Şimdi Ara

star tvdeki ümit milli dizisi hakkında.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU ÜLKEDE KASKAFALI SEYİRCİ OLDUĞU SÜRECE YAYINLAMAYA DEVAM EDERLER

ORDAKİ KIZLARA NE DEMELİ.

KENDİLERİNE MAL MAL BAKAN ERKEKLERİN NE YAPTIKLARINI (YAPMAKTAN BAŞKA EYLEM DE KULLANILABİLİR) BİLMİYORLAR MI

BENCE ÇOK İYİ BİLİYORLAR

KENDİLERİNİ CENNETTTEN ÇIKMA HURİ ZANNEDİYORLAR.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Allah belasını versin bunların
    +999999
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • önceden her iğrenç klipte rtükü arardım,şimdi tlfu elime alsam kapatamam herhalde.... yazık çok yazık... hadi biz biraz büyüdük de aklı 1 karış havada olanların akıbetini merak ediyorum....

iyi de imzamda ve vardı ki :((
  • quote:

Orjinalden alıntı: razor

Kumanda yokmu kardeşim sizin elinizde ? İsteyen pXrnX izler isteyen meclis tv sanki zorla kamplarda bize izletiyorlar

öyle deme bunu izleyen küçük kızları düşün yaşları 10-14 arasında ergenlik dönemine girmiş bunun güzel bir olay olduğunu vurguluyolar bunu öyle anlıyo kızda namusu lekeleniyo kardeşim namusuu bu o kadar kolay bi kelime değildir bilmem farkındamısn
  • Adam milli olmadan asla diyor yaw Türk dizilerinin mantığını ezberledik artık o yüzden hiç TV açmamak en iyisi. Ben kırk yılda bir CNBC-E falan izliyorum Karma felsefesini benimseyen eski bir hırsızın dizisi war o çok süper mesela

Orjinalden alıntı: DarkSpirit

Adam milli olmadan asla diyor yaw Türk dizilerinin mantığını ezberledik artık o yüzden hiç TV açmamak en iyisi. Ben kırk yılda bir CNBC-E falan izliyorum Karma felsefesini benimseyen eski bir hırsızın dizisi war o çok süper mesela

+1
    cnbc-e nin dizileri harika prison break var çizgi film olarakda south park harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Adam milli olmadan asla diyor yaw Türk dizilerinin mantığını ezberledik artık o yüzden hiç TV açmamak en iyisi. Ben kırk yılda bir CNBC-E falan izliyorum Karma felsefesini benimseyen eski bir hırsızın dizisi war o çok süper mesela

+1
    cnbc-e nin dizileri harika prison break var çizgi film olarakda south park harika

bende cnbc-e seviyorum.simpsons south park ve sünger bob süper.simpsonslardan önce verdikleride güzel ama adını hiç öğrenemedim.bide maried with children

• Arkadaşlar bu kanalın bu diziyi vermesi doğal birşeydir....Çünkü bir Doğan klasiğidir....Türkiye'nin Aile yapısını bütünüyle bozmuş durumda.......Doğan gurubuna burdan kocaman
  • valla ne desem bu saçmalıklar gerçekten çok tutuluyor malesef insanlar bu tip şeylerle uyuşturuluyor ywa bugün havuzdaki bir kaç salağın yaptığı espiriyede kıl oldum zaten adam burası lübnanmı diyip diyip gülyolar yaw adamlar can derdinde bu salaklar gelmiş adamlara yapılanlarla dalga geçiyorlar çocuklara ters ters bakıyom böle sinirli sinirli anladı gıcıklandığımı dahada yapıyor aynı espiriyi ullleeen sktimin pci aklı sıra espri yapıyo nese işte böle vurdum duymaz nesil yerleştiriyor bu medyaaa ben de bu diziyi izledim sadece bir kere yanımda ablam annem küçük kardeşimde vardı daha ne olduğunu anlmaya çalışyoz bu dizinin bir de baktım belden aşşa espiriler yani şu amerikan vadii tarzda durum komedisi falan lan dedim ben böle dizinin ablamda hemen bencede dedi ve kanalı değiştirdim işte ben bunun için tv den soğudum tek izlediğim belgesel kanalları cnbc-e bunlarda harbi güzel diziler var kardeşim türk tvleri ölmüş biri admın pantolonunu indirir canlı yayında diğeri magazin programlarında sanki herkes böle yaşıyormuş gibi yaptıkları iyi bişemiş gibi dönüp dönüp aynı şeyleri gösteriyorlar millete bilinç altı yapıyolar bir nevi sanki herkes böle yapıyor neyse bu dizide artık Türk Milletini yozlaştırma çalışmalarının bir tanesi daha diyorum
    P4 3GHZ 256MB Abit RadeonX700 80GB Seagete HDD Fly 3000TV Audgy DE 5.1 512MB ram AsusPgdPro1 anakart Samsung 793DF 17"monitör Philips A3.610 Acoustic Fusion 5.1 + MSI M645 Megabook Dizüstü + Hp photo smart 735 + Cnet CAr 854 wireless modem + Altec Lansing ATP3 2.1 + Orite webcam pc 390A + Hp deskjet 3650 + Leadtek A340 + Creative ZEN NEEON mp3 player

• Southpark'a mükemmel diyen yurdum insanının Ümit Milli'e atıp tutması ne saçma bi durumdur yaa!! Yada Sex and the city hayranlarının söz konusu ilk birliktelik'i konu alan bir dizi olunca maço modlara girmeleri!!
    ayrıca bu kadar saçma şeylerle uğraşa uğraşa bu kadar yozlaştı bu millet.. Bırakın millet izlesin, siz beğenmiyorsanız seyretmezsiniz. Evet çok klasik bir tepki belkide fakat doğrusu bu arkadaşlar. O bir komedi dizisi. Üstü kapalı olarak belden aşşağı kalitesiz esprilerle insanları eğlendirmeye çalışıyorlar. Bayağda izleniyor!! Ee, çark dönüyor ve bu durumda kurallar dahilinde olduğuna göre..

Birde şunu anlamıyorum, neden herkes birbirinin ahlak bekçiliğini yapıyor? Aslında herkes demek yanlış.. 1 grup kendini toplumun ahlak zabıtası sanıyor ve herşeye müdahale etmeye çalışıyor. Erkeklerin küpesine, kızların eteğine karışıyor.. Okulda bira içti diye aynı koridorları paylaştığı arkadaşını doğruyor! Yada TV programları hakkında atıp tutuyor!! Tamam bazı sınırlar vardır ama bunlar kanunla belirlenmiştir. Bundan ötesinde herkesin ahlaki değerleri farklı olabilir. Ben kız arkadaşımla açık alanda öpüşürüm ama bu senin değerlerine ters olabilir. Işte bu noktada senin bana müdahale hakkın yoktur. Çünkü onlar senin değerlerin bunlar benim.. Ben kendi hayatımı yaşıyorum sen seninkini...

Yada iç çamaşırı mağazalarının reklam panolarına siyah boyalarla saldıranlar!! Son derece zavallı bir davranış.. Adam o kadar para harcamış, afiş hazırlatmış.. Sen plajda da görüyorsun bunları.. Ama noluo? Namus-ahlak kalmio dimi?!

Bu gibi hareketler son derece tehlikeli akımların başlangıcıdır arkadaşlar. Bu tarz şeylere göz yummayalım!!
    Unutmayalımki Cumhuriyet'ten hemen sonrada, henüz modern toplum anlayışı yerleşmemişken başını açan kadınlar taş yağmuruna tutulmuştur bu ülkede!! Gelecektede hayatımıza onun bunun müdahale etmesini istemiyorsak bu tarz kıvılcımları iyi sezmeliyiz diye düşünüyorum...

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...

• quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

Southpark'a mükemmel diyen yurdum insanının Ümit Milli'e atıp tutması ne saçma bi durumdur yaa!! Yada Sex and the city hayranlarının söz konusu ilk birliktelik'i konu alan bir dizi olunca maço modlara girmeleri!!
    ayrıca bu kadar saçma şeylerle uğraşa uğraşa bu kadar yozlaştı bu millet.. Bırakın millet izlesin, siz beğenmiyorsanız seyretmezsiniz. Evet çok klasik bir tepki belkide fakat doğrusu bu arkadaşlar. O bir komedi dizisi. Üstü kapalı olarak belden aşşağı kalitesiz esprilerle insanları eğlendirmeye çalışıyorlar. Bayağda izleniyor!! Ee, çark dönüyor ve bu durumda kurallar dahilinde olduğuna göre..

Birde şunu anlamıyorum, neden herkes birbirinin ahlak bekçiliğini yapıyor? Aslında herkes demek yanlış.. 1 grup kendini toplumun ahlak zabıtası sanıyor ve herşeye müdahale etmeye çalışıyor. Erkeklerin küpesine, kızların eteğine karışıyor.. Okulda bira içti diye aynı koridorları paylaştığı arkadaşını doğruyor! Yada TV programları hakkında atıp tutuyor!! Tamam bazı sınırlar vardır ama bunlar kanunla belirlenmiştir. Bundan ötesinde herkesin ahlaki değerleri farklı olabilir. Ben kız arkadaşımla açık alanda öpüşürüm ama bu senin değerlerine ters olabilir. Işte bu noktada senin bana müdahale hakkın yoktur. Çünkü onlar senin değerlerin bunlar benim.. Ben kendi hayatımı yaşıyorum sen seninkini...

Yada iç çamaşırı mağazalarının reklam panolarına siyah boyalarla saldıranlar!! Son derece zavallı bir davranış.. Adam o kadar para harcamış, afiş hazırlatmış.. Sen plajda da görüyorsun bunları.. Ama noluo? Namus-ahlak kalmio dimi?!

Bu gibi hareketler son derece tehlikeli akımların başlangıcıdır arkadaşlar. Bu tarz şeylere göz yummayalım!!
    Unutmayalımki Cumhuriyet'ten hemen sonrada, henüz modern toplum anlayışı yerleşmemişken başını açan kadınlar taş yağmuruna tutulmuştur bu ülkede!! Gelecektede hayatımıza onun bunun müdahale etmesini istemiyorsak bu tarz kıvılcımları iyi sezmeliyiz diye düşünüyorum...

ben sadece yorumumu yazdım nası south parkla bunu bir tutabilirsin
    bi kere south pakın yapımcıları amerikan ve onlarda bu tür şeyler normal benim söylemeye çalıştığım türk milleti bu tür şeyleri kabullenemez bi kere south parkın konusuyla bunun konusunun hiç alakası yok
    kimsenin kimseye ahlak bekçiliği yaptığı yok tekrar diyorum sadece görüşümü belirttim modern olucaz diye kendi geleneklerimizden ahlakımızdan vaz geçicek halimiz yok heralde? dikkatli izle diziyi amerikan pastasının kopyası gibi o zaman herşeyi alalım adamlarda çıplaklar kampı var kuralım ne dersin türkiye yede bi tane? yada çıplaklar koşusu var kaç kişi katılır dersin? bi keresinde bi çift protesto için cadde ortasında sevişmişti amerikada bi türk ailesi bunu yaparsa sağ çıkarmı sence?? sen kız arkadaşınla açık alanda öpüşürüm demişsin tamam öpüşmek doğal bişeydir ama sen tutup kız arkadaşınla müstehcen şeyleri sokak ortasında yapıp sonrada "bu bizim hayatımız" diyebilirmisn??

• quote:

ben sadece yorumumu yazdım nası south parkla bunu bir tutabilirsin
    bi kere south pakın yapımcıları amerikan ve onlarda bu tür şeyler normal benim söylemeye çalıştığım türk milleti bu tür şeyleri kabullenemez bi kere south parkın konusuyla bunun konusunun hiç alakası yok
    kimsenin kimseye ahlak bekçiliği yaptığı yok tekrar diyorum sadece görüşümü belirttim modern olucaz diye kendi geleneklerimizden ahlakımızdan vaz geçicek halimiz yok heralde? dikkatli izle diziyi amerikan pastasının kopyası gibi o zaman herşeyi alalım adamlarda çıplaklar kampı var kuralım ne dersin türkiye yede bi tane? yada çıplaklar koşusu var kaç kişi katılır dersin? bi keresinde bi çift protesto için cadde ortasında sevişmişti amerikada bi türk ailesi bunu yaparsa sağ çıkarmı sence?? sen kız arkadaşınla açık alanda öpüşürüm demişsin tamam öpüşmek doğal bişeydir ama sen tutup kız arkadaşınla müstehcen şeyleri sokak ortasında yapıp sonrada "bu bizim hayatımız" diyebilirmisn??

southparkta son derece ağır ithamlar var. üstelik üstü kapalı değil direk çakıyor adamlar lafları!!
    Yapımcılarının amerikan olması birşeyi değiştirmez, sonuçta onu izleyen ve beğenen kişi SENSiN ve ümit milli'e laf yapanda sensin!! Burda bi paradox var!
    Hadi hepsini geçtik, türk milleti bunu kaldırmaz demişsin! Kaldıranda var kaldırmayanda.. Mesela ben bu diziyi son derece ticari bir yapım olarak görüyorum ve izlemesemde orda durması beni rahatsız etmiyor. Çok şükür kumandalı bir televizyonum var ve istediğim kanala geçebiliyorum. Modern olucaz diye ahlakımızdan vazgeçmiycez elbette ama sorarım sana bundan 30-40 sene önce sokak ortasında kız arkadaşınla elele dolaşabiliyormuydun? HAYIR!! Ama bugün sevgilini rahatça öpebiliyorsun bile değilmi? İşte burda ahlak değerlerinin stabil kavramlar olmadığını ve zaman içerisinde değişebileceğini görüyoruz!!

Çıplaklar kampı ve çıplaklar koşusu olaylarına hiç girmiyor, gülüp geçiyorum. Çünkü sende pekala bunların bu konuya çok uzak olduğunu biliyorsun.

Sokak ortasındaki sevişme mevzunda ise sadece şunu söyliycem.. Al eline anayasayı oku!! O zaman ilk mesajımda yazdığım sınırları anlıycaksın!

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...

• South Park Yanlış olan herşeyle dalga geçer. Sonuçta herkes tarzını kabul etmiş ve bu şekilde seviliyor. Çıkıp ta millet bu doğrudur bu yanlıştır sakın bunu yapmayın etmeyin diye susam sokağı gibi gözümüze gözümüze mesaj sokmaya çalışsalardı o da tutmazdı emin olun. İnsanlar ciddiyeti fazlasıyla yaşıyorlar zaten biraz olsun gülümsetecek, rahatlatacak bir south park kalmıştı ona da karışmayıverin artık...

South Park Yanlış olan herşeyle dalga geçer. Sonuçta herkes tarzını kabul etmiş ve bu şekilde seviliyor. Çıkıp ta millet bu doğrudur bu yanlıştır sakın bunu yapmayın etmeyin diye susam sokağı gibi gözümüze gözümüze mesaj sokmaya çalışsalardı o da tutmazdı emin olun. İnsanlar ciddiyeti fazlasıyla yaşıyorlar zaten biraz olsun gülümsetecek, rahatlatacak bir south park kalmıştı ona da karışmayıverin artık...

katılıyorumda neyse konuştukca uzıycak çözüm bulunamıcak ben susıym isteyen istediği yorumu yapabilr

Orjinalden alıntı: CW_Doktoray

RTÜK Uyuyor Ümit Milli Yerine Tekrar "KURTLAR VADİSİ" ni Versinler

1000 Kere Daha İyi.....

ikisine de

valla sinirlerim tepemde herkes sevmiş bu diziyi türk insanının namusu bu kadar kolay değil ya
    hiç diziyi izlemedim önyargılı olmuyorum buyrun sitesinde yazanlar

milli olmak nedir?

Kafa göz yarmadan ilk cinsel deneyeminizi yaşama eylemidir.

Yapılması Gerekenler

Milli olmak yetenek ve bilgi işidir. Fakat ilk kez gerçekleştireceğiniz bir eylem olduğu göz önünde bulundurulursa, bazı aksilikler görmezden gelinebilir. Daha sonraki yaşamınızda psikiyatristinizle birlikte geçmişe dönmek istemiyorsanız; bu aksilikleri bilinç altınıza kazımamanızı, unutmaya çalışmanızı öneririz.

II.

Ne demişler; başlamak bir işi bitirmenin yarısıdır. Doğru zamanda doğru hamlelerde bulunun. Ama başladınız diye bitirebileceğinizi de sanmayın. Milli olmak zor, meşakkatli, bir o kadar da keyifli bir eylemdir.

III.

En güvenli seks tek başına olanıdır. Ama artık bundan vazgeçmenin zamanı gelmedi mi? Milli olmak için iki kişiye ihtiyaç vardır. Biri sen olduğuna göre diğerinin de sana ait bir şey olmadığı açık.

IV.

Arkadaşlarınızın sürekli sorularına ve baskılarına maruz kalabilirsiniz. Bu durumda abartılı hikayeleri yaşamışsınız gibi anlatmayın. Onların anlattıklarını da uygulamaya kalkışmayın. Yüzde sekseni uydurma ve fantezi ürünüdür. Akılsız fantezilerin cezasını milli olma adayları çeker.

V.

Milli olamamak değil, hiç denemede bulunmamak ayıptır.

VI.

Çeşitli afrodizyaklar bu gibi durumlar için bulunmaz birer can kurtarıcıdır. Ama unutma, senin içinde yıllardır uyuyan ve artık açığa çıkmayı bekleyen vahşi doğal bir güç var. Bırak bütün uyuyan fantezilerin açığa çıksın.

VII.

Güvenli milli olmak için, emniyet kemeri, güvenlik ekibi, hava yastığı yada trafik kurallarına gerek yok. İhtiyacınız olan tek şey renk renk ve çeşit çeşit marketlerde seni bekliyor.

VIII.

Merdiven altı milli olmak için uygun yer değildir. Uğursuzluk getirir. Milliliğin kısa kalır.

IX.

Milli olacak insan yatağından bellidir.

X.

Bu bir ekip çalışması değildir. Partnerin gerekli rahatlık ve keyif ortamını bizzat sizin yaratmanız gerekmektedir. Aceleci olmaktan şiddetle kaçınmalısın.....(bunca yıl beklemişsiniz......biraz daha sabredin)

XI.

Güvenli milli olmanın bir başka yolu da bu eyleme hiç kalkışmamaktır. Bildiğiniz yolda devam edin.

alın işte 11 madde de nası namusmuzu kaybederiz cümlesinin açıklanması.
    o bişey değil bu diziyi izleyen genç kızlarda var
    buyrun sitedeki bir bölümden izleyici yorumları

soru:siz nası milli oldunuz?

cevap:
    yengeç_96 - adana
    ben bu diziyi seyretmeden önce milli değildim.bu diziyi seyrettikten sonramilli olmaya karar verdim ve oldum.milli olmak kötü birşey değil.ayrıca dizi çok güzel ben şahsen çok beğendim.

cevap:
    top cambazı - fethiye
    dizinin sonundaki siteye girdim we hemen milli oldum

cevap:
    enigma04 - agrı
    dizinin 3.bölümünden bu siteyi aldım ve bende artık milliyim arkadaşlar...

bu da bir bayanın cevabı:
    gamzeli - mersin
    herkesin değilde bazı erkeklerin olduğu gibi oldum ve de çok güzel bi duyguydu

resmi sitesi bu dizinin:www.umitmilli.com

arkadaşlar sizin aklınız alıyomu? böyle bişiyi türk milleti kaldırabilirmi? girin siteye bakın siz nası milli oldunuz kısmına abaza dolu.. valla çok sinirlendim görenler nası normal tepki verebilio anlamıyorum çok ilginç cidden neyse temennim bu diziyi inş. genç kızlar izlemez çünkü namus türk milletinin en önemli yargılarındandır neyse çok konuştum lütfen yorum yapın

HAYAT BOŞ KENDİN ÇOŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VermillioN_ -- 22 Temmuz 2006; 21:53:14 >
    nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan
    Biz kimiz ? İşimiz ne ? Ne yapıyoruz ? Amacımız ne ? Örgüt müsünüz arkadaşım ?

You have to live before you die young...

• valla bayadır tv izlemediğim için bilmiyorum

ne zaman çıktı bu dizi yaw
    yönetmeni falan kim
    oyuncular arasında banu alkan falan vamı
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.