Uygun uçlarla rahatlıkla kullanabilirsiniz sadece vidalama ve delme için süper bir alet özellikle vidalamada akıllı vidayı 3mm demire 1-2 sn de gömüyor tetikte hız ayarı var bu modelde 15 kademeliydi galiba. Kesinlikle mobilya islerinde havşa açmaya gerek kalmiyor. Mazallah havşa açarsam mdfnin diğer tarafından çıkar. Ben farklı projeler için testereydi oyma basliklariydi vb deneyimler icin stanleyin darbesiz modelini aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Stanley 550w darbesiz matkap 273 tl (2. sayfa)
-
-
Hepsi ayrı işler için aletler Hocam. Genelde bu tip darbesiz, yüksek dönüş hızına sahip hafif matkapları tabelacılar çok kullanır. Akıllı vida denilen kendinden delici uçlu vidaları profillere atmak için.
Sizin aldığınız Stanley daha çok "baş üstü" hizasında çalışan, uzanması dahi zor olan yerlere vida atabilmek için kullanılıyor. Çeşitli avantaj dezavantajları var, basit vidalamalarda yavaş kaldığı durumlar dahi oluyor, onun dışında tork avantajı zaten inanılmaz.
Ytong duvara kurşun kalemi çakabilirsiniz Hocam Bu aletin güç sınırı çok çok daha üst seviyelerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzeri sıvalı idi hocam würth sarzlı atamadı kyarida kaldı ustaya bunu verdim bi baktı bu nasıl atsın gibisinden sonra işlem bitince birdaha baktı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vidalamayı hepsi yapar, matkap işi olunca biraz kalite gerekiyor. Bütçeyi belirleyin önce sonra bir şey bulunur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X