Şimdi Ara

Stanley Klasik Trigger-Action Seyahat Bardağı 0,35 Lt '236 TL' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz için teşekkürler,

    İki markanın (Zojirushi ve Stanley) da tek elle kullanılabilen mug termos bardaklarına sahip birisi olarak yaklaşık üç yıllık tecrübelerimi paylaştım.

    Siz de ikisini kullanma şansınız olduğunda forumdaki arkadaşlarla tecrübelerinizi paylaşabilirseniz faydalı olur.

    “Thermos” markalı ürünlerden henüz kullanmadığım için bu markalı ürünlerle ilgili yorumda bulunmuyorum.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bizimkilerin güncel durumu ekteki gibi,

    Sağdaki altın renkli olanı ben kullanıyorum. Tekneye götürdüğüm için daha hor kullanılıyor. Ortadakini eşim kullanıyor. Soldaki Stanley’i zorunlu olmadıkça kullanmıyorum, elim gitmiyor. Ortadaki Zojirushi ile Stanley aynı iç hacime sahip ama Stanley daha ağır ve kaba.

    Ayrıca bahsetmeyi atladığım bir nokta daha var. Stanley’den çay-kahve içtikten sonraki son damla kapakta kalıyor, kıyafetinize damlama ihtimali var. Belki yeni modellerde geliştirmişlerdir. Ama Zojirushi’yi kullandıktan sonra üst kapağını (tek elle) kapattığınız için damlama problemi olmuyor.


    Stanley Klasik Trigger-Action Seyahat Bardağı 0,35 Lt "236 TL"




  • hermano H kullanıcısına yanıt
    Stanley nin o kapak mekanizması zaten Allah ın cezası gibi bir şey, ben bardak gibi kullanıyorum. Bilerek almama rağmen pişmanlığım var o konuda, hele içinde sıcak bir şey varken ters çevirip hafif çalkalarsanız şampanya patlatmış gibi oluyor :) tetik kısmından sıvı kaçırıyor. Keşke kapaklı olsaymış diyorum, uygun aksesuar da göremedim, görsem alırdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kac zamandır bir termos 0.5 bir de sırt cantası üzerine haftalardır araştırma yapıyorum. birinin iyi dediğini diğeri kötü diyor.. yardım ediin eyyy fırsatcılar

  • 470ml lik Stanley in kapak iç kısmı da çok kötü. Deliğe denk gelen kısımdaki silikon minik parça çıkıyor. Benimki kaybolmuş, ürünü kullanamiyorum. Müşteri hizmetlerini iki defa aradım, gönderiyoruz vs dediler ikisinde de gondermediler. 320ml olan da duzeltmisler.
    320ml, 470ml, 1000ml stanleyim var ama şimdi alacak olsam hiç birini almazdım. Sırf kabaligi için bile alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat şuan için fena değil ama 3 ay önce amazonda 125 tl ve 150/25 kuponla satılmıştı. Yani 110 tl ye falan geliyordu.Acil ihtiyacı olmayanlar amazon indirimlerini takip edebilirler mutlaka düşecektir indirime
  • tam olarak ihtiyacım olan konuda ihtiyacım olan yorumlar atılmış hepinize çok teşekkür ediyorum. Tamda 1-2 gün önce aklıma termos alma fikri gelmişti. Günlük olarak elimde taşıyabileceğim (çanta v.s değil), pratik aç-iç tasarımı olan ve ortalama 6-7 saat sıcak tutan bir termos arıyordum, gene 3 büyük markanın kapışmasına şahit oldum ama Zojirushi kullanan abi beni tamamen etkiledi. Hem termosun inceliği hem kullanım kolaylığı, sanırsam Zojirushi alacağım (en azından zoji>stanley) diyebilirim fahat Thermos markasını da unutmamak gerek. Teşekkürler hepinize yorumlarınız için.

  • Termosa bu kadar para vermeye gerek yok. Penguen marka termoslara bakın. Fiyatları çok uygun. Gayet de sıcak tutuyor.

  • keylogger38 K kullanıcısına yanıt
    Saklamiyorsun ama evladiyelik işte
  • Konuda geçen yorumları temel olarak şöyle bi spreadsheet dosyasına aktardım, dileyenler konuyu özet olarak buradan bakıp markaları karşılaştırabilir :D https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YV0fG3CeMr3ql-uFQkMpSQXJOLUhodRNuoYyxl-h2FA/edit#gid=1685628170

  • Cep mataraları nasıl, kullanan var mı?

  • 2 yetişkin için kaç litre termos önerirsiniz ve marka öneriniz var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anthuan kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum penguenin termoslari f/p ürünleri bencede
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Sıcak tutma rezalet değil ama orta bile tam sayılmaz. Stanleyler kaba hiç değil aksine aşırı yakışıklılar. Kapağı hayatımda kullandığım en pratik şeylerdendir. Evde 1 ofiste 2 tane kullanıyordum. Birisine su diğerine kahve evdekine de su koyuyordum. Bu termos sayesinde ben su içme alışkanlığı kazandım.


    Kesinlikle uzun süre sıcak/soğuk kullanım için tavsiye etmiyorum ama ergonomi açısından piyasada herhangi bir rakibi yok. Hepsini siler süpürür. F/P mı? Tartışılır. Stanley, Zojirushi ve Thermos başı çeken markalar. Zojirushi yalıtım bakımından bence rakipsiz. Sonra thermos ve stanley geliyor sırayla. Fakat outdoor kullanımdan ziyade günlük kullanımda stanley one tap trigger tek geçerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 7 Mart 2021; 20:2:1 >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Zojirushi mug almadan önce ben de sizin gibi Stanley mug bardağımın pratik, yüksek performanslı ve kullanışlı olduğunu düşünüyordum. Zojirushi alınca aradaki farkı net olarak anlayabildim.

    En başta ikisini de deneme şansım olsaydı Stanley almazdım.

    Daha önce de dediğim gibi bu karşılaştırmayı tek elle kullanılan mug bardaklar için yapıyorum. Ayrıca Stanley 1 ve 1,3 litrelik termos mataralarımın performansından memnunum. Gerçi büyük hacimde (1-2lt) başka marka deneme fırsatım olmadı. Ama zaten hacim büyüdükçe termosu tek elle kullanamayacağınız için kapağın damlatmaması ve ağırlığı önemli bir kriter değil. Ayrıca markadan bağımsız olarak hacim arttıkça soğuk/ sıcak tutma performansı da artıyor.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt

    Stanley nasıl kaba değil? İlk sayfaya resim koydum. Göz var izan var. 500ml olan mannhart 470ml olan stanleyin yanında minik kalıyor. Dışarıdan bakan stanley'e 700ml falan der. O kadar fark var. Kapağı vs de kullanışlı değil. Yıkamak için çevirip çıkarıyorsunuz iç kısmı. Takır ukur takmaya çalışıyorsunuz. O kısımdaki silikon contası da düşmüş, kullanamıyorum ürünü. Saçma sapan yapmışlar. Contigo marka da var mesela, çok daha pratik. Pimi kaldır, iç kısmı vs temizle.


    Konudaki stanley de herhangi bir tuş kilidi de yok. Çantada vs düğmeye biraz temas olsa dökülür gider. Bu mu pratiklik? 470ml olanda kulp belki engel olur ama 320ml olan dımdızlak ortada. Contigoda ayrı bir kilit var bunun için.


    80-90tl civarına aldığım mannhart ve trendx termosları stanley'den daha severek ve daha sık kullanıyorum. İki ürünün de sıcak tutması bariz daha iyi.


    Stanley Klasik Trigger-Action Seyahat Bardağı 0,35 Lt "236 TL"




  • Beyler, ikinci el satmak isteyen olursa PM'den ulaşabilirsiniz. @hermano @commandx

  • Satmayı düşünmüyorum ama size pm gitmiyor, bilginize. Kapatmışsınız galiba ayarlardan.

  • hypnosemir kullanıcısına yanıt
    Olabilir aslında, Stanley’i satabilirim. PM alımınızı açarsanız görüşebiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hermano

    Olabilir aslında, Stanley’i satabilirim. PM alımınızı açarsanız görüşebiliriz

    Açtım Hocam?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosemir -- 7 Mart 2021; 23:17:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.