Şimdi Ara

Stad Bomboş!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rated

Ben gittim maça Pegasus tribününden izledim. uA üyeside değilim. İyi günde takımı desteklemektense bu zamanlarda gidip takıma sahip çıkmak daha önemlidir diye düşünüyorum.
    Ne yönetim ne de futbolcu sevdalısıyım sadece armaya ve renklere gönül vermiş bir Galatasaray'lıyım. Takımın zor durumda olduğunu görüyoruz. Sebeb ne olursa olsun farketmez. Gene gidip elimden geldiği kadar klübe ve takımıma destek oldum. En azından kendi taraftarlık görevimi yerine getirdim.
    Sürekli başarı gelecek diye bir şey yok. Kötü günde iyi günde diye bir çoğumuz bağırıyoruz. Ama ne tesadüfse takım tökezledimi iyi gün taraftarları hemen çomağı sokuyorlar.

Büyük bir hayal kırıklığı var takımda son senelerde fakat gene de desteğe ihtiyaçları var. En azından canla başla Galatasaray için çabalayan kimselere destek olduğumuzu göstermemiz lazım. Cana,Culio,Kazım,Stancu gibi oyuncuların hırsına sahip çıkmak lazım.

Gaziantep kupa maçınada gidicem ondan sonra ki Belediye ve Karabük maçlarınada gidicem. Hepsinde de yenilebiliriz fakat önemli olan formaya , armaya , renklere olan bağlılığımızı göstermektir o formayı hak etmeyen o yönetimi hak etmeyen o kutsal Galatasaray'lı ruhu taşımayan insanlara inat.

Helal olsun arkadaşım sana, keşke herkes senin gibi olabilse.

Ege Üniversitesi

• 4 Yıldır maç kaçırmazdım şu an Maç izleme isteği bile yok içimde, kaldı ki stada gidecekler.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.