quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: BaRReT81 quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: BaRReT81 quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: BaRReT81 quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam Şu 3. resimde ki ''Willa Holland'' tam hayallerimde ki tip Angaralılara vermiyomuş Amerikalı oluruz Şiveli ingilizce konuşanlara da vermiyosa ne yapıcan ben aşk adamıyım onunla aşk yapmak istiyorum vermesede olur. İngilizcede aşk yapmak sevişmek anlamına geliyo yanlız İlla seviştircen bizi kaçarımız yok, çocuğumuzun adını barret81 koycam söz Lan yapma öyle birşey çocuk adına küfür eder sonra dolayısıyla da bana
quote:Orijinalden alıntı: BaRReT81 quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: BaRReT81 quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: BaRReT81 quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam quote:Orijinalden alıntı: BaRReT81 quote:Orijinalden alıntı: duygusal-adam Şu 3. resimde ki ''Willa Holland'' tam hayallerimde ki tip Angaralılara vermiyomuş Amerikalı oluruz Şiveli ingilizce konuşanlara da vermiyosa ne yapıcan ben aşk adamıyım onunla aşk yapmak istiyorum vermesede olur. İngilizcede aşk yapmak sevişmek anlamına geliyo yanlız İlla seviştircen bizi kaçarımız yok, çocuğumuzun adını barret81 koycam söz Lan yapma öyle birşey çocuk adına küfür eder sonra dolayısıyla da bana Daha iyi işte