Şimdi Ara

Star Gazetesi Kitap Kampanyası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En etkili dünya klasikleri ve Bestteller dünya klasikleri içinde hangi kitaplar var biliyormusunuz ?

• kampanya mı varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

kampanya mı varmış

evet dün ilk kuponu aldım sende bu günden başlayabilirsin yedek kupon veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1-BamBam-1

quote:

kampanya mı varmış

evet dün ilk kuponu aldım sende bu günden başlayabilirsin yedek kupon veriyorlar

Mesajini gorunce fabrikanin soforunu arayip gazeteyi aldirdim set icindeki kitaplari ogreneyim diye. Kitaplarla ilgili bi bilgi goremedim.
    kupon da bugun 3. Ve son kampanyanin 2. Kuponu verilmis . Daha sonra yedek kupon veriyorlarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampyanya mı varmış? Ne zaman başlamış bu hiç görmedim
  • Kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

quote:

kampanya mı varmış

Mesajini gorunce fabrikanin soforunu arayip gazeteyi aldirdim set icindeki kitaplari ogreneyim diye. Kitaplarla ilgili bi bilgi goremedim.
    kupon da bugun 3. Ve son kampanyanin 2. Kuponu verilmis . Daha sonra yedek kupon veriyorlarmi?

yedek kupon veriyorlar bugün başladıysan sıkıntı olmaz zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

Kampanya

kampanya tabi yedek kupon veriyorlar dert etme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

Kampanya

kampanya tabi yedek kupon veriyorlar dert etme

Kim veriyor yedek kuponu?
  • Ben daha önceden olan star gazetesi kampanyasıyla verilen kitaplardan almıştım.Tam bir rezalet baskı desen boş kitabın orjinaline bakıyorum 600 sayfa verdikleri ktiaba bakıyorum 200 sayfa Hiç okuma daha iyi ben pişman oldum aldığıma.
  • La Haine'ye katılıyorum.ben de Star'dan Bestseller almıştım. Tam bir fiyasko. Bence kupon toplamayla falan hiç uğraşmayın. Aldığım kitaplar evde duruyor. Sadece aşk konusu işlenmiş tüm kitaplarda. Ben de yengeme falan vereceğim kitapları.kadının ilgisini celbetti
  • Yukarıdaki arkadaslara katılıyorum maalesef ben de önceki setlerden almıstım . yarısından fazlası katıksız aşk konusuyduı.
  • Ne kadar vurdumduymaz gazetedir bu anlayamadım. Gazetede kupon bölümünde internet sitesinden başvuru yapabileceğimiz yazıyor fakat sitesine girdiğimde ne başvuru formu var ne de kampanya ile ilgili herhangi bir haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

Ne kadar vurdumduymaz gazetedir bu anlayamadım. Gazetede kupon bölümünde internet sitesinden başvuru yapabileceğimiz yazıyor fakat sitesine girdiğimde ne başvuru formu var ne de kampanya ile ilgili herhangi bir haber.

Aynen öyle.Bende baktım sitesine hic bir bilgi yok. 3 kupon vardı attım çöpe böyle ilgisizlik olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makrocu224

quote:

Ne kadar vurdumduymaz gazetedir bu anlayamadım. Gazetede kupon bölümünde internet sitesinden başvuru yapabileceğimiz yazıyor fakat sitesine girdiğimde ne başvuru formu var ne de kampanya ile ilgili herhangi bir haber.

Aynen öyle.Bende baktım sitesine hic bir bilgi yok. 3 kupon vardı attım çöpe böyle ilgisizlik olmaz.

mail atmıştım şöyle bir cevap verdiler 'Merhaba, Katılım formunu ana
    sayfa da sağ taraftaki bannerdan
    yada aşağıdaki linkten direk
    ulaşabilirsiniz. http://
    old2.stargazete.com/index.php?
    metot=kampanya&no=85' iyi güzelde ne kadar aradıysam sitelerinde böyle bir banner bulamadım verdikleri linkten başvurumu yaptım umarım alırken sorun yaşatmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitapların basımı kaliteli mi ki ?
  • @sebzeliturta

Yok kardeşim ne kalitelisi hem baskı kötü hem çeviri hemde yarım yamalak yazmışlar kitabı.Kitabın orjinali (atıyorum ) 500 sayfaysa bunların verdiği kitap 350-400 sayfa gerisini sen düşün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makrocu224

quote:

mail atmıştım şöyle bir cevap verdiler 'Merhaba, Katılım formunu ana
    sayfa da sağ taraftaki bannerdan
    yada aşağıdaki linkten direk
    ulaşabilirsiniz. http://
    old2.stargazete.com/index.php?
    metot=kampanya&no=85' iyi güzelde ne kadar aradıysam sitelerinde böyle bir banner bulamadım verdikleri linkten başvurumu yaptım umarım alırken sorun yaşatmazlar.

inşallah sorun yaratmazlar.kötü haber vermek istemezdm ama kuponlar bittikten 20gün sonra teslim edilicek diye biliyorum.

• Arkadaşlar, hevesinizi kırmak gibi olmasın, boşuna paranızı ve zamanınızı harcamayın derim. O gazeteye toplamda vereceğiniz parayı bir kenara koyun gidip sahaflardan tanesi 2-3 TL'ye güzel kitaplar alırsınız.
  • eski star gazetesiyle yeni star gazetesi arasında çok fark var yabancılar aldı ama kalite düştü ...

martı yayın evi iyidi
    sentez ve neden yayın evi berbat

süreklide eski bestseller veriyolar yada şark :)

abd bestseller verseler alıcam bunlara boşu boşana para veremem...

ted deker tess gerritsen falan 30 kitap almıştım martı yayın evi en iyisi oydu...diğerleri rezildi.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.