Şimdi Ara

SSD ALICAM FAKAT NEYE GÖRE ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistem bilgilerim

     SSD ALICAM FAKAT NEYE GÖRE ALMALIYIM



  • o sistemi bir süre daha kullanmayı düşünüyorsan ssd alma bence çünkü eski ve güçsüz bir alet.bir deneyeyim neyin nesiymiş dersen şöyle hesaplı bir şey alıp sadece işletim sistemi programları kurabilirsin ama belirtildiği hızları vermez senin makinede çünkü sata3 yok.

    http://www.netsiparis.com/kingston-60gb-ssdnow-v300-sata3-7mm-450-450mb-sv300s37a-60g_p40121165015

    şimdi alayım sistemi değiştirince de kullanayım ve sadece işletim sistemi program değil bir iki de oyun kurayım dersen yine hesaplı olarak şöyle bir şey düşünebilirsin.

    http://www.exa.com.tr/sandisk/sabit_diskler/sandisk_128-327-20258.html




  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam. yakında sistemi değiştirmeyi düşünüyorum sadece ekran kartını saklayıp yeni bir anakart yeni bir işlemci planlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam. yakında sistemi değiştirmeyi düşünüyorum sadece ekran kartını saklayıp yeni bir anakart yeni bir işlemci planlıyorum.

    hocam buda olabilirhttp://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/samsung-mz-7te120bw-840-evo-120gb-sata-30-(okuma-540mb--yazma-410mb)-ssd/productdetails.aspx?I_ID=68414




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi SSD almalıyım Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.