Bildirim
STARCOM USB ADSL MODEM 20 YTL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_25477978/tm.htm
7) Firmalar kampanyalı ürünler için ayrı ayrı başlık açmak yerine , tek başlık altında belirtmeleri gerekir_____________________________ -
Herşeydende öte arkadaşlar ben bu modemin 4port+1usbli modelini satın alıp kullandım, ısı sorunu dışında pek bir sorun yaşamadım aslında ama genede belli olmaz yani...sonuçta garantisiz çin ithali mallar... _____________________________ ɠƱʋȜɲ -
ya zaten çoğu markanın usb bağlantılı adsl modemleri bu fiyata,
neresi sıcak fırsat bunun Allah aşkına?_____________________________ Aziz Nesin az bile demiş memleketin aptallık oranına binaen! -
Antares Real'de bunu dengi ürün 15 YTL'ydi. (2 ay önce.) _____________________________ 
-
Kablosuza geçtim, usb modemimi hediye edeyim dedim, kimse almadı. _____________________________ Bursaspor'la birlikte, Şampiyonluğa elele..
......::::::Şampiyon Bursaspor::::::...... -
Bendede ayni modemden varda vista yüklicem yakinda bi sorun olmaz dimi vista için sürücü cd filan varmidir şimdiden teşekür
_____________________________ -
acaba bu modem gücünü usbden mi alıyor yoksa elektrik prizine de baglıyor muyuz? eger gücünü usbden alıyorsa güzel, çunku elektrik kesildiginde laptopun pili 2saat gidiyor ve bu modem de olursa internete girilebilir. usbden alıyorsa gücünü ben düşünürüm almayı. gecen gün gitti mesela elektrik, laptop acık ama modem kapalı, sap gibi kaldım ortada... _____________________________ Aradığınız imzaya şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
The signature you have looked for cannot be reached at the moment. Please try again later. -

sanırım güç kablosu kullanmıyor ama bence çok gereksiz bir modem
_____________________________ hayatta gerçek olan tek şey siyah ve beyazdır, geriye kalan herşey bir yanılsamadan ibarettir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android