Şimdi Ara

STAR TREK ONLİNE Oynayanlar Buraya!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
8.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım oyun seni meşgul etmekle kalmaz seversen müptelası yapar oyun kapsamlı oyun ground (yerde) ve space oynama özellikleri var her filonun kendi starbase var ve bunun içinde gezip alış veriş yapabilirsin facebookta grubumuz varhttps://www.facebook.com/groups/146286462155019/ youn kapsamlı skillerle ilgili açıklamalar facebook grup sayfasında bu bildiğiniz online oyunlardan daha karmaşık ama öğrenince kolay bende sıfır ingilizce var 4 yıldır takılıyorum episode görevler ve aynı lost dizisi gibi sezonlar updateler var oyun çok fazla gelişti bu kadar yenilenen oyun görmedim ayrıca bu oyunu diğerlerinden ayıran en önemli özellik parayla güçlü değilsin herkes eşit iyi oyunlar....

• Oyun 2 nisandan itibaren 1.5 ay sürecek bir etkinlik yapılacak. o gün açılan ve kasılan charlar için ekstra özellikler gelecek ve bu özelliklerden bir kısmını önceden açılmış karakteriniz varsa onada aktarabilceksiniz. Oyunu oynamayı düşünüyorsanız o güne kadar oyuna alışmanızı 2 nisandan sonrada yeni karakterinize yoğunlaşmanızı tavsiye ederim.

Oyunda hangi fleetteyseniz benim için fark yapmaz .Fleet yaptırmak gibi derdimde yok onun için adamada ihtiyacım yok. Fleete alımda yapmiyorum zaten FLEET in tüm aşamaları komple kendi başıma bitirmiş durumdayım. llada bir türk fleetii istiyorsanız onuda buluruz. ki aynı fleete olmak değil birlikte oyniyabilmek önemlidir.
    Benden yardım alabilirsiniz. en az 10 saat onlinenımdır. burdan özel mesajla yada oyunda sağ üste mektup iconunda compıse bölümünde TO: bölümüne @zulfikarali ye mesaj atarak yada yine sağ üstten social - friend sekmesi ordan sağ alta add friende yazarak bana ulaşabilirsiniz. Gerektirse ts adreside var sorularınız olursa gelip sorabilirsiniz. özel mesajla ts adresini öğrenebilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikarali -- 25 Mart 2015; 21:16:18 >

• Çoktandır konu hareketsiz kalmış. Hala oynayan var mı oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

Çoktandır konu hareketsiz kalmış. Hala oynayan var mı oyunu?

var kardeşim ben hala oynuyorum. Romulan seçmiştim. ancak ırklar hakkında genel bilgi edinip yeniden başlayacağım. sonrası zaten sabit kalacak. iyi oyunlar dilerim.
  • regardfulcrow kullanıcısına yanıt
    Klingon a geçtim ben de. Ama bu ara Elder scrolls online ı başıma bela etti benim oğlan. O yüzden eskisi kadar çok oynayamıyorum. Bir de şu dlc paketleri hiç düzgün bir indirim almıyor. Paketler çok pahalı. Oyun için Türkçe içerik olmadığından gemi geliştirmesi ve karakter geliştirmesini deneme yanılma ile yapmak çok zaman alıyor. Zaten akşama kadar işteyiz, eve gidince ev halkının ihtiyaçlarına mı bakalım, istirahat mı edelim yoksa oyunu çözmeye mi çalışalım. Türkiyede bu tip oyun oynayan az olması çok büyük handikap oyuna benim gibi kısıtlı süre ayırabilenler için.
  • LostAssassin kullanıcısına yanıt
    var var :)
  • :)) [user]LostAssassin[/user]
  • Ayrıntılı açıklamaları olan bildiğiniz site var mı?
  • regardfulcrow kullanıcısına yanıt
    türkçe yok
    ingilizce için stowiki diye arat bulursun
  • Oyunu ilk çıktığı zamandan beridir aralıklar ile oynuyorum.Dil sıkıntım olmadığından karakterlerimden birisi Vice Admiral'a kadar yükseldi.Oyunda önemli olan görevleri mutlaka tamamlamak.Bazıları zor görünse de eğer Uzay Yolu dizilerinin benim gibi bir fanıysanız işin içinden çıkarsınız.Hemen hemen her serisini seyrettim.Böylece az çok ırkların zayıflıklarını da biliyorsunuz.Yada oyunda bulunan mesela fluidic space gibi bölümlerin kaynağını da biliyorsunuz.Oyun ilk çıktığında ücretli bir şekilde başka bir firmaya aitti, daha sonra firma değişti ve ücretsiz oyun olayına döndü.Gerçekten bazı şeyler için ödeme yapmazsanız zorlanabiliyorsunuz.Sadece şunu unutmayın Star Fleet daima Klingonlar ile savaşta.Klingon olacaklar şunu unutmasın.Klingonlar bir savaşta kaybedeceklerine ölmeyi tercih edeler.Çok kaba ve agresif bir ırktır.Silahları çok güçlü ama savunmaları zayıftır.Açıkçası ben iki tarafıda oynadım.En dengeli star fleet.Çok zaman ve sabır istiyor.Sanırım son oynayalı 1 sene oldu.Şimdi yine bir dönüp bakayım diyorum.Çok şey değiştiyse yeni bir karakterle sıfırdan başlayayım.Oyunun Türkçe'sinin olmayışı büyük bir kayıp çünkü geminize alacağınız silahlar farklı şekillerde zarar veriyor.Kimi shield'ı zayıflatırken diğeri de zırh delici özellikte.Aynı şekilde torpiller de çok önemli.Rütbenizi ne kadar çabuk yükseltir ve yeni gemi ve teçhizat alırsanız o kadar güçlü olursunuz. Oyunu şu anda tekrar indiriyorum.1 senedir oynamadığımdan klan vb. oluşturma eklendi mi bilemiyorum ama oyun içinde beni gündüz yada gece bulma ihtimaliniz var.Oyunun en güzel yanı silahları isterseniz ikinci el dükkanında alabiliyorsunuz.
    Uzay savaşlarında çok güçlü gemileri hızlı ve kurnaz hareket ederek yenebilirsiniz.Mümkünse başka oyuncular ile yardımlaşmaya da çalışın.Oyundaki görevlerin bazıları değişik dizilerin bölümlerinden alıntı.
    Özellikle Borg'lara bulaşmayın.Onlara ilk atışınız etki eder ama kısa sürede silahınıza adapte olurlar.Yanlış hatırlamıyorsam frekans değiştirici vardı.Mutlaka alın ve adapte olduklarında hemen değişiklik yapın.Ayrıca mutlaka yanınızdaki subaylarınızı da geliştirin.Unutmayın Maviler Science yani bilim subayı, sarılar engineering yani mühendislik ve kırmızlar ise muharip sınıftır.Gemi seçiminde kaç tane hangi subaydan olacağı da belirtilir.Buna göre kimi gemi silahla kimi gemi üstün bilim gereçlerini kullanarak savaşır.Seçiminizi çok iyi yapmanız lazım.
    Bir süredir oynamadığımdan paslanmışım ama bir sorunuz oldukça yanıtlamaya çalışırım.

• Merhaba,

Oyuna sürekli devam etmeyi planlıyorum. Eğer Türk guild var sa yada Türk oyuncunun çok olduğu bir guild de olur iletişime geçsin Hakan@dashing#2112
    Daha önceden WoW oynamıştım dibine kadar vurdum ancak oyun ücretli olması ve son gelen exp paketleriyle çok sıkıcı olmuştu bıraktım. Skype blacknetcom@hotmail.com iletişime geçiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.