Şimdi Ara

SSD Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce aldığım Toshiba tr200 240 gb model ssd okuma ve yazma hızı vaat edilenden çok düşük. AHCI modunda çalışıyor. Yazılımı güncel. SSD yi tüm sata portlarında ve farklı kablolarda denedim sonuç değişmedi. Ayrıca SSD sağlığı kendi orjinal yazılımında 2 ayda %96 ya düştü. İade etmeyi düşünüyorum. Hızı arttırmanın bir yolu var mı?

SSD Hız Sorunu
    SSD Hız Sorunu

• Laptopta taklı Sandisk marka Ssd mi söktüm pc ye taktım. laptopta tam okuma yazma hızı veren ssd pc de yine düşük okuma sonuçları veriyor. Toshibayı laptopa taktım ama laptop boot etmedi onu deneyemedim. Bunun nedeni ne olabilir. Anakart mı sorunlu güç mü yetersiz bilgi sabihi olan lütfen yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrZubalve -- 11 Mart 2019; 13:32:52 >
  • BIOS güncellemesi deneyebilirsiniz.
  • BIOS güncellemesi dener misiniz? Bazen kimi SSD diskler kimi anakartlar ile sorunlu çalışabiliyor. İncelediğim SSD'ler de WD'nin Green serisi disk Acer V3-772G ile düşük sonuçlar verirken WD Blue ile normal değerlerinde çalışıyor ama Green'i farklı bir PC'ye takarsam o da normal şekilde çalışıyor...
  • Bios son sürümünde. Ne yapıcağımı bilmiyorum gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benchmark olarak Crystalmark kullanır mısınız? Sonucu bizimle paylaşın lütfen.
  • BIOS son sürüm ise BIOS'u resetleyip default ayarlara döndürüp deneyebilirsiniz. Benchmark testlerini gerekmedikçe yapmayın SSD'nin ömrünü kısaltır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden ömrünü kısaltır? Okuma yazma işlemi sırasında total limitten harcadığı için mi?
  • Toshiba ya durumu ilettim bana atto benchmark yapıp queue değerini 10 yapıp sonuçları atın dediler.Sonuçlar aşağıda. crystal benchmark sonuçlarıda ilk mesajdaki sonuçlarla aynı. atto sonuçlarına göre adam değerler normal dedi. kafam iyice karıştı.

“it appears your drive is working within its specifications. Please note that different benchmarks use different testing patterns and thus may yield different results”

SSD Hız Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.