merhaba arkadaşlar bugün vatanbilgisayar kampanyasından ssd almayı düşünüyorum birkaç model arasında kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
ssd'yi önce bir süre notebook da kullanacağım notebook sata 3 destekliyormu bilemiyorum aida64 programı ile öğrenemedim sata 2 mi 3 mü daha sonra sata 3 destekli masaüstü bilgisayarımda kullanacağım.
düşündüğüm modeller ve fiyatları aşağıda topkapı şubesine özel bugün %30 indirim varmış bu yüzden sitedeki fiyattan biraz daha uyguna geliyor.
SANDISK120GB Ultra SATA 2.0 SSD ( Okuma 280MB - Yazma 270MB) 243 tl
SANDISK120GB Extreme SATA 3.0 SSD ( Okuma 550MB - Yazma 510MB) 307 tl Bence bu seçim uygun olacaktır,ileride de sorun yaşamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Melihyarmacı
SANDISK120GB Extreme SATA 3.0 SSD ( Okuma 550MB - Yazma 510MB) 307 tl Bence bu seçim uygun olacaktır,ileride de sorun yaşamazsın.
büyük ihtimal ocz vertex3 olanı alacağım içerisinden 3.5'' dönüştürücüde çıkıyor zaten birazdan işe gideceğim için acil alıyorum kullanmadana değiştirebilirim.
corsair force gt 120gb almalısın bence sandisk, intel gibi markalardan çok daha iyi. ocz vertex 3 120gb da çok iyi bir ssd. ama corsair'ın çok küçük bir farkla önde olduğu gözüküyor test sonuçlarında.
quote:
Orijinalden alıntı: canozuysal
corsair force gt 120gb almalısın bence sandisk, intel gibi markalardan çok daha iyi. ocz vertex 3 120gb da çok iyi bir ssd. ama corsair'ın çok küçük bir farkla önde olduğu gözüküyor test sonuçlarında.
o model stokta kalmamış 120 gb olarak şuan en iyi tercihler yukarıda yazdıklarım bunların dışında bir de kingston var ama fiyatına göre performansını beğenmedim.