Şimdi Ara

STAR'da KÖPRÜ DİZİSİ ????!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzleyeniz varmı bilmiyorum ama ben şimdi şöle bir baktım hala devam ediyo dizi, benmi yanlış anladım bilmiyorum ama bunlar direk pkk köpekleri üzerine

dizi yapmışlar gibi duruyo.geçenlerdede şöyle bir baktım zamplarken dağdaki köpekleri çarpışırken gösteriyodu benmi tam anlamadım yoksa bunlar pkk yı

insanlara yavaş yavaş aşılamaya yönelik birşeymi??? Tv zaten kürt dizilerinden geçilmiyor........Eğer bu dizi butür faaliyetlere devam ederse elimden gelini

yapıcam sizinde yapmanızı rica ediyorum arkadaşlar.................

• Köprü dizisi belki de Türkiye'ye en çok hizmet etmiş vali olan Recep Yazıcıoğlu'nun anısına çekildi onun hayatını anlatıyor yaşadığı zorlukları falan... Özellikle yaptırmak istediği köprü üzerine kurulmuş bir hikaye daha doğrusu gerçek...

Kendisi burada da görev yapmıştı (Denizli). Gerçekten halk tarafından çok seviliyordu sıradışı bir insandı...

Hatta bi olayı anlatayım. Yazıcıoğlu meyhanelerin belli bi saatten sonra açık olmasını yasakladı. Kendisi de bi gün teftiş için kılık değiştirmiş meyhanenin kapalı olması gereken bi saatte gitmiş müşteri gibi gitmiş oturmuş...

Demiş ki işletme sahibine: "Yahu bu saatte buranın kapalı olması gerekmiyor mu yeni vali böyle bi karar aldıydı galiba" demiş...
    Meyhanecinin verdiği cevap ta şu: "Yaa s....r et o valiyi kim takar onu..."

• Ülkenin yetiştirdiği çok değerli insanlardan birisiydi.
    Geçirdiği trafik kazasının Amerikan oyunu olduğu bile söylenir.

Dizi çekimlerinin bir kısmı Eskişehir'de yapılıyor.
  • Meyhanecinin verdiği cevap ta şu: "Yaa s....r et o valiyi kim takar onu..."

way Öküz vayy

Saltuk bir kısmı değil Hepsi Eskişehirde çekiliyor
    Adını unuttum esşhirin bir Köyünde çekiliyor Kütahya yolunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 18 Aralık 2006; 23:27:05 >
  • eee tamamda bu köpeklerin ekranda gözükmeleri ve birtakım faaliyetlerini gösterip yani bir eşkıya havası verilmesi, bilirsinizki eşkıyalar bazı insanların dikkatlerini çekiyor ve sempati duyuyorlar... bu teroristlerin faaliyetlerini bu kadar açık gösterilmesi normalmi ve ekranda bakıyorum genelde onları gösteriyo şuan bile yine dağdaki görüntülerini gösteriyo....nekadarda birisinin adına olsada pkk faaliyetleri dahaa çok ön planda bna göre!!
  • Erzincanlıyım, rahmetli vali Yazıcıoğlu dedemin dilinden düşmezdi Yıllarca Erzincanda valilik yapmış, bi kaç sene önce trafik kazasında vefat etti vali. Dizi Kürt dizisi değiL, bi yere bağlanacak dizi korkmayın, dizi şu an çoğu kesimi terorist gibi gösteriliyo ama bir yere bağlanacak konu, merak etmeyin .... Bütün müslümanlar kardeşdir....

"Gidemediğin yer senin değildir" Çok anlamlı bir söz
  • umarım valinin yaptıkları ekrana daha çok yansır....şuana kdr itleri ekranda daha çok görüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o dağdaki kürtlerin müslüman olduğu meçhul
  • Biz de erzincan/ kemaliyeliyiz babam da çok överdi Recep Yazıcıoğlunu. Benim de çok dikkatimi çekti yaw dizi avrupa yakasını saymazsak ne zamandır ilk defa bi dizi de bi bölüm izliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.Barkley

Biz de erzincan/ kemaliyeliyiz babam da çok överdi Recep Yazıcıoğlunu. Benim de çok dikkatimi çekti yaw dizi avrupa yakasını saymazsak ne zamandır ilk defa bi dizi de bi bölüm izliyorum

Toprakta çıktı topikten bende refahiyeliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.