Bildirim
(SS attım) Gitar alacak olsanız çiziklere dikkat eder miydiniz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
valla ne diyim biraz zor gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam almam, başka gitar mı kalmadı ? -
Ederim tabi niye alıyım çizik vuruk gitarı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Şubat 2014; 4:12:49 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim aldığım gitar ufak ufak çiziklerle falan doluydu ama natürel renkte olduğu için ben bile göremiyorum çizikleri ışığa tutmak gerekiyor görebilmek için.eğer bu tip bir şeyse sıkıntı değil ama siyah uzerine çizilmişse hele hele de ağacın rengi görünüyorsa siyahın üzerinden geçmiş olsun satmanız zor olur kimse istemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: recko
Benim aldığım gitar ufak ufak çiziklerle falan doluydu ama natürel renkte olduğu için ben bile göremiyorum çizikleri ışığa tutmak gerekiyor görebilmek için.eğer bu tip bir şeyse sıkıntı değil ama siyah uzerine çizilmişse hele hele de ağacın rengi görünüyorsa siyahın üzerinden geçmiş olsun satmanız zor olur kimse istemez
ağacın rengi görünecek kadar değil de , parlak olduğu için çizikler belli oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: hp2010
quote:
ağacın rengi görünecek kadar değil de , parlak olduğu için çizikler belli oluyor
Yine de sıkıntıymış ya patlak boya uzerine çizik kotu durur.ince sanırım çizikler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hp2010
quote:
Yine de sıkıntıymış ya patlak boya uzerine çizik kotu durur.ince sanırım çizikler
evet ince çizikler. yine de yeni başlayan ve bütçesi pek yüksek olmayan birisi alır belki.x2ler bile 200e gidiyor. Bu 150ye gider değil mi?
Fotoğraf koyma şansım yok ama çok kötü durmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çiziğin yerine ve boyutuna göre değişir. Headstock'un ucundaki 2-3 Cmlik derin olmayan çiziklere kimsenin dikkat edeceğini sanmıyorum. -
ss atarsan daha net yorum yapabiliriz -
100 lira vereyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam
ss atarsan daha net yorum yapabiliriz
hocam telefonun kamerası 2 mpama isterseniz atabilirim
up
Cokda sıkıntı degil gibime geliyor. Ayrica o dedigin urunler ise yarar bence
Her tarafını çiz, bazı yerlerin boyasını sök; vintage gitar diye satarsın. -
benim için sorun değil ama cort almazdım, ben amerikan tele yi çiziklerle satmıştım mesela -
Dostum ben cort x3 almayı düşünüyoum.Memnun musun sıfırını 350 tlye buldum da.(cort mx15r amfi ile) -
quote:
Orijinalden alıntı: Swaped
Dostum ben cort x3 almayı düşünüyoum.Memnun musun sıfırını 350 tlye buldum da.(cort mx15r amfi ile)
ikisi de sıfır mı?
gitarın metal tonları x2 ye göre daha iyi.
Benimki ikinci eldi ve 170e almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X