Şimdi Ara

Standart hattın sabit ücreti arttı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telekomdan aradılar ev avantaj paketlerine geçirmek için. Standart hattın sabit ücretinin yeni vergi düzenlemesi ile 14 liradan 17 liraya çıktığını söyledi görevli. Hangi vergi arttı dedim cevap veremedi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ev avantaj tarifesine geçer ve aylık 100 dk yı geçmez isem 20 tl mi ödeyeceğim yoksa eklenecek başka ücretler var mı? Eğer konuşmadığım halde 17 tl ödeyeceksem 20 tl ye ev avantajk 100 e geçerim yıl sonuna kadsar akşamları da bedava konuşurum. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Adres Tarif Edilir.
  • Sanırım sizi standart hattan caydırmak için öyle söylemiş olabilirler eğer gelen faturanızdan memnunsanız hiç evet demeyin...

Telefonu zaten kullanan biriyseniz evet evavantaj 100 tarifesine geçmeniz yararınıza olacaktır.standart tarifede konuşmasanızda 16 küsür sabit ödemesi var.
  • ev avantaj 100 e geçersem ve aylık 100 dk yı geçmez isem faturama 20 tl mi gelecek net?
    Adres Tarif Edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft
    ev avantaj 100 e geçersem ve aylık 100 dk yı geçmez isem faturama 20 tl mi gelecek net?

100 dk 19.9 lira. bu tarifeye geçmeni öneririm. tt gsmdeki paket tarifelere benzetti. kullandıgı kadar ödemek isteyenlerden bile 9 küsür lira sabit ücret alıyor hesaplıhatta
  • 17 lira sabit vereceğime 20 vereyim de 100 dk alayım dicem de cepnet olayını öğrenince kapattırırım heralde artık
    Adres Tarif Edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

ev avantaj 100 e geçersem ve aylık 100 dk yı geçmez isem faturama 20 tl mi gelecek net?

100 dk 19.9 lira. bu tarifeye geçmeni öneririm. tt gsmdeki paket tarifelere benzetti. kullandıgı kadar ödemek isteyenlerden bile 9 küsür lira sabit ücret alıyor hesaplıhatta

o bile 10,83tl olmuş...
  • eve gelen nisan 2010 faturasından detayları yazıyorum:

- şehiriçi: 8,8 kuruş / dakika
    - şehirlerarası: 10,5 kuruş / dakika
    - gsm: 37 kuruş / dakika

şebeke içi sms: 10 kuruş/adet
    gsm sms: 15 kuruş/adet

kdv-oiv hariç sabit ücret, 12,28 lira.

akşam 7 sabah 7 kampanyasındaki ücretsiz görüşmeler, faturada indirim olarak lanse edilmiş:
    "Türk Telekom'dan 207,51 lira indirim kazandınız." yazıyor.
    Çağrılık Kontör Mevcuttur
    Okeye 4. Tavlaya 2. Olunur
    Adres Tarif Edilir.
  • quote:

Hesaplı hatt faturamı ödedim az önce. Akşam saatleri ya da gündüz telefona hiç dokunmadım, 12.70 tl . .

hesaplıhattın sabit ücreti, üstte arkadaşın yazdığı gibi 10,83 tl.
    önceki aylar ne kadar geliyordu?

fatura detayını kontrol edin.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.