Şimdi Ara

ss atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu hemen hemen 2009 dan beri aktif olmasa da oynarım benim bildiğim ss karşında ki rakip, koridor da olmayınca 'mia' veya ''miSS' anlamın da chate yazılır...Son zamanlar da çok görüyorum adam A rakibine , B miniona , C kuleye sinyal atıyor daha sonra da ss attığıma dalsana diye sövüyor vs

Bildiğimiz ''ss'' başka bir anlamamı dönüştü yoksa bizimkiler bir yerinden element mi uyduruyor? Son 1 yıldır diğer sunucularda hiç oynamadığım için fikrim yok aydınlatın lütfen

• o tarz kişiler görüldüğü an sustur butonuna basılmalıdır, zira o adamdan gelecek oyun yönlendirmesinin bir değeri yoktur. redneck bunlar.
  • Hocam boşver tilt olmaya değmez gözünü seveyim

Adamlar bi komutu tüm oyun yönlendirmesine uyarlamışlar resmen
  • Aynen. miSS'ten alıntı bu ''ss'' olayı. Ama zaman içinde ss = kayıp sinyali + sinyal vermek anlamına gelmiş.Evrimleşmiş.
  • farkettiysen v tuşuna bastığında 4 farklı yönde komut çıkıyor. direk v tıklayınca dikkat oluyor yeter inhi alın çıkın rengar geliyor manasına da gelebilir. veya sola sürüklediğinde soru işaretiyle rakip yok diyorsun. veya fight ararken çalıya atınca adamlar burda olabilir manasında. g tuşuyla kırmızı hedef almada zaten hedefe saldırma amacıyla atıyorsun. onun dışında boş g basarsan ben onu wardın olduğu yer olarak algılıyorum. genel olarak pingleri farklı şekilde algılamak mümkün de ben ilk defa pingden anlamayan birisini görüyorum. sonuçta bi ping attığında kaç farklı şeyi ifade ediyor olabilirsin. yerde rabadon var diye ping atacak halin yok. şu oyunda sadece pinglerle çok rahat anlaşılabileceğini yazmama gerek var mı.?
  • Oyunu oynayanların %90'ı haritayı kullanmıyor zaten. Chati de millete ana bacı sövmek için kullanıyor. Ne yaparsan yap bu adamlara anlatamazsın.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Sen olayı yanlış anlamışsın aslında dediğimi savunmuşsun..diyorum ki ping attıkların da neden ''ping attım görmüyor musun?'' yerine ''ss attım görmüyor musun'' diyolar artık diyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi bakın trip yiyorum (SS'li)
    6 yıl önce açıldı
    Tek elle yazıyorum beyler.. SS'li
    12 yıl önce açıldı
    dh de pm atma
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ss missden gelmiyor yalnız

stay safe den geliyor
  • LLoncept cevaplamış ekleme yapayım

ss: stay safe demek sadece adam kayboldu diye atılmaz ganga karşı olası bir olay global ulti gibi HER ŞEYE KARŞI güvende kal dikkatli ol gibi bir anlamı var.
    miss ise orjinali mia (miss in action)'dır aslında kaybolan adam için mid ss denmez mid mia denmesi daha doğrudur karşımdaki adam kayboldu nereye gittiğini bilmiyorum anlamı taşır. Eğer adamın bota gittiğini gördüyseniz ise bot ss (güvenli oyna) denir.

Ancak evrile evrile ve yazılışı daha kolay olduğu için mia yerine ss her iki durum içinde kullanılmaya başlanmıştır ancak oyun kültüründe doğruları bu şekildedir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.