Şimdi Ara

Star wars despecialized edition (1977-1983) CGI sız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun uğraşlar sonucu star warsın george lukas CGI ile editleyip serinin orjinalliğini bozmadan önceki versiyonunu buldum

bu versiyon orjinal üçleme den oluşuyor ve saçma sapan görüntüyü senaryoyu atmosferi bozan hiç bir CGI efekti yok

1977 de veya 1983 te millet sinemada ne izlediyse sizde onu izliyorsunuz

kaliteside güzel eminim şaşıracaksınız izleyince çünki sevmediğiniz bir çok sahnenin aslında sonradan editle eklendiğini görünce aslında editsiz güzel olduğunu anlayacaksınız

bana göre izleyebileceğiniz en güzel star wars versiyonu bu olmuş

Star wars despecialized edition (1977-1983) CGI sız

bir örnek vermek gerekirse

return of jedi filminden dans sahnesi orjinal hali

buda çoğu kişinin nefret ettiği sonradan filme eklenen bol CGI'lı versiyon

Buda bol CGI lı special edition ve orjinal ile karşılaştırmalı cantina sahnesi

BU versiyonu elde etmek istiyorsanız bana pm atın burada link paylaşımı yasak diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 5 Ağustos 2018; 11:3:44 >

• Star wars ı bilmiyorum ama ben terminatör 2 nin VHS rip ini buldum. bluray den daha güzel görüntüler var. teknolojiye ayak uyduracağım diye yapmadık şey bırakmamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Star wars ı bilmiyorum ama ben terminatör 2 nin VHS rip ini buldum. bluray den daha güzel görüntüler var. teknolojiye ayak uyduracağım diye yapmadık şey bırakmamışlar.
    terminator 2 de bence teknolojiyide çok iyi ayarlamışlar george lukas gibi içine etmemişler
  • CGI'lı sahneler hatırlıyorum da bir kola firmasının sponsorluğunda eklenmiş ve filmler sinemada tekrar yayınlanmıştı. Sayelerinde klasik üçlemeyi (CGI ile bile olsa) sinemada izleme fırsatına erişmiştik. Hem bu sebeple, hem de CGI'ların önemli olmayan ikincil diyebileceğimiz sahnelerde ve az sayıda kullanılmış olmasından ötürü pek kızamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.