Bildirim
STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (207. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teknik konular için girdiğim bu forumda sevdiğim oynadığım oyunun konusu olduğunu görmek güzel :)
Legion of Lettow'da insomniacs guildindeyim...Sith tarafını seçmek isteyenler için turx guildi var. Bence oyuna biraz zaman verirsek güzelleşektir.
Herkese iyi oyunlar -
-
-
@AdrianGordon
dostum hesap satışı için ayrıca bir konu var zaten orada devam et istersen ? -
Arkadaşlar oyunu orjinal olarak almaya değermi? Palit HD4870 1 GB Ekran Kartı + E8500 İşlemci + 4GB Ram var, oyunu rahat oynayabilirmiyim yüksek detaylarda? -
orjinal almaya değermi derken???
1- sorunun cevabı değmez olursa her zamana korsana mı yönelirsin tam anlayamadım?(bildiğin gibi korsan kullanım yasadışı bir yol , biliyosun degil mi?)
2- mmo oyunlarında istedigin kadar orjinal olmayan versiyonu alabilirsin hepsi çöptür bir işe yaramaz - yok öyle birşey
3- yok korsan kullanırım oyuna para vermem aslında diyorsan hiç kendini savunmaya kalkma ve senden ricam lütfen mmo oyunlarıda oynama bu zihniiyettek insanlar oyunu dahada zorlastırıyor
korsan hakkında olumsuz düşüncelerim cok fazla ve kullananların bunu savunmasına karşıyım ayrıca korsan kullanım senin cebine yarar saglıyor gibi gözükürken ülke ekonomisine kadar uzanan zararlı bir yatırım yaptıgının farkında degil kimse ve üstüne birde ben oyuna para vermem diyen bir kesim varki sanki oyunlar ağacta yetişen bir ürün gibi düşünüyorlar o bambaska konu
birden kendimi tutamadım eger ben yanlış anladıysam seni kusura bakma sorunun cevabı olarak şahsi fikrim oyun satın alınmaya değer özellikle SW (ayrıca KOTOR) hayranıysan doyurucu ve gelicek patchlerle birlikte cok umut verici bir yapısı var her classın ayrı hikayesi ve bu hikayelerin benim gözümde mükemmel olusu bile seni en az 5 ay basından kaldırmaz , cok arada kaldıysan ve bu oyunu oynayan bir arkadaşın varsa ondan trial hakkı göndermesini isteyebilirsin tabi yeni patch ile birlikte gelicek bu özellik
-
@cerrjahn azcık sakin ol, bir dur ve tekrar düşün. Benim demek istediğim, tam fiyatına bakmadım 100tl gibi bir rakam vericem sanırım orjinal almak için. Bu paraya değer mi ? Yoksa hiç almiyim mi? Bunu soruyorum ben korsan morsan demedim ki, nereden çıkarttın?
Neyse, arkadaşlar sistemi yazdım yukarıda tekrar yaziyim ve sorumu tekrar soriyim;
Palit HD4870 1 GB Ekran Kartı + E8500 İşlemci + 4GB Ram var, oyunu rahat oynayabilirmiyim yüksek detaylarda? -
quote:
Orijinalden alıntı: PVH
@cerrjahn azcık sakin ol, bir dur ve tekrar düşün. Benim demek istediğim, tam fiyatına bakmadım 100tl gibi bir rakam vericem sanırım orjinal almak için. Bu paraya değer mi ? Yoksa hiç almiyim mi? Bunu soruyorum ben korsan morsan demedim ki, nereden çıkarttın?
Neyse, arkadaşlar sistemi yazdım yukarıda tekrar yaziyim ve sorumu tekrar soriyim;
Palit HD4870 1 GB Ekran Kartı + E8500 İşlemci + 4GB Ram var, oyunu rahat oynayabilirmiyim yüksek detaylarda?
Ahahaha adam coşmuş tutulmuyor.
Bu arada SWTOR değer bence -
@W aynen hocam, tutmayın küçük enişteyi mode 10 -
kapasite bu kadar mı gercekten arkadasım ben sakinim gayet önce o zaman insanlarla iletişim nasıl kurulur yanlış anlısılmamak icin hangi kelimeler kullanılır öğren , hala " orjinal alsam olur mu " diye soruyorsun alacagın bir ürünün orjinalini neden sorarsın?? bunu acıklarmısın önce ? alacaksan alacaksındır zaten alacağının ürünün kendisi her zaman orjinalidir , ayrıca orda seni yanlış anladıysam kusura bakma dedim önce adam ol oku ne yazdıgını sonra internette yapabildigin sosyal ortam tripleri atma ayrıca sana destek olan elemandan da belli su forumu kac yıldır takip ederim pek yorum yapmıslıgım yoktur su bölümüde acıldıgından beri gözlemliyorum kim nasıl yorum yapıyor W nickli arkadas sana hiç bişe demiyorum yazdıklarını hep okumusumdur hepte takip ettim seni gercekten helal olsun kendini yorum yaparken adam sanmakta ayrı bi özellik (hadi bunun üstüne gidin acık verdim :) )
Sen alma arkadaş oyun kötü gelmez sana parana yazık hem o 100 küsür türk lirasıyla onlarca oyun alırsın sen hadi (hala soruyorsun; sisteminde calıssa alıcan mı güzel oldugu icin mi alıcan orjinale para verilir mi belli degilki kıvırma boşuna ayrıca eniştenle kötü bi anın falan mı var tam çözemedim seni baldızı mı sandı?)
bu arada iyiki yorum yaptınız devam edin lütfen böyle tartışmak çok rahatlatıyor insanı :)
-
Arkadaşlar oyunu suan offical sitesiden satın alıcamda eu yada us serverı yokmu bunun ? dırek tek bı sıteden alıp eudan oynıabılıyormuyum ? orıgınde dolar sıtede us uzerınden satılıyorda ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cerrjahn
kapasite bu kadar mı gercekten arkadasım ben sakinim gayet önce o zaman insanlarla iletişim nasıl kurulur yanlış anlısılmamak icin hangi kelimeler kullanılır öğren , hala " orjinal alsam olur mu " diye soruyorsun alacagın bir ürünün orjinalini neden sorarsın?? bunu acıklarmısın önce ? alacaksan alacaksındır zaten alacağının ürünün kendisi her zaman orjinalidir , ayrıca orda seni yanlış anladıysam kusura bakma dedim önce adam ol oku ne yazdıgını sonra internette yapabildigin sosyal ortam tripleri atma ayrıca sana destek olan elemandan da belli su forumu kac yıldır takip ederim pek yorum yapmıslıgım yoktur su bölümüde acıldıgından beri gözlemliyorum kim nasıl yorum yapıyor W nickli arkadas sana hiç bişe demiyorum yazdıklarını hep okumusumdur hepte takip ettim seni gercekten helal olsun kendini yorum yaparken adam sanmakta ayrı bi özellik (hadi bunun üstüne gidin acık verdim :) )
Sen alma arkadaş oyun kötü gelmez sana parana yazık hem o 100 küsür türk lirasıyla onlarca oyun alırsın sen hadi (hala soruyorsun; sisteminde calıssa alıcan mı güzel oldugu icin mi alıcan orjinale para verilir mi belli degilki kıvırma boşuna ayrıca eniştenle kötü bi anın falan mı var tam çözemedim seni baldızı mı sandı?)
bu arada iyiki yorum yaptınız devam edin lütfen böyle tartışmak çok rahatlatıyor insanı :)
Dostum takıldım sadece ya, büyütmeye gerek yok. Dediklerinin harfi harfine katılıyorum zaten sadece ani çıkışın ilginç geldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wachowski X
Arkadaşlar oyunu suan offical sitesiden satın alıcamda eu yada us serverı yokmu bunun ? dırek tek bı sıteden alıp eudan oynıabılıyormuyum ? orıgınde dolar sıtede us uzerınden satılıyorda ?
Arkadaşlar soruma cvp vercek bırısı varmı -
quote:
quote:
Arkadaşlar oyunu suan offical sitesiden satın alıcamda eu yada us serverı yokmu bunun ? dırek tek bı sıteden alıp eudan oynıabılıyormuyum ? orıgınde dolar sıtede us uzerınden satılıyorda ?
Arkadaşlar soruma cvp vercek bırısı varmı
Evet EU ya da US versiyon farkı yok oyunda. Tek oyunla istedigin serverda oynayabiliyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Crescent
quote:
quote:
Arkadaşlar soruma cvp vercek bırısı varmı
Evet EU ya da US versiyon farkı yok oyunda. Tek oyunla istedigin serverda oynayabiliyorsun.
Tesekkur ederım :) -
beyler, wow oynadım fakat 2 sene önce bıraktım, çok sıkı star wars fanıyım ama wow beni inanılmaz baydı son zamanlarda, wowdan tamamen değişik bir mmoprg arıyorum, genel olarak özet geçebilecek birisi varsa çok sevinirim, ayrıca yukarıda bir arkadaş 4+1 prepaid fln dedi, onedir? trial tarzı birşey varmı, oyuna gidip 150 tl verip sonra da bayarsam bırakmak istemiyorum, onu da açıklarsanız sevinirim,
iyi oyunlar herkese -
quote:
Orijinalden alıntı: berknal
beyler, wow oynadım fakat 2 sene önce bıraktım, çok sıkı star wars fanıyım ama wow beni inanılmaz baydı son zamanlarda, wowdan tamamen değişik bir mmoprg arıyorum, genel olarak özet geçebilecek birisi varsa çok sevinirim, ayrıca yukarıda bir arkadaş 4+1 prepaid fln dedi, onedir? trial tarzı birşey varmı, oyuna gidip 150 tl verip sonra da bayarsam bırakmak istemiyorum, onu da açıklarsanız sevinirim,
iyi oyunlar herkese
İyi bir PVP arıyorsan başlamanın anlamı yok çok büyük hayal kırıklığına uğrarsın.Onun dışında oyunda öyle aman aman büyük sorunlar yok.Star wars fanıymışsın zaten oyunun çoğu eksiğini gözün görmez bile.Bir de başlayacaksan oynayacağın serveri çok iyi araştır derim.Sonra kendini fleet'de 2 saat boyunca Flashpointler için grup ararken bulabilirsin.Oyun kötü beş para etmez vs vs diyenlere de bakma pvp hariç oyun çok güzel.Yeni gelecek patchlerlede pvpnin düzeleceğine inanıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.
quote:
Orijinalden alıntı: berknal
iyi oyunlar herkese
İyi bir PVP arıyorsan başlamanın anlamı yok çok büyük hayal kırıklığına uğrarsın.Onun dışında oyunda öyle aman aman büyük sorunlar yok.Star wars fanıymışsın zaten oyunun çoğu eksiğini gözün görmez bile.Bir de başlayacaksan oynayacağın serveri çok iyi araştır derim.Sonra kendini fleet'de 2 saat boyunca Flashpointler için grup ararken bulabilirsin.Oyun kötü beş para etmez vs vs diyenlere de bakma pvp hariç oyun çok güzel.Yeni gelecek patchlerlede pvpnin düzeleceğine inanıyorum.
çok teşekkür ederim iyi oyunlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: cerrjahn
off ulan sayfayı dolaşırken baktımda amma çene varmış sende yahu. Adam iki bişey sormuş düzinelerce saçmalamışsın.Oyuna başlayacağım yazılan yorumları okuyamıyorum o derece bişeysin. tamam kralsın , büyüksün ok ?
Birde beyler birşey soracağım.Pre-Paid card kullanan varmı ? varsa özelden ucuza satan sitelerin isimlerini bekliyorum malum kredi kartımız yok...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X