Şimdi Ara

STAR S5 BUTTERFLY KULLANANLAR KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende star s5 var rom yüklemek istiyorum fakat usb ile pc ye bağlıyorum görüyor power tuşu ile ses yükseltmeye aynı anda basıyorum cmw ye geliyorum sd kartı görmüyor bilgisayarım ekranından da bakıyorum ordan da sd kartı görmüyor tam cmw acılınca kayboluyor sizce sebebi nedir telefondan mı, usb kablodanmı pc denmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • Star S5 e rom yüklemek işini flash tools la yapın derim, needrom sitesinden rom dosyasını indirip flash tools la yüklenebileni tabi.http://www.needrom.com/category/star/serial-s-star/s5/ asres bu.

Flash la rom yüklemek için öncelikle telefonunuzun MTK driverini bilgisayarınıza yüklemeniz lazım, işlemciniz ne ise onuda aratıp bulup kurun bilgisayarınıza. Daha sonra telefondan bataryayı çıkarıp
    usb kablo ile o şekilde bilgisayarınıza takın. flash programını açın ve romu yükleyin. diğer şekilde ben yapamadım power +- tuşları ile yani o yüzden bu şekilde yapmak daha kolay oluyor, yalnız 32 gb lık ile
    8 gblık versiyonlar farklıdır ona göre yanlış rom atıp uçurmayın telefonu.

Install ROM :

- FlashTools u çalıştırın
    - İndirip bir dizine açtığınız rom dosyaları içinden scatter bölümüne bu dosyayı bulup seçin MT6582_Android_scatter_emmc.txt
    - Dosya seçilmesini bekleyin
    - Option->USB Model,click USB Model
    –> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed
    - Yukarıdaki seçimleri uygulayın
    - "F9" tuşuna basın (Download tuşu)
    - Telefonu kapatıp, bataryayı çıkarın. USB kablo ile Pc ye bağlayın
    - Önce yükleme çubuğunda lila renginde ilerleme göreceksiniz, daha sonra sarı renkte devam edecek, bağlantıyı sakın kesmeyin.
    - En son yükleme bandı yeşil olacak ve işlem tamamlandı yazısını görünce, kabloyu çıkarıp telefonunuzu açabilirsiniz.

Ben telefonuma bu şekilde rom yüklemesi yapıyorum, yaptığınız tüm işlemlerin sorumluluğu tamamen size aittir, yol göstermesi açısından yardımcı olayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukcetin -- 29 Ağustos 2014; 15:42:58 >

• Beyler kamerayı çinden sipariş verdim fakat kamera derken ekranı kırdım onu da sipariş verdim. Gelince montaj fotoğraflarını atarım. Arka kapak siparişi de verdim hemde değişiklik olsun diye beyaz aldım. Takipte kalın...
  • Star S5'in veye Star markasının kendi sitesi varmı orada yayınlanan orginal rom'lar yokmudur acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukcetin

Star S5 e rom yüklemek işini flash tools la yapın derim, needrom sitesinden rom dosyasını indirip flash tools la yüklenebileni tabi.http://www.needrom.com/category/star/serial-s-star/s5/ asres bu.

Flash la rom yüklemek için öncelikle telefonunuzun MTK driverini bilgisayarınıza yüklemeniz lazım, işlemciniz ne ise onuda aratıp bulup kurun bilgisayarınıza. Daha sonra telefondan bataryayı çıkarıp
    usb kablo ile o şekilde bilgisayarınıza takın. flash programını açın ve romu yükleyin. diğer şekilde ben yapamadım power +- tuşları ile yani o yüzden bu şekilde yapmak daha kolay oluyor, yalnız 32 gb lık ile

Install ROM :

- İndirip bir dizine açtığınız rom dosyaları içinden scatter bölümüne bu dosyayı bulup seçin MT6582_Android_scatter_emmc.txt
    �> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed
    - Önce yükleme çubuğunda lila renginde ilerleme göreceksiniz, daha sonra sarı renkte devam edecek, bağlantıyı sakın kesmeyin.
    - En son yükleme bandı yeşil olacak ve işlem tamamlandı yazısını görünce, kabloyu çıkarıp telefonunuzu açabilirsiniz.

Ben telefonuma bu şekilde rom yüklemesi yapıyorum, yaptığınız tüm işlemlerin sorumluluğu tamamen size aittir, yol göstermesi açısından yardımcı olayım dedim.

kardeş çok teşekkür ederim, telefon yeni gibi oldu eyvallah ;)

• Beyler ekranım geldi. Arka kapak da geldi. Fakat ekranı yapıştıramıyorum. Bir fikriniz var mı? Telefoncular bizde bunu yapıştıracak yapıştırıcı yok diyorlar. Ekranı nasıl yapıştırabilirim? Kamera henüz gelmedi fakat hafta içinde elime ulaşır diye düşünüyorum. Umarım problem çıkmaz. Ekran yapıştırma hakkında yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.aran

quote:

Star S5 e rom yüklemek işini flash tools la yapın derim, needrom sitesinden rom dosyasını indirip flash tools la yüklenebileni tabi.http://www.needrom.com/category/star/serial-s-star/s5/ asres bu.

Install ROM :

�> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed

kardeş çok teşekkür ederim, telefon yeni gibi oldu eyvallah ;)

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: hacimusatr

Beyler ekranım geldi. Arka kapak da geldi. Fakat ekranı yapıştıramıyorum. Bir fikriniz var mı? Telefoncular bizde bunu yapıştıracak yapıştırıcı yok diyorlar. Ekranı nasıl yapıştırabilirim? Kamera henüz gelmedi fakat hafta içinde elime ulaşır diye düşünüyorum. Umarım problem çıkmaz. Ekran yapıştırma hakkında yardımlarınızı bekliyorum...

Bende ekranım kırıldığında senin gibi getirttim ve kendim taktım, ekranı yapıştırmak için çift taraflı kuvvetli bir yapıştırıcı alman gerekiyor, ondan sonra ekranı yerine takıp bir süre preslenecek şekilde tutman gerekiyor.

Ben ekranın altına çift taraflı bantı yapıştırdım sonra ekran üzerine baskı yapması için önce köpük poşet (havalı poşet) le sarıp daha sonrada her iki tarafına katlanmış kartonla sarıp koli bandı ile iyice gererek
    yapıştırdım ve bu şekilde 1 gün beklettim. sonra bunları çıkardım ve 6 aydır kullanıyorum sorun yok. sağ üst köşede çok az açıklık var gibi ama, elle ancak bu kadar oluyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacimusatr

Beyler ekranım geldi. Arka kapak da geldi. Fakat ekranı yapıştıramıyorum. Bir fikriniz var mı? Telefoncular bizde bunu yapıştıracak yapıştırıcı yok diyorlar. Ekranı nasıl yapıştırabilirim? Kamera henüz gelmedi fakat hafta içinde elime ulaşır diye düşünüyorum. Umarım problem çıkmaz. Ekran yapıştırma hakkında yardımlarınızı bekliyorum...

Bende ekranım kırıldığında senin gibi getirttim ve kendim taktım, ekranı yapıştırmak için çift taraflı kuvvetli bir yapıştırıcı alman gerekiyor, ondan sonra ekranı yerine takıp bir süre preslenecek şekilde tutman gerekiyor.

Ben ekranın altına çift taraflı bantı yapıştırdım sonra ekran üzerine baskı yapması için önce köpük poşet (havalı poşet) le sarıp daha sonrada her iki tarafına katlanmış kartonla sarıp koli bandı ile iyice gererek
    yapıştırdım ve bu şekilde 1 gün beklettim. sonra bunları çıkardım ve 6 aydır kullanıyorum sorun yok. sağ üst köşede çok az açıklık var gibi ama, elle ancak bu kadar oluyor :)

Bende aliexpress'deki, 3m marka çift taraflı bant ile yapıştır diye satıcıdan fikir aldım. Fakat 3m marka çift taraflı bant bulmak zor olacak gibi. Burdaki çift taraflı bantlara da açıkça güvenmiyorum. Zaten ekranı söktüğüm zaman, yapıştırmak için çift taraflı bant kullanıldığını gördüm. O iş kolay gibi. Şimdiki problemim dokunmatik ekranın alt kısmı. Cihazı açınca aşağıda bulunan telefon mesaj menü internet ve kişiler butonlarının bulunduğu kısım hariç her yeri çalışıyor. Orası neden çalışmıyor diye satıcıya sordum. Şansın varsa sokettendir dedi. Şansın varsa diyince moralim bozuldu. Malum bir sürü para saydım canımı sıktı bu konu. Hala denemedim fakat soketlerinin tam oturduğundan emin misin dedi bende hayır dedim o zaman tekrar dene dedi öyle kaldı. Sende öykle bir problem olmadı değil mi? Eğer problem devam ederse çok kötü olacak. Tamiri olmaz. Cihaz da kullanılamaz. Vay benim halime o zaman. Allah yardımcım olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.