Şimdi Ara

Star Trek'e Nereden Başlanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, aranızda seveni vardır mutlaka. Star Trek'e nereden başlamalı. Elimde 2009'da çekilen filmi mevcut, onu izlemeyi düşünüyorum.

• bir kaç yüz bölüm dizi ve bir düzine kadar filmi izlerim diyorsan baştan başla . 2013 , 2009 ile bağlantılı mı bilmiyorum ama , eğer değilse sonuncuyu izlesen yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

bir kaç yüz bölüm dizi ve bir düzine kadar filmi izlerim diyorsan baştan başla . 2013 , 2009 ile bağlantılı mı bilmiyorum ama , eğer değilse sonuncuyu izlesen yeter

o zaman dizilerden başlayayım ben, sonra da filmlere geçerim.

Sağolun cevabınız için
  • http://vidthekid.info/misc/trek.html

Şurdan fikir edinebilirsiniz.
  • ben bi ara başlayayım dedim de ebesinin nikahı kadar dizi bölümü vardı her biri 50 dk falan...yemedi valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaiden24

arkadaşlar, aranızda seveni vardır mutlaka. Star Trek'e nereden başlamalı. Elimde 2009'da çekilen filmi mevcut, onu izlemeyi düşünüyorum.

Vaktiniz bolsa dizilerden başlayın derim.. Değilse benim gibi 2009 versiyonu izleyip haziranda sinemalarımıza gelecek 2. filmle devam edersiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

quote:

arkadaşlar, aranızda seveni vardır mutlaka. Star Trek'e nereden başlamalı. Elimde 2009'da çekilen filmi mevcut, onu izlemeyi düşünüyorum.

Vaktiniz bolsa dizilerden başlayın derim.. Değilse benim gibi 2009 versiyonu izleyip haziranda sinemalarımıza gelecek 2. filmle devam edersiniz..

hocam 2009 versiyonunu izledim ama annem babam filan arada bahseder; o eski dizilere de bakmak istiyorum. Ne de olsa verdiği tat apayrıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

quote:

hocam 2009 versiyonunu izledim ama annem babam filan arada bahseder; o eski dizilere de bakmak istiyorum. Ne de olsa verdiği tat apayrıdır.

Elbette tadı başkadır da çok fazla boş vaktimiz olmuyor. Zamanında izlediğim parça parça bölümlerle yetinmek zorunda kalıyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.