Şimdi Ara

STARCOM MOVIEXPLUS HD 4 GB BEYAZ MOVIE MKV MP3 ÇALAR (dehşet ses kalitesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İşgüzarlık başına vrunca tabi insanın boş konuşmalar dvm ediyor haliyle biz starcom moviexplsu tan bahsediyoruz arkadaş bu zekayla hala işine gelen anlamı çıkarıyo . lütfen susta millete faydalı bilgi ver. Bu arada gençlik Bu ürün için starcom un teknik sevisiyle konuştum camı fazla basınca kırııyomuş ve bu garanti kapsamında değilmiş kapasitif bir ekrana sahip de değil . t10 gibi olsa gerek ama ses çıkışını hala merak ediyorum ankarada olupda bu ürüne sahip olan arkadaşımız varsa lütfen bu imkanı versinde bi deniyim cihazı
  • Yanlız arkadaşlar müzik 12 saat video 3.5 saat diyor bence bu rakamlardan dolayı bu cihaz tercih edilmez :\
  • arkadaşlar sizce bu cihaz alınır mı alınmaz mı? yada bu fiyata daha iyileri var mı?
  • merhaba arkadaşlar bu cihazı bugün test ettim teknosada:) fiatı 89 tl ye düşmüş... 32 gblik hafıza kartı taktım içindeki tüm filmleri izledim ve akıcıydı. bazı filmler 720 p ve 2400 2500 mb büyüklüğündeydi... Müzik sesi de iyi bir kulaklıkla gayet güzel gider ben senheiser hd 205 dj monitör kulaklıkla orada dinledim çıkan ses hem o monitör kulaklığı bayağı destekliyorhem de net ses veriyordu:) o fiyata bence çok uygun alınır ben teşhir de tek kaldığı için onu almadım sanırım nmet üzerinden alacağım:) herkese tavsiye ederim 12 saat müzik 4 saat da film için o bücür cihazın pili de iyi kanımca..
  • kardesim ben aldım geçen kışın 150 liradan 100 e düşünce bu cihazi ben,bırak 3.5-4 saati 1 saat boyunca bile video izleyemedim bu cihazla.sürekli düşük pil diyo ve kapanıyo 1 saat dolmaya yakın.sırf bu şikayetle garantiye vercem.daha önce de usb kablosu ile sıkıntı yaşadım şarj etmiyodu o zman garantiye vermiştim geri geldiğinde ekran boydan boya kırıktı,hemen teknosadaki görevliye gösterip olay yerinde tekrar garantiye postaladık cihazı 1 hafta sonra sağ salim geldi.1 yıldır da kullandım ses kalitesi çok iyi bataryası dayansa güzel de film izleniyo.cihazın kulaklığı da kaliteli iyi ses veriyodu lakin arkadaşım kopardı yanlışlıkla ben de sennheiser cx200 street 2 aldım onunla kullanıyorum.arkadaşlar aranızda bu cihazla 3 saat boyunca film izleyebilen var mı cidden bataryası fullken bile.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.