|
![]() |
|
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk) |
|
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk) |
|
Merhamet eden, merhamet bulur.
|
|
![]() |
|
スポンサーと自分のサイトにwww.picraw.com and picnear.comアイラブユーdhの好きなチームガラタサライ
Türkçesini bulan bana ÖM atsın :Pp TIKLA HERYERİNE TIKLAYIN..... |
|
P4 3GHZ 256MB Abit RadeonX700 80GB Seagete HDD Fly 3000TV Audgy DE 5.1 512MB ram AsusPgdPro1 anakart Samsung 793DF 17"monitör Philips A3.610 Acoustic Fusion 5.1 + MSI M645 Megabook Dizüstü + Hp photo smart 735 + Cnet CAr 854 wireless modem + Altec Lansing ATP3 2.1 + Orite webcam pc 390A + Hp deskjet 3650 + Leadtek A340 + Creative ZEN NEEON mp3 player
|
|
|
|
Merhamet eden, merhamet bulur.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VermillioN_ -- 22 Temmuz 2006; 21:53:14 > |
.: DH KONU DIŞI GRUBU::. nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan Biz kimiz ? İşimiz ne ? Ne yapıyoruz ? Amacımız ne ? Örgüt müsünüz arkadaşım ? ![]() You have to live before you die young... |
|