Şimdi Ara

STar WArs RP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SİTEMİZ YENİ AÇILDI ORTAÇAĞ KURUCUZU İLE YAPTIK HERKEZİ BEKLERİZ
    Savaş Yada ÖL!SANA BAĞLI...
    SİTEDE JEDİ YADA KÖTÜ OLUYORSUNUZ VE UZAY ÇAĞINA GİRMİŞ BULUNUYORSUNUZ...

• Hiç ama Hiç güsel deil Gezegenler tam Bir saçmalık.Dünya Marss falan Saçmalamışın.
  • umurman gel site kurarım senle rp
  • Daha çok geliştirilmesi Lazım...Hiçbişey yok sitede..
  • muahaua gezegen olarak naboo mustafar koymamısta gitmis mars filan koymus muıahauhauah koptum ya
  • onlar kötüler değil canım sithler sith sith he anladın mı?
  • berbat
    daha starwars ne bilmeden rp sini yaparsan böle olur işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star Wars Jedi Survivor Kod
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamın starwars ahkkında bilgisi yok bi de oyununu yapmış
  • gerçek bi star wars rp kuracak varsa bna haber versin birlikte yapalım
  • starwarsa uzay savaşları yazmış aslında yıldız savaşları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doggukan

sanane..filmi izlememiş olabilir...hem bu onun daha ilk rpsi...forumdada yeni...kabahati onda bulmayın...

kabahatı onda değil bende bulun konuları ben açtım filmi izledim ama izleyeli çok uzun zaman oldu bunu ayrıca sırf star wars değil star wars uzay savaşı karışımı yapmaı çalıştıkbeğenemesseniz siteyi daha da düzenleriz ayrıca aranızda star varsu bilen varsa gelsin onu admin ypalım
  • Beş para etmez BİR SİTE

GEZEGEN Sıralamasına Jedi Tapınağı , Galaxy Shop diye şeyler koyacak kadar Cahilseniz !

YUH DİORUM BAŞKA BİŞİ DEMİORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: castlewarder

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

dark seco
    Doggukan

beni tuttuğunuz için teşekkürler arkadaşlar ilk rp bu benim zaten bıraktım yeni açtım :D

Ne tutması

Resmen senle Dalga geçmişler

arkadaşım milletler ne dalga geçiyosun senin işin gücün yok mu ayrıca senin rpye girilmiyo link kırık

• güzel değil
  • Doggukan sırf post kasmıssın topicde sana altını cize cize oha diyorum.Hadi up postlarını anladım fakat bazı postlarının arasında sadece 15 dk ara var.Tarafımdan şikayet edildin

Kücük hatırlatma jedi ve sith bir tür değildir.Bildiğim kadarıyla onlar bir sınıf

Doggukan bugun tarafımdan 2. kez sikayet edildin tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 15 Eylül 2007; 21:13:10 >
  • 3 kez şikayet edildin.Bugun şikayet listem senin tarafından dolucak azcık dikkat et kendine

+ benim yazdığım ap açık postu anlıyamamışsın.Upladıkların normal ama üstte 15 dk ara ile yazdıkların var ben bunları şikayet etmiştim neyse yetkililer gereğini yapacaktır

+ cahil sıfatını kendime yakıstıramıyorum eğer sen düzelt buttonunu kullanmayı bile akıl edememişsen sıfatı kendine yakıstırabilirsin 3 sikayetim burdan doğdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 15 Eylül 2007; 22:04:14 >
  • Ya konuyu kapatın yada şikayetler 4e ulaşcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.