Şimdi Ara

SSK dan anlayanlar yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem sigortalı bir şekilde işte çalısıyor. Çalıstığı yerden başka bir subeye atandı haziran ayında. O ay içinde 8 gün sigorta yatırılmış olduğunu gördük internetten. Daha sonra bunu yönetime bildirdik fakat şimdi işten çıkışı verilmiş gibi gözüküyor yani ben öyle anladım. :S SS verdim aşağıda. Bayadır orada çalısıyor eğer girdi-çıktı yapıldıysa bu o bütün zaman boyunca hak ettiği tazminatınında yandğı anlamına geliyor. Anlayan arkadaşlar yardım edebilir mi?

http://img193.imageshack.us/i/adszxv.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 19 Eylül 2009; 20:09:58 >

• UP

Arkadaşlar acil biraz .. yardım ederseniz sevinirim
  • Tam olarak bişey diyemem ama belki şube değişiminden dolayı ayrıca ödeme olarak gösterilmiş olabilir zaten haziran ayı tam ödenmiş temmuzda da şube değişikliği olarak 8 gün >232 ytl 23 gün 668 ytl gösterilmiş.Tabi bence bunu ssk dan bir yetkiliyle telde filan sorsan daha sağlıklı bilgi alırsın.Belkide o kısım sadece nete ayrıntısız güncellendiğinden değişikliği 2 ayrı ödeme yapılmışta görünebilir.Ama şuanki görünen 08/07 de işten ayrılmış 09/07 de tekrar sigorta yatırılmaya başlanmış.
  • teşekkürler. Peki bu çıkığ girmesi bu haliyle alacağı tazminatı sıfırladığı anlamına mı geliyor?
  • Firma değişikliği yapılmış gibi göründüğünden tabiki etki eder ama yinede dediğim gibi ssk dan biriyle görüşsen daha sağlıklı bilgi alırsın.Şube değişikliği ama aynı firma sonuçta belkide tazminat olaylarında daha farklı bakılınabilir.
  • Anlıyorum. Annem yaklaşık 6 yıldır orada çalısıyor. İşte 7. aydan itibaren başka bir şubeye geçti. Böyle bir manzara oluştu. Benim öğrenmek istediğim herhangi biri için aynı firmanın bir şubesinden diğer bir subesine geçtiğinde ssknın sitesindeki dökümde böyle mi gözükür? Yoksa işveren bir alavere dalavere mi yapmış?

Kriz dolayısıyla birçok işçi çıkardığından böyle bir düzenbazlık yapacağından kıllanıyorum şirketin :S
  • Son soruma cevap verebilecek olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak etme, birşey olmaz. sağlam bir yerse zaten telaş etmenize gerek yok. Şube değiştiği için artık eski şubenin değilde yeni şubenin çalışanı olarak işlem görüyor. fazla kafanı karıştırmayayım, sorun yok arkadaşım. pirim yatırmakla alakalı bir durum tazminatla alakası yok.
  • Tamam ozaman çok teşekkür ederim. İyi aksamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.