Merhaba arkadaşlar Macbook Pro 13' Mid 2012 cihazıma ssd takmak istiyorum ama hangi ssd ler uygun olur tam çözemedim. aralarında fark varmı ? SSD Transcend SSD320 128GB 2.5" SATAIII MLC (TS128GSSD320) düşünüyorum olurmu ?
Yazdığın modelin yanına SSD yazıp google'da aradım sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: realacit
Merhaba arkadaşlar Macbook Pro 13' Mid 2012 cihazıma ssd takmak istiyorum ama hangi ssd ler uygun olur tam çözemedim. aralarında fark varmı ? SSD Transcend SSD320 128GB 2.5" SATAIII MLC (TS128GSSD320) düşünüyorum olurmu ?
Tabi daha yüksek depolama alanı ihtiyacınız ve bütcenize göre durum değişecektir.
realacit
kullanıcısına yanıt
Aynı sorunu bende yaşıyorum ben de de Sony SVE14AG18M i5 bir makine var bende buna SSD takmak istiyorum fakat kendi HDD sini çıkartmak istemiyorum da o yüzden mSata girişi var mı anakartta diye bakıyorum ama hiç bir yerde açıklamasını bulamadım senin de Bilgisayarında mSata girişi varsa SSD yi mSata tarzında al anakarta direk tak kendi HDD hiç dokunma bile en güzeli bu
Benim merak ettiğim şey.. Alacağım bu ssd yi '' SSD Silicon Power V60 120GB 2.5" SATAIII MLC '' Macbook proda kullanabilecekmiyim ? SATAIII 2.5'
Bende bi soru sorayım... SSD yi MAC e takmadan önce formatlamamız gerekiyor mu? Kurulum için? yada adım adım nası yaparız bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Colt
Bende bi soru sorayım... SSD yi MAC e takmadan önce formatlamamız gerekiyor mu? Kurulum için? yada adım adım nası yaparız bilen var mı?
Hocam merhabalar, ssd yi macbooka takın ardından linkteki adımları izleyin ve kuruluma geçin. Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.
SSD Harddiskimi taktım ve fazlasıyla memnunum. 71 sn de açılan Macbook Pro artık hiç kasmadan 12-13 snde açılıyor. Program açılışlarıda bir hayli etkili. Herhangi bi sorunuz olursa zevkle yardımcı olurum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme