Şimdi Ara

SSANG YONG ACTYON SPORTS KLÜBÜ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
14
Favori
177.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46002.new#new
    İstanbul civarında olupta gelmek isteyenleri bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Orijinalden alıntı: thythy

bizim araçların satış fiyatları nedir bilen var mı?

http://www.ssangyong.com.tr/?p=actyons_fiyatlar

33 bin küsürattan başlıyor anladığım kadarı ile kapak kampanyası bittiği için bu kadar düşük...

33.800+1500=35.300 gecen sene mayıs ayında 35000ne almıstım 4x2 manuel
    modelini üstelik 3 yıllık bakım ve kapak kapanyası ile yani aracın fiyatlarında
    düşme filan yok aksine kapak parası düşünüldüğünde zam bile gelmiş.

• Hendek, Çiğdem Yaylası gezimizin linki aşağıdadır, göz atmak isteyenler buyursun...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69400.0
  • Actyon Sportsun 2012 modelini gördünüz mü arkadaşlar? Radikal degisiklikler var ön tasarımda, bence şık duruyor.
    http://www.egmcartech.com/2011/02/15/ssangyong-actyon-sports-concept-geneva/
  • quote:

Orijinalden alıntı: forester34

Actyon Sportsun 2012 modelini gördünüz mü arkadaşlar? Radikal degisiklikler var ön tasarımda, bence şık duruyor.
    http://www.egmcartech.com/2011/02/15/ssangyong-actyon-sports-concept-geneva/

http://www.youtube.com/watch?v=KYz0pQqf5cA

bakın videosunu buldum video bir yerde takılıyor ama güzel aracın içi olmasada dışını görebiliyoruz bencede çok güzel olmuş....

zorunlu edit:))))

http://www.youtube.com/watch?v=OnAqURGgcrA

çünkü daha iyisini buldum......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 1 Mart 2011; 21:10:41 >

• Araç çok Guzel gercektende ya on kaput tampon farlar camurlugu değişirip bu görünümü veririm Yada satar bundan alırım o derece beğendim:)
    Ama Ssangyong SUT1 olarak geçiyor araç videolarda
    Bu arada Cigdem yaylası gezisi çok güzeldi araçlarımız karlı arazi şartlarında çok iyi is yaptı umarım daha çok Actyon sports kullanıcıları ile yüz yüze tanışma imkanı buluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prokopi -- 1 Mart 2011; 22:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

Araç çok Guzel gercektende ya on kaput tampon farlar camurlugu değişirip bu görünümü veririm Yada satar bundan alırım o derece beğendim:)
    Bu arada Cigdem yaylası gezisi çok güzeldi araçlarımız karlı arazi şartlarında çok iyi is yaptı umarım daha çok Actyon sports kullanıcıları ile yüz yüze tanışma imkanı buluruz

seneye Kyron'a geçmeyi düşünüyordum ama bu aracın geleceğini
    söylesinler ben beklemeye razıyım.
    tabi ülkemizdeki bu marka takıntısı devam etmesi ve Ssangyongların fiyatlarının bu seviyede
    gitmesi şartıyla
    @prokopi,gezinize ve arkadaşlıgınıza Erzurum'dan gıpta ile bakıyorum valla
    insallah birgün ben de aranıza katılabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

quote:

Araç çok Guzel gercektende ya on kaput tampon farlar camurlugu değişirip bu görünümü veririm Yada satar bundan alırım o derece beğendim:)

seneye Kyron'a geçmeyi düşünüyordum ama bu aracın geleceğini
    söylesinler ben beklemeye razıyım.
    tabi ülkemizdeki bu marka takıntısı devam etmesi ve Ssangyongların fiyatlarının bu seviyede
    gitmesi şartıyla
    @prokopi,gezinize ve arkadaşlıgınıza Erzurum'dan gıpta ile bakıyorum valla
    insallah birgün ben de aranıza katılabilirim

Araç tutulmaya başladığında fiyat artar! Bize fiyatlar uygun suan!
    Herzaman bekleriz umarım birgun beraber gezeriz

• arkadaşlar 0 actyon sports alındığında ilk ve ikinci yıl kasko ödemesi ne kadar oluyor?

daha önce hiç kasko yaptırmadığım için soruyorum.
  • Alacagınız aracın fiyatına baglı olarak değişmekle beraber,
    4x2manuel,kapalı kasa,park sensörlü olarak ben gecen sene
    Anadolu Sigortadan 1050tl'ye yaptırmıştım.
    Sanırım 2.yıl %30hasarsızlık indirimi oluyor demişlerdi
    ama bunu
    tam olarak bilmiyorum.
  • quote:

Alacagınız aracın fiyatına baglı olarak değişmekle beraber,
    ama bunu
    tam olarak bilmiyorum.

teşekkürler. kaskoya yüksek ödemeleri nedeniyle oldum olası karşı olmuşumdur. ama 0 araçta iş değişiyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

ama bunu
    tam olarak bilmiyorum.

teşekkürler. kaskoya yüksek ödemeleri nedeniyle oldum olası karşı olmuşumdur. ama 0 araçta iş değişiyor tabi.

Sehir istanbulsa fiyat %25 fazla çıkıyor ben aracı aldığımda Ankara plakaydi 3yillik indirimimi buna aktardılar 640tl falan tuttu ama sıfır 4x4 ilk defa başlayacak bir Kasko istanbulda 1100tlden Assagi olmaz

• quote:

quote:

quote:

ama bunu
    tam olarak bilmiyorum.

Sehir istanbulsa fiyat %25 fazla çıkıyor ben aracı aldığımda Ankara plakaydi 3yillik indirimimi buna aktardılar 640tl falan tuttu ama sıfır 4x4 ilk defa başlayacak bir Kasko istanbulda 1100tlden Assagi olmaz

en mantıklısı ikinci el almak. ama son zamanlarda anlam veremediğim bir fiyat coşması var. 35-40 hatta 50 bin tl ye actyon sports satanlar var. bu sebeple 0 düşünmeye başladım ama kasko falan istemiyorum.

açıkçası benim için kaskonun bir önemi yok. (Bugüne kadar kasko yaptırmadım, hiç kazada başıma gelmedi, riski seviyorum:))) kaza oldumu veririm 700-1000 neyse yaptırırım.

kaskoyu daha çok hırsızlık için falan istiyordum ama yaptığım araştırmalarda sadece hırsızlık için kasko yapanda yok.

• 2008 4X2 otomatik olanini 25000 e veriyorlar 70 binde .. alinir mi?
  • servise göster kazası belası yoksa tabiki alınır,
    ama tavsiyem 4x4 almanız zira sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz
    benim gibi
  • sevgili dostlar bende 0 actyon sports alarak aranıza katılmak istiyorum. dizelde ikinci ele soğuk bakan bir olarak aldım bu kararı.

şimdi bende elantra var bunu peşinat olarak verip kalanı kredi ile ödemeyi düşünüyorum. 500-600 arası aylık ödeme ile 36 ayda bitecek tahminen.

sizce iyi yapıyor muyum bu ödeme şekliyle?

not: almayı düşündüğüm araç 4*2 manuel olanı
  • quote:

sevgili dostlar bende 0 actyon sports alarak aranıza katılmak istiyorum. dizelde ikinci ele soğuk bakan bir olarak aldım bu kararı.

şimdi bende elantra var bunu peşinat olarak verip kalanı kredi ile ödemeyi düşünüyorum. 500-600 arası aylık ödeme ile 36 ayda bitecek tahminen.

dostum biz 37 bin tl+3000 tl aksesuar ile 40000 tl'ye aldık

20000 peşin+geri kalanını 36 ay vadeye böldük kredi ile aşağı yukarı seninki gibi bir şey oluyor hali ile geçen temmuz almıştık

dostum bu arada sen bir ara araca dar ve çok yakıyor diyordun ne yaptın test ettin mi?

içindeki diz mesafesine katılıyorum dar ama kendin gör dene kesinlikle

test et çok müthiş bir araç

• quote:

quote:

sevgili dostlar bende 0 actyon sports alarak aranıza katılmak istiyorum. dizelde ikinci ele soğuk bakan bir olarak aldım bu kararı.

20000 peşin+geri kalanını 36 ay vadeye böldük kredi ile aşağı yukarı seninki gibi bir şey oluyor hali ile geçen temmuz almıştık

dostum bu arada sen bir ara araca dar ve çok yakıyor diyordun ne yaptın test ettin mi?

sizinki neden 40 bin tl? 4*4 at mi?

test konusunda ise henüz şahsuvaroğluna gitmedim. ben sokakta gördüklerimi gözümle test ediyorum

şimdi bu aracın ön tarafı geniş orada sorun yok hatta benim elantradan da geniş. ancak arkası soru işareti ki benim sokaktan elde edindiğim izlenim diz mesafesinin kesinlikle dar olduğu. ama arkası enine geniş o açıdan sorun yok. birde kapıları çok kalın maşallah geçen pendikte gördüğümde adam arka kapıyı açtı çok kalındı tank gibi mübarek

• quote:

quote:

quote:

sizinki neden 40 bin tl? 4*4 at mi?

test konusunda ise henüz şahsuvaroğluna gitmedim. ben sokakta gördüklerimi gözümle test ediyorum

şimdi bu aracın ön tarafı geniş orada sorun yok hatta benim elantradan da geniş. ancak arkası soru işareti ki benim sokaktan elde edindiğim izlenim diz mesafesinin kesinlikle dar olduğu. ama arkası enine geniş o açıdan sorun yok. birde kapıları çok kalın maşallah geçen pendikte gördüğümde adam arka kapıyı açtı çok kalındı tank gibi mübarek

bizimkisi 4*2 6/AT olan versiyonu tüm masrafları bandrol plaka herneyse arka kapama dahil 36 bin küsürat+ 3 bin tl civarında aksesuaar ekledim kendimce 39 binin biraz üzerindeydi aksesuarlar ile beraber ümraniye oğuşlarda merkez tuzla da daha yüksek fiyat vermişlerdi

birde kapı kalınlığından bahsetmişsin katılıyorum ve sana resmi ağırlık bilgilerini veriyorum servisinden aldığım bilgi bunlar;

Motor kaputu………………..17,60 Kg

On kapı……………………...16,85 Kg

Arka kapı…………………....16,85 Kg

aracın burada olmayan arka kapağının ağırlığını bilmiyorum ama daha da ağır 25-30 kg civarında kendimce zaten şu tezi yürüttüm kafamda

bu araçta arkadan alacağın darbede allahın izni ile bir şey olmaz arka kapaktan kabine mesafe binek bir araca göre daha uzak ve arka kapağa çarpan bir aracın halini düşünmek istemiyorum:))

zaten bu araçta çelik şasi var altta arabanın yandan elini altına uzatınca şasi ele geliyor altınada eğilip bakmıştım zaten

ben bu aracı almadan önce vw caddy düşündüm kafamda tarafsızca karşılaştırdım şunu düşündüm

CADDY:

1-sonuçta bir vw

2-donanım olarak daha iyi

3-boyutu bir nebzede olsa bizim araca göre şehir içine daha uygun

4-ikinci eli çok daha iyi

ama

vw caddy otomatik şanzıman versiyonları 42-43 bin tl civarında ve bu araç 1.6 motor 102 hp torkuda bu motorda tahminen 240-250 nm civarında ve daha önemlisi caddylerin arka kısım makaslı,ön konsol bildiğiniz sert plastikten üretilmiş

benim aracım 2.0 motor,141 hp ve 310 nm tork üzerinde tiptronik 6 ileri F1 şanzıman,caddy deki gibi ön konsolda sert plastik yok,arkada makas yok,yükleme alanı daha büyük ve aksları sabit olmadığından arazide 4*2 olanı bile inanılmaz işler çıkarıyor.(bizzat denedik)

yalnız mutlaka test edin derim o 310 nm torkun gaza yüklendiğinizdeki insanı koltuğa yapıştırması inanılmaz araç resmen kafa kaldırıyor bayır yukarı dahi:))inanılmaz bir his 290 nm tork var dedikleri doblo da bu his yok test etmeye giden soruyordu bu aradın neresinde 290 tork var diye

her ne kadar tasvip etmesemde E-5 te bir gece 180 km hıza ulaştık farkına varmadan:))çünkü araç hız hissi vermiyor inanın araçta 5 kişiydik kimse anlamadı o hıza ulaştığımızı resmen akıyor araç

o canavar motordaki tork gücü sizi büyüleyecek eminim....

hayırlı uğurlu olsun inşallah:)))))

EDİT:araçtaki karizma ve gösteriş sizi diğer arabların yanında her zaman 1-0 önde tutacaktır emin olun ben arka kabine manuel sunroof ve üste tavan barı taktırdım yoldan geçen dönüp araca ve markasına bakıyor:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 28 Mart 2011; 23:11:49 >

• quote:

öncelikle hayırlı olsun 4x2 manuel versiyonun,4x2 oto.den,4x4manuelden veya4x4oto.ten
    donanım olarak pek farkı yok sadece oto.versiyonlarda cruse control ve katlanır aynalar var.
    cruse control uzun yolda acıkcası cook rahatlık..
    4x4 alıp almayacagınıza iyi düşünün bence sonradan bikaç bin lira daha verseydim demeyin.
    erz.ymy otomotivde4x2manuel35.300plaka teslim fiyatı idi bu hafta sonu bunun üzerinden bir miktar
    indirim de yapıyorlar sanırım.
    Arka kabin kaplama olayı hala kampanya dahilinde mi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.