Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.208
Cevap
726
Favori
1.746.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

Crucial Storage Executive

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Böyle bir paylaşım yapılmıştı.

Sizin kullanacağınız arayüzü nasıl temin edip kullanabiliriz?

Zaten alıntıladığn mesajda link var arkadaşım sanırım ordan indireceksin benim ssd hala gelmedi bekliyorum gelse direk takıp formatlayıp bu işelere gireceğim 9 da dağtıma çıkmış 2 saat oldu bi de ben Burdurda oturuyorum çok küçük bi yer bu aralar gelmesi lazım ssd geldikten sonra senin sordukların deneyerek cevaplayacağım.

• darkwaters kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın şimdiden, benchmark için CrystalDiskMark ya da AS SSD Benchmark kullanabilirsiniz yalnız testi, ssd ye sistem kurmadan yaparsanız iyi olur, sonra isterseniz sistem kurduktan sonra da yaparsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tano

Arkadaslar n11 nuvo bkm vs derken s60 sp 120 gb 86 tl ye geldi bana :)

O nasıl oluyor hocam biraz açarmısınız?
  • quote:

Güle güle kullanın şimdiden, benchmark için CrystalDiskMark ya da AS SSD Benchmark kullanabilirsiniz yalnız testi, ssd ye sistem kurmadan yaparsanız iyi olur, sonra isterseniz sistem kurduktan sonra da yaparsınız.

Teşekkür ederim bu programlardan birini şimdi kurup deneyeceğim fakat bilgisayarın orjinal harddiskini söktüm sadece ssd var şu an üzerinden doğal olarak ta işletim sistemini ve driverleri yükledim bakalım test sonuçları nasıl çıkacak paylaşacağım buradan.

• Aragorn A kullanıcısına yanıt
    darkwaters kullanıcısına yanıt
    Tamam baktım, benim de mesajım varmış zaten o konuda Sizin ürün gelmedi mi hala?

@darkwaters: Peki, kolay gelsin. Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:DONANIMHABER:. -- 2 Şubat 2015; 20:27:25 >
  • Buyrun arkadaşlar Crucial BX-100 250gb versiyonu için test sonuçları ssd yi daha bu gün aldım bilgisayarda league of legeds google chrome windows ve driverlar dışında bişey yok zaten diskin ne kadarının boş olduğunu görebileceğiniz ss i de paylaşıyorum umarım diski almayı düşünen arkadaşlara karar vermede yardımcı olur bu fotoğraflar.

Ayrıca hayatımda ilk kez ssd kullandığımdan bilmiyorum bu değerler iyimidir anlayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

not: bilgisayarda uefi kurulum yapışmış windows 8.1 pro var ve orjinal değil windows sürümünün de disklerin hızına etki ettiğini duymuştum o sebepten bu notu yazdım.
    Ayrıca merak ettiğiniz bişey olursa cevaplayabilirim.
    SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• Kullanıcı referanslarını da göz önünde bulundurarak bugün Crucial mx100 256gb aldım. Sata 2 kullanıyorum, okuma yazma iops ve erişim süreleri gerek test gerekse kullanım sırasında oldukça güzel değerlere ulaşmakta. Eminim yeni kardeşi bx 100 de iyi sonuçlar verir. Her ikisinin de bu dönemde bu fiyat aralığında oldukça sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam baktım, benim de mesajım varmış zaten o konuda Sizin ürün gelmedi mi hala?

@darkwaters: Peki, kolay gelsin. Rica ederim.

bugün kargoya verilde çarşamba elimde olur. biraz uzaklardayım

• ürünlerinden hangisini tavsiye edersiniz? Ya da bu fiyatlara başka tavsiyeniz var mı?

• Hacim2 kullanıcısına yanıt
    Onlar arasında s60.

Onlar dışında
  • .:DONANIMHABER:. kullanıcısına yanıt
    cevap için sağol, peki s60 ile bx-100 arasından hangisi ve neden?
  • Hacim2 kullanıcısına yanıt
    bx100 ün günlük kullanımda kıstas olan 4k/iops ları s60 dan daha iyi, flash bellekleri kendi üretimi. s60 ın nandlarının ne olduğu belli değil, kontrolcüsü vadettiği kontrolcü değil.
  • .:DONANIMHABER:. kullanıcısına yanıt
    s60 ta bahsettiğinize benzer bir durum kingston V300 için de söyleniyor. Ondan da mı uzak durayım?
  • sandisk ultra 2 yi neredeyse kimse önermemiş yada sıcak fırsat kısmında pek değerlendirilmemiş fiyatı da çok uygun düzeylerde acaba benim bilmediğim bir kusurumu var aletin ?
  • Arkadaşlar ssdyi ahci modda kurmamış bilgisayarcım.Ancak sadece ssd var,hdd yok yani.AHCI mod bu durumda olmuyor falan diyorlar doğru mu?
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Bi kaç aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı şimdiye dek... 300 altına düşünce bunu, mx100 ü gözünüz kapalı alabilirsiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa
    Kullanıcı referanslarını da göz önünde bulundurarak bugün Crucial mx100 256gb aldım. Sata 2 kullanıyorum, okuma yazma iops ve erişim süreleri gerek test gerekse kullanım sırasında oldukça güzel değerlere ulaşmakta.

Hocam sizden de sata 2 li test sonuçlarını bekliyoruz,
  • s60 lar iki cesit,

ilki sandforce + intel nand

ikincisi phison + toshiba nand

intel SF olanin pcb sinin fotosu var bende meraktan icini actim garanti etiketi yok...

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    dostum bu flashlarla ilgili bir sıkıntıdan bahsedilmişti ..samsung evo serisinde eski dosyaların performans kaybından bahsediliyor acaba dedigim hani mlc,tlc nand flash'la ilgili bir karşılaştırma mi var keza herkez mlc 'den ziyade tlc kullananlara yönelin denmiş ..

Buı açıdan 2 .ssd'mi alıcam ama daha evvel m550 almistim (şu an fiyati çok uçuk alamiyorum tekrar) simdi dedim acaba sandisk ultra 2 mi yoksa mx100 mü alayim yada 60-70 tl daha verip evo 840 mi alayim ?
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.