Şimdi Ara

STAR WARS SAÇMALIĞI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mikrocerrahi , lazer.... o kadar ayrıntıya girmeyin beyler ya , tasası sizemi kaldı
    ,
    ha bu arada koldaki ana damarlar yüksek basınçlıdır o kadar kolay dağlanmaz fışkırır..........
  • ah ah insanların düşünce ve hayranlıklarına karşı çok duyarsızsınız...
    Ben hala sizin hoşlandıınız şeyleri merak ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: madyb

ah ah insanların düşünce ve hayranlıklarına karşı çok duyarsızsınız...
    Ben hala sizin hoşlandıınız şeyleri merak ediyorum...

Çakır abileri var bunların boşver. Bugün hayatında Starwars' un ne olduğunu bile bilmeyen bir arkadaşımı (bilim-kurgulardan nefret eder) zorla filme götürdüm. Adamın ağzı kulaklarına vardı çıkınca. Diğer filmleride bulup izleyeceğim dedi. Ha bu arada bana göre 4 5 6 nın yeniden çekilmesi gerekir yeni tekniklerle
  • bende sevmem bu star warsu çok anlamsız iki tane florasandan kılıç yapmışlar o yana bu yana gidip savaşıyorlar nedir bu kardeşim git Tom&jerry i izle daha iyi oda aynı türdün birinde robotla insan kapışıyo birinde kedi ile fare olay budur!!!
    NEDİR BU REZALET
  • STAR WARS SAÇMA BİR FİLM VE BEN BU FİLMİ SEVİYORUM, UMARIM DAHA SAÇMASINI YAPARLAR VE TÜM DÜNYA İZLER SİZDE EVİNİZDE OTURUP ANLAMLI FİLMLER İZLERSİNİZ. BURDA KALKIPDA FİLMİN **KUNU ÇIKARTMAYA GEREK YOK DELİ ETMEYİN ADAMI, BEN MATRİX, LORD OF THE RINGS, STAR WARS, STAR TREK GİBİ FİLMLERDEN HOŞLANIYORUM VE BU TARZ FİLMLERDEN HOŞLANAN OLDUKCA BÜYÜK BİR KİTLE VAR, BUKADAR KİŞİ FİLMDEN ANLAMIYOR SİZ ANLIYORSUNUZ, BEN BU TÜRÜ SEVİYORUM VE SİZLER NEKADAR YIRTINIRSANIZ YIRTININ BİZLER İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ,..

FOREVER STAR WARS.
  • he hee.. bu ne yaww
  • Yahu matrixde o neo mu ne o adam isteyince cok hizli hareket ediyo mermilerden kaciyo falan, ama kardesim gel gorki o ajanlar mi ne var onlardan ahanda benim gibi normal kosarak kaciyor.

Ona buna felsefesi var diyip atlayan, fanatigi olan tipler oldugu surece kimse tutarli kurgular yapmaz herhalde. Ah ah nerde o orwelller, herbertler...

Pop kulturun basit hikayeleri...
  • Ben takarım kardeşim...
    MATRIX II çıktığında da birsürü yerde "Bu sahnede hata var" diye başlık açmışlardı.

Ama Star Wars daki bu hata çekim hatası değil konu hatası. Tutarsızlık resmen.

George Lucas orada kan akmamasına dikkat etmiş ama micro cerrahiyi unutmuş.
  • harbi star wars nasıl seviliyor bende anlamıyom yaw.bi ara bi tane izlemiştim bi uzaylımıdır nedir ismi cismi belli olmayan bi yaratıktan ''A-İ-OUU-GRRR-EE-AA'' diye bi ses çıktı koptum ben zaten :D

bi Harry Potter,bide star wars hayranlığını anlayamıyorum.
  • Dünyada binlerce insanın nüfus kağıtlarının din kesimine Jedi yazdıracak duruma geldikleri kadar etkilendikleri bir seriye düz mantıkla filmin derin felsefesini anlayamayıp boktan demek bana göre daha saçma.
  • gerçek değilmiydi sw???
  • yazdığımız yazılara biraz dikkat edelim
    quote:

Orjinalden alıntı: blackburn

Hocam Bu adamlar bi ürün çıkmadan mağazaların önünde günlerdir bekleyen,sıraya giren kesim diilmi?Bunların fanatiklikle ilgisi yok tamamen uçuk boş beleş adamlar.....

seni kimsin ki millete boş beleş adamlar diyosun. Abi filim kötü de geç.

ayrıca serinin diğer 5 filimini izlemeden gittiysen zaten olayı anlamazsın. dünyada bu kadar fan ı olan bir olay boş da olamaz bu kadar adam mal siz akıllısınız. Biraz saygı

• İşte önemli bir nokta;dünyada,dünya gerçekleri ile ilgili olmayan şeylerin ne kadar çok 'fan' ı olursa az miktarda insan o kadar rahat her istediğini hiç tepki almadan yapabilir.
  • ya bu hayal gücüdür yok şuydu yok buydu diyemezsiniz
    starwars a lazer tabancalarının ışını görünür
    bunda mantık arayamazsınız bu george lucas ın kafasında kurduğu bir rüya
    siz hic rüyanızda saçma sapan şeyler yapmaz mısınız
    biz bu filmi izlerken bir nevi lucas ın beynine seyehat yapıyoruz oda hayalini biizmle paylaşıyor
    yok yok kesildi neden kan akmıyor
    bende rüyamda neler oluyorum ya kabuleniceksin yorumsuz izliceksin ve
    güzelliğine tanık olacaksın yada sevmedim diceksin
    yok boş beleş adammışta bilmem ne............
    ohooo geçin bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartannyan

İşte önemli bir nokta;dünyada,dünya gerçekleri ile ilgili olmayan şeylerin ne kadar çok 'fan' ı olursa az miktarda insan o kadar rahat her istediğini hiç tepki almadan yapabilir.

bak ama senin dediğin ile blackburn un dediği şeylerin hiç bi alakası yok. kimse kimsenin adamlığını tartışamaz burda. senin her istediğini yapmaktan kastın laf atmaksa ewet yapamazsın!!!!!!!
  • biraderler elimde 3 tane dvd var şimdi uyku tutmadi bunlari izleyecem birsinden başlamak lazim ama bu film garip bir siralama ile gidiyor sanirim 3 u sonradan çıktı falan fialn
    şimdi elimdekiler
    Episode 4 5 6
    bunların hangisi birinci film ondan başlayayım hiç izlemedim ben bu star wars i falan bi bakayım ucundan azıcık nasil olur hemen cevap bekliyorum fanatik kardeşlerden
  • İstediğini yapanlardan kastım burdaki kişiler değil,dünyayı perde arkalarından asıl yöneten kişi ve kuruluşlar.
  • filmin çekilme sırası 4-5-6-1-2-3
    konu sırası 1-2-3-4-5-6
    kronolojk gidiyim dersen ki bence güzel olur 4-5-6-1-2-3 ü izle derim
  • hay allah razi olsun ya
    gece gece dellenecektim neredeyse
    neyse ben giderim gipde star wars isleyeyim
    kültürüm artsın biraz
  • Bilimkurgu filmlerini bende çok severim ve Star Wars ı bende çok severek seyrettim ama film bittimi Star wars denen hayalde biter.Bana göre yanlış olan insanların bu tür şeylerin bir eğlence olduğunu bir hayal olduğunu unutup gerçeklerle ilgilerini kesip,jediler şöyle,obi van böyle vs vs ile bir hayali hayatlarının bir parçası haline getirmeleri.Bu, insanların gerçekten düşünmeleri gereken şeyleri düşünmelerini engelliyor,en azından kısıtlıyor.Tabii milyon dolarların bir hayale yatırılmasıda ayrı bir konu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.