Şimdi Ara

(SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynamadıgımdan takas yapmam sözkonusu değil.Para bulursan satarım.
  • tmm msn ni yaz yeter
  • kardeş ekle msn ni konuşalım yada pm at bana oyunda çar ismi neo22 msn:salihmendi_22@hotmail.com ok
  • 1 ay olmus konuya bakmıyorum ya tamamen unutmusum uplayayım bari :)
    Şimdilik salih222 arkadaş talip ama cevabını bekliyorum , yine de uplamış olayım diğer teklifler kenarda dursun Salih arkadaş almazsa onlara dönebilirim.
    Ayrıca arkadaşlar forumun 2.el alanında aktif olarak alım-satım yapmaktayım , inceleyebilirsiniz.O yüzden İstanbul dışında olanlar herkese güvenip para yollayamaz , o yüzden belirteyim dedim 2.el forumunda alışveriş yaptıgım arkadaşlardan da beni sorabilirsiniz , dolayısıyla güven konusunda sorun olmaz bende kesinlikle
    İstanbul içi Avrupa yakasından da elden satım olanağı vardır
    80 YTLden asagı fiyat teklif etmeyin lütfen.

• güzel char

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRvEr_SrO -- 25 Mart 2008; 9:10:51 >
  • arkadaş msn açta konuşalım ok
  • Arkadaşım charın güzel gibi en azından öle görünüo ama detaylı skill durumunu gösteren ss ler olmadan satış yapacağını sanmıorum. Charına bnde talibim ama 80 ytl de 80 ytldir. Ezbere iş olmas dimi . Kendin uptade yapmak ve zmn kaybetmek istemiosan bi arkadaşında veya internet cafede oyuna girip ss alabilirsin. Bunu tavsiye ederim . Skill durumu ve kasanın durumunu gösteren ss lerini koyarsan ben ve benm gibi chara talib olan kişileri aydınlatmış olursun. Saygılar
  • ups.
  • Hayırlı satıslar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsungd840

Arkadaşım charın güzel gibi en azından öle görünüo ama detaylı skill durumunu gösteren ss ler olmadan satış yapacağını sanmıorum. Charına bnde talibim ama 80 ytl de 80 ytldir. Ezbere iş olmas dimi . Kendin uptade yapmak ve zmn kaybetmek istemiosan bi arkadaşında veya internet cafede oyuna girip ss alabilirsin. Bunu tavsiye ederim . Skill durumu ve kasanın durumunu gösteren ss lerini koyarsan ben ve benm gibi chara talib olan kişileri aydınlatmış olursun. Saygılar

Tavsiyen içi teşekkürler ama skill durumu kötü değil fire en az 64 lg en az 48 cold en az 50 lvl , bunlar en az rakamlar hatırlayamadıgım için en az lvlını yazdım daha yuksek de olabilir.
    tckcaner ve salih_22 adlı arkadaşlar talip zaten yani bu şekilde de char satılabiliyor
    Ama madem öyle bakiyim çoğu arkadaşım sroyu bıraktı hala pcsinde yuklu olan varsa onlardan birinden ssleri alırım

@SeRvEr_SrO ,
    Silkroad'u bıraktıgım için char ihtiyacım yok o yüzden 80 lvllık char bile teklif edilse takas yapmayacagım.

• aga bi konuşalım beni ekle : carisma_halid@hotmail.com

inş.alırım...:D
  • güzel car inş. satarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurcan24

güzel car inş. satarsın

Sağol kardeş.

Arkadaşlar iletişim adreslerinizi konuya yazmak yerine pm ile bildirirseniz sevinirim , çünkü forumun silkroad bölümüyle pek ilgilenmiyorum daha çok forumun 2.el alanında cep telefonları bölümünde oluyorum.
    Ama isteyen yine konuya da yazsın ki konu uplanmış olsun
  • Gel kardeşim üşenme koy şu skillerin resimlerini Karşında potansiyel ama skilleri göremediği için kararsız bi alıcı var
  • quote:

Gel kardeşim üşenme koy şu skillerin resimlerini Karşında potansiyel ama skilleri göremediği için kararsız bi alıcı var

2-3 güne kadar resimleri koymaya çalışacagım.
  • arkadaslar avrupa charlar cıkalı ne kadar oldu?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulubatli_17

arkadaslar avrupa charlar cıkalı ne kadar oldu?????

Ben oyunu bırakmadan kısa süre önce cıkmıstı.Yani 2007 yaz aylarında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: o.gmc

KARDEŞ EĞER SATILMADIYSA BEN TALİBİM İSTERSEN TAKASDA YAPABİLİRZ SU AN O KADAR PARAM YOK AMA CHARLARIMI SATARSAM OLUR İSTERSEN DİREKT TAKAS YAPARIZ HANGİSİ İŞİNE GELİYOSA AMA CHARLARI SAMAK İÇİN BİRAZ ZAMAN LAZIM

CHARLARIM 43 LVL 4 PARÇA SOS LU 10 M İTEMLERLE BRABER 30 M Lİ PERSİADA FULL STR FİRE GLAVİE

İTEMSİZ 42 LVL istersen bunlarla senin charı itemsiz (glavie hariç:D) takas yaprız ben sana ikisini veririm sen bana itemsiz seninkini verirsin MSN İM ozntunertr@hotmail.com

şakamı bu verdiğin charlarla bu adamın wolfünü bile alamzsın

• quote:

Arkadaşım charın güzel gibi en azından öle görünüo ama detaylı skill durumunu gösteren ss ler olmadan satış yapacağını sanmıorum. Charına bnde talibim ama 80 ytl de 80 ytldir. Ezbere iş olmas dimi . Kendin uptade yapmak ve zmn kaybetmek istemiosan bi arkadaşında veya internet cafede oyuna girip ss alabilirsin. Bunu tavsiye ederim . Skill durumu ve kasanın durumunu gösteren ss lerini koyarsan ben ve benm gibi chara talib olan kişileri aydınlatmış olursun. Saygılar

+1905.
    Hayirli Satislar
  • Up!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.