Şimdi Ara

Star Wars serisi niye 4-5-6-1-2-3 diye gidiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bu film bölümlerinin çekilme zamanına göre sıralanışı 4-5-6-1-2-3, peki hikaye de mi aynı sırada gidiyor?

Nasıl bir şeydir bu? Ben hiçbir SW'u izlemedim, bugün hepsinin DivX'ini aldım. Hangi sırayla izlemem gerekir?

Yardımlarınız için sağolun.

• 4-5-6 Eski üçleme (1970'ler). George Lucas 1-2-3'te ise bu olayların öncesini anlatıyor. Yani bir devam serisi değil de öncesini anlatan bir seri. Ben de seriyi indirmeye başladım, 4-5-6-1-2 ve sinemada 3 şeklinde izleyeceğim. 1-2-3-4-5-6 şeklinde izlemenin de bi sakıncası yok tabii. Ama Lucas nasıl yayınladıysa öyle izlemekte fayda var.

4-5-6-1-2-3
  • Evet haftaya hazırlık olsun diye izleyelim bakalım.. Cahil kalmamak lazım. Sağol bu arada.
  • Star Wars serisi niye 4-5-6-1-2-3 diye gidiyor sorusuna aşağıdaki linkte cevap bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_2838944/mpage_1/key_//tm.htm#2838944
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Evet haftaya hazırlık olsun diye izleyelim bakalım.. Cahil kalmamak lazım.

aynen bende izlesem iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guenen -- 13 Mayıs 2005, 23:25:41 >
  • george lucas"1. bölümden başlayarak 6. bölüme kadar seyretmek farklı bir deneyim olacak"demişilk klasik üçleme imparatorluk dönemini anlatıyomuş ve karanlıktan aydınlığa doğru yol alınıyomuş.bu günümüzdeki ikinci üçlemede ise cumhuriyet dönemi anlatılıyor ve bu sefer aydınlıktan karanlığa gidiliyormuş.bu ayki sinema dergisinde yazıyo bunlar
  • Ya ben hiçbir YILDIZ SAVAŞLARI filmini izlemedim.Harbiden bu kadar sağlam film mi ki bu kadar millet peşinden koşuyor yoksa diğerleri gibi şişirme mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 14 Mayıs 2005, 0:32:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi önyargılı olarak izlersen beğenmeyebilirsin. Sonuçta bir tarz meselesi. Matrix'i de seven ve sevmeyen olduğu gibi bunu da sevmeyen çıkabilir şayet hiç izlemeyip de aşırı beklenti ile izlerse.
  • beyler öle tersten falan kasmayın george lucas geçen sene açıklamıştı toplamda 15 saati aşkın bir dvd seti çıkarıcakmış ben onu alıcam (en son lord of the rings serisini 3 kere izledim, cidden kötü olmustum 15 saat mi asla )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Math Adore

Abi önyargılı olarak izlersen beğenmeyebilirsin. Sonuçta bir tarz meselesi. Matrix'i de seven ve sevmeyen olduğu gibi bunu da sevmeyen çıkabilir şayet hiç izlemeyip de aşırı beklenti ile izlerse.

Yok yanlış anladın ben hiç izlemedim,yani herhangi bir fikrim yok.Bu yüzden soruyorum nasıl bir seridir diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 14 Mayıs 2005, 0:51:04 >
  • lucas ın aklına bi fikir gelmiş ben bu dünyalıları nasıl kekleyipte para kazanabilirim diye
    düşünmüş demiş bu salaklar cok meraklılar en iyisi ben bunlara eski olayları iteleyeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus

lucas ın aklına bi fikir gelmiş ben bu dünyalıları nasıl kekleyipte para kazanabilirim diye
    düşünmüş demiş bu salaklar cok meraklılar en iyisi ben bunlara eski olayları iteleyeyim

Gerçekten de çok büyük paralar kazandı bu işten. George Lucas şahsi serveti ise "3 Milyar $". Filmin tüm getirisi ise milyarlarca dolar...

• Valla dün ilk Star Wars deneyimimi yaşadım. 4'ü izledim. Birazdan 5'i ve yarın 6'yı izleyeceğim. Haftaya Cuma'ya kadar hepsini izleyecem. 3. film biletlerimiz de hazır arkadaşlarla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.