde: satır 976

konum: Microsoft.Xna.Framework.Game.RunGame(Boolean useBlockingRun)

konum: StardewValley.Program.Main(String[] args) C:\GitlabRunner\builds\Gq5qA5P4\0\ConcernedApe\stardewvalley\Farmer\Farmer\Program.cs içinde: satır 156

Game Version: 1.5.4

SDK Helper: SteamHelper

Game Language: tr

GPU: AMD Radeon(TM) RX 560 Series

In-game Date: spring 0 Y1 Time of Day: 600

Game Location: null

• Sorunu çözdüm fakat bu sefer Epic Games'i bozdum. :) Tonla dll yüklediğim için olmalı. Dll dosyalarını toplu olarak nasıl temizleyebilirim? İmkansız ise format atıcam.

• format💁‍♂️😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.