Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
3
Favori
26.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • De Laurentiis: "Atletico Madrid, Higuain için 60M€ + 2 futbolcu teklifi sundu, reddettim"

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juventus Pjaca yı da kadrosuna katmış,De Laurentiis Şampiyonlar Ligine direkt katılırsak bu yaz transfer dönemi çok hareketli geçecek diyordu,pjaca da transfer hedeflerimiz arasındaydı ama tıpkı milik,benatia,mustafi vs. futbolcular gibi sadece ilgi duyma safhasında kaldı.Sportif direktörümüz Guintoli ninde tonelli dışında hiçbir oyuncuyu takıma katamaması da büyük bir başarı,Juventus zaten şampiyonluğu garantiledi diyebiliriz 2.roma 3. inter olur bu inanılmaz kadro ve kadro derinliğiyle hem şl hem lig de oynayarak belki ilk 6 ya girer avrupa vizesi alırız..
  • Higuainin 94 mln euroluk serbest kalma ücretini juventus ödedi,ve higuain sağlık kontrollerinden geçtikten sonra imzayı atacak. Artık transfer çalışmalarına başlarız umarım takviye yapılması gereken birçok mevki var
  • Adamlar higuain kazmasından 94 milyon kaldırıp higuainden 3-4 kat daha iyi adamı 34 milyon euroya aldı. Bu transfer başarısının önünde şapka çıkarıyorum helal olsun. İnşallah Icardi çöpüne +30 küsür bayılıp bu başarıya gölge düşürmezler.
  • Valla maalesef 2 haftadır sürekli icardi haberleri görüyorum ben ama ben icardi yi almak gibi bi hata yapılacağını zannetmiyorum milik ev gabbiadini gayet yeterli
  • Higuain gitti ana sayfada güncellenmemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sambacı Golcü kullanıcısına yanıt
    Sayfaya benden başka yazan yok hocam admin kayıp
  • milik ten başka forvet alınmadı değilmi ?
  • hayır alınmadı ama gerek olduğunu düşünmüyorum,gabbiadini hazırlık maçlarında yeterince tatmin etti taraftarı
  •  SSC Napoli Taraftar Köşesi
    Bu pozisyona penaltı çalmayan hakemin kokartını kim verdi abi? Nasıl bir lig bu ya? ilk haftadan hakemlerin şovu başladı..
  • diawarayı almışsınız hayırlı olsun

    Diawara Hamsik Allan baya iyi orta saha
  • ufukvenom kullanıcısına yanıt
    hocam allan 2 maçtır baya vasatın altında oynuyor,diawara iyi oldu hem şampiyonlar ligi hem ligde oynuyoruz zaten allan tek kurtaramazdı..
  • Milanlı topçular ne kadar çirkefmiş abi hava topunda albiolun suratına dirsek atıp kanatıyorlar adamın eline top çapınca penaltı bekliyorlar gerçekten enteresan,maça genel olarak bakacak olursak üstün oynadık ancak orta sahada kontrolü zaman zaman kaybettik,allanın vasat oyununu düzeltmesi lazım,milik gayet iyiydi,mertens te insignenin ne kadar gereksiz olduğunu bu maç sarriye gösterdi.
  • Ulan ne maç oldu be
    ama milanın hakkı çok yendi kırmızlar evlere şenlik

    adam çizgide elle elledi sarı verdi
    penaltı + kırmızı o pozisyon

    ama çok sağlam maç oldu
    sanki eski italya günlerini hatırlattı

    ama milan kadro çok zayıf
    napolide defansı çöp

    2side bişey yapamaz bu sene
  • Juventus'la maç yapana kadar tüm maçlarımızı kazanalım yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    2014ten bu yana bu savunmayla oynuyoruz hocam dün romayıda interide gördük bu ortamda maksimovic i alırsak albiol un epic faillerini önleriz,kucka nın kırmızısını görmedim ama niang ın ki doğruydu maçın başından beri kasıtlı faul yapıp durdu en sonunda reinayı formadan çekince yedi 2.sarıyı atıldı
  • Bu hafta Diawara ve Rog a imza attırmıştık,bugünde Maksimovic e imza attırdık.İyi bir transfer sezonu geçirdik umarım savunma sorunumuzu da çözmeyi başarırız
  • Sul mercato di gennaio: "Adesso cominciamo a lavorare per gennaio in modo da non farci trovare impreparati qualora servisse apportare delle modifiche alla rosa. Tra infortuni e giocatori che potrebbero non inserirsi negli schemi di Sarri qualcosa potrebbe succedere, non si sa mai".

    Ocaktaki transfer dönemi üzerine:Ocaktaki transfer dönemi icin gerekli degisiklikleri yapmak icin hazirliksiz yakalanmamak icin simdiden calismaya basladik. Sakatliklar ve Sarrinin sistemine uymayanlar olabilir, asla asla deme.

    Sulla Champions: "Non dobbiamo prendere sotto gamba le nostre avversarie. Magari il nostro girone è più semplice degli altri, così come quello della Juventus, ma serve attenzione".

    CL üzerine:Rakiplerimizi kücümsememeliyiz. Juvenin grubunun oldugu gibi, belki diger gruplara göre daha kolay. fakat dikkat istiyor.

    Sul mancato arrivo di un attaccante: "Un ulteriore attaccante non avrebbe consentito a Milik e Gabbiadini di esplodere definitivamente".

    Bir hucum oyuncusunun transfer edilmemesi üzerine. Baska bir hucumcu Milik ve Gabbiadinin patlama yapmasina kesinlikle izin vermezdi.

    Sulla gara col Milan: "Abbiamo segnato tanto, ma abbiamo anche subito troppe reti. Vogliamo sistemare la difesa, riportando Koulibaly, Albiol e Ghoulam ai livelli dello scorso anno. I nuovi devono inserirsi piano piano, sono sicuro che faremo bene".

    Milan maci üzerine: Cok gol attik, fakat ayni zamanda cok fazla gol yedik Savunmayi Koulibaly, Albiol ve Ghoulami gecen yilki seviyelerine getirmekten baslayarak düzeltmek istiyoruz. Yeniler yavas yavas takima monte edilmeli. İyi yapacagimiz eminim.

    Sulla qualità del Napoli: "L'inizio della stagione è sempre difficile da commentare, visto il mercato ancora aperto".

    Napolinin kalitesi üzerine:Transfer sezonunun acik olmasi nedeniyle sezon baslari hakkinda yorum yapmak zordur.

    Sulla clausola di Zielinski: "Quasi tutti, forse tutti, i contratti hanno le clausole rescissorie. I nostri giocatori non possono essere ceduti in Italia, ma solo all'estero e per X milioni. Dopo il caso Higuain, abbiamo deciso di prendere questo provvedimento".

    Zielinksinin fesih bedeli üzerine:Hemen hemen herkes, belki herkes. Kontratinda fesih kalma bedeli var. Oyuncularimiz italyaya satilamaz. Sadece yurtdisina ve X bedel icin. Higuain olayindan sonra böyle bir karar aldik.

    Su Cavani: "Ho letto un sacco di cavolate in questi giorni. Mi sono permesso di chiamare Blanc e chiedergli se era vero che Cavani volesse andare via. Lui però mi ha risposto che Edinson è un punto fermo del PSG. Mi fa comunque piacere il fatto che lui sia rimasto così legato a Napoli".

    Cavani üzerine:Bugünlerde cok fazla aptalca sey okudum. Blanci arama iznini alip, Cavaninin ayrilmak istediginin dogru olup olmadigini sordum. Buna karsin, Edinsonun PSGnin temel taslarindan biri oldugu cevabini verdi. Bununla birlikte Napoliye bu kadar bagli olmasi beni memnun etti.

    Su Milik: "Non ha senso paragonarlo a Higuain. Prima il Napoli giocava per Higuain, ora la squadra gioca per la squadra".

    Milik üzerine:Higuainle karsilastirmak mantiksiz. Önceleri Napoli Higuain icin oynuyordu, artik takim, takim icin oynuyor.

    Su Sarri: "Non create dubbi al mister, lasciatelo lavorare in pace".

    Sarri üzerine:TDmiz üzerinde süphe yaratma, birak huzur icinde calissin.
    Su Gabbiadini: "E' incedibile innanzitutto perché ha trovato una sintonia col nostro allenatore. Nessuno deve prendersela se gioca meno, né Gabbiadini né Insigne. L'importante è vincere. Abbiamo praticamente due squadre e ogni volta deve scendere in campo il giocatore più adatto tatticamente o che sta meglio fisicamente".

    Gabbiadiani üzerine:ilk olarak satilamaz. Cünkü TDmizle bir uyum yakaladi. Az oynarlarsa kimse gücenmemeli. Ne Gabbiadini ne de İnsigne. Önemli olan kazanmak. Pratik olarak 2 kadromuz var. Her mac kim taktige daha adapteyse ya da fiziksel olarak daha iyiyse oynamali.

    Sulla difesa: "Abbiamo preso Tonelli e Maksimovic non perché non credessimo nei nostri, ma in vista della Coppa d'Africa. Il primo ha già giocato con Sarri, il secondo lo cerchiamo da quasi due anni. Il reparto però era già ben attrezzato, non è un caso che il Chelsea abbia offerto più di 50 milioni di euro per uno dei nostri difensori".

    Savunma üzerine:Tonelli ve Maksimovici kendi oyuncularimiza güvenmedigimiz icin almadik. Fakat Afrika kupasi görünürde. İlki Sarriyle Napolide oynadi. İkincisi, 2 yildir almaya calisiyorduk. Savunma zaten iyi donanimliydi. Chealsenin savunma oyuncularimizdan birisi icin 50 milyon avrodan fazla teklif etmesi tesadüf degil.
    Sugli acquisti: "A centrocampo ci siamo rafforzati tantissimo, forse siamo la squadra in Europa che ha fatto meglio sul mercato in prospettiva".

    Transferler üzerine:Ortasahada cok fazla güclendik. Benim görüsüme göre, belki de Avrupada transfer döneminde herkesten daha iyi is cikardik.
    Sulla sessione di mercato in generale: "Abbiamo speso circa 130 milioni di euro sul mercato, anche se a questi vanno aggiunti più o meno 20 milioni per gli adeguamenti di contratto dei giocatori che avevamo già in rosa".

    Transfer dönemi üzerine genel bakis: Zaten takimda olanlarin kontrat iyilestirmeleri icin fazla yada eksik 20 milyon avro eklense de transferde yaklasik 130 milyon avro harcadik.

    Kaynak:ADL Radio Kiss Kiss Napoli özel röportaji. Tercüme ben. Grameri biraz unutmusum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcyoneAlex -- 1 Eylül 2016; 18:10:37 >




  • Yalnız şuan kadro hem kaliteli hemde alternatifli oldu eğer higuain in boşluğu hissedilmez ise bu yıl yine aynı başarı yakalanabilir yalnız sanki kanat bölgesinde bir transfer olsa daha iyi olurdu gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tonelli nin sakatlığının ne zaman biteceği belli değilken,Chiriches sakatlandı ve 4 ay sahalardan uzak kaldı,eğer 1 stoperimiz daha sakatlanırsa allaha emanet olacak savunma..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.