Şimdi Ara

Stadda ki koltuk sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. FM 14 oynuyorum,Beşiktaş takımının antrenörüyüm. İlk olarak 2022 yılın da stadyum genişlemesi istemiştim yönetimden, kabul edilip başlamıştı.

Ancak mali durumlar nedeniyle genişletilemedi ve 41.903 olan kapasite lig ve ŞL maçlarında 15 bin'e , ZTK ve hazırlık karşılaşmaları ise 35-40 bin seyirci geliyor.

Oyunda resmen bug oluştu. Bunu nasıl düzeltebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• passolig yüzündendir
  • Reserved .

Evet Bug var, sabah yazacağım.

Edit :

Öncelikle buna yakın problem Football Manager 2008 de başıma gelmişti.
    Takımla 2-3-4 sezon geçirdikten sonra stadı genişletmek istiyordum. Takımın bütçesi hep top 20'deydi. Fakat ya Yerel Yönetim(İl) yada başka sebeplerden dolayı bir türlü stadı büyütemedim.

Daha sonrasında 15 sezonluk kariyerim olan Southend'i açtım. 15 sezondur 25000 seyirciye karşı oynuyordum. FM Modifier ile kayıtlı oyunu açtım ve inanılmaz saçmalığa denk geldim.

Örnek olarak Manisa Spor kariyerim;
     Stadda ki koltuk sorunsalı

Stadyum genişletme kapasitesi, SS'de görüldüğü gibi bayağı yüksek bir rakam yazıyordu.

Ancak bir stadın kapasitesi oyunun sınırlarına göre 200000'ini aşamazdı. Burada sürekli yönetime stadyumu genişletme isteği, oyunun sapıtmasına neden oluyor diye düşünüyorum.

Sonrasında burada bulunan abartı rakamdan dolayı saçma sebeplere imza atıp stad genişlemesi yapılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 11 Mart 2015; 15:58:38 >

• @uAslAnkara

@scartor yorumunuzu bekliyor olacağım hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stad inşaat halinde kalmış haliyle sadece koltuklu olan bölüme seyirci alınabiliyor.(Data editörde süper lig için ''sadece koltuklu stadda oynanır??'' gibi bir maddde vardı. Adını tam hatırlıyamadım şimdi. Aynı madde şl içinde geçerli)

Nasıl düzeleceğine gelirsek, bütçeyi düzeltmeye bak. Bütçe düzelincede inşaat devam eder veya yeniden yönetimle görüşürsün.
  • @Mecnun Ç. Hocam bütçeyi düzelttim iki sezonda 194m Euro oyuncu sattım borçlar kapandı ve yönetimle görüştüm kapasite 6 bin arttı. Şuan 21 bin. Ancak tekrar genişletemiyorum ne kadar zaman geçmesi lazım?

@scartor hocam sağolun yardımcı olduğunuz için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİSKO CEZA NE OLUYOR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.