Şimdi Ara

*Sro Silk-gold Sitesine Ortakk Aranıor!*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Silkroad silk gold vsvs satışları yapacak bi site kuracagım. Toplu silk cekilip 7/24 Online olabilecek,
    Satış yapabilecek , Toplu silk alımlarında sermaye yatırabilecek karaktere sahip ortak aranıyor.
    Site scripti hazırdır. Sadece domain ve host alınacaktır.Güvenilir ve ben bu işi Laikiyle bi Düzen içersinde Yaparm Diyenler; Daha detaylı konusmak içi Mail Adresimi Eklemeleri Rica Olunur.

Tam_-_1pich@hotmail.com    

(konuyu Bi arkadaşım için açtm )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 14 Temmuz 2009; 12:59:11 >

• Dogican kardesimiz konuyu benim icin acmıstır.
    İlgilenen arkadaslar bekliorum eklemenizi.

Upp+++
  • Sanırım aradığın kişi benim.Hayalimde hep böyle bir şey vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 14 Temmuz 2009; 14:04:40 >
  • Eklersen sevinirim. Tam_-_1pich@hotmail.com
  • Bismillah Cabborovic Site Kuracagız Diyorsun Ama Bak İlk Önce Msn Adresinden Başlaman Gerek Dogi yi Tanırım Ama Senin Msn İnsanı Direk Yanıltıyor Ondan Dolayı İstersen Msn Adresinden Başla Sonra Ortak Ara

Bu Sözümü Yanlış Anlamayın Bu Sadece Size Yola Başlamadan Atacagınız Adımdır..
  • msn adresin insanı huylandırıyor :D
  • Sagolasın fikrin icin :) . Daha hic bisey oturmadı. O yapılacak en son iştir, Hayırlısıyla hersey otursun ondan sonra Site icin html alınacaktır :)
    Bence ön yargılı olmayalım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakkatten o nasıl msn,ya sen çok uyanıksın yada milleti çok saf sanıyorsun,arkadaşlar inanmayın böylelerine,ortak arayacak adam böyle yerde neden arasın
  • haha msne bak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodsoul

hakkatten o nasıl msn,ya sen çok uyanıksın yada milleti çok saf sanıyorsun,arkadaşlar inanmayın böylelerine,ortak arayacak adam böyle yerde neden arasın

Arkadaşım Laflarına Dikkat et Bni Tanıyan Tanıo Güvenilr olmayn birinin Raklamını yapmam Burda.
    HemMilleti Uyarmak Sanamı Kalmış.

O e-mail Adreside Espirisine Açılmış Bi Adres. Güvene bilirsnz Ben kefilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 14 Temmuz 2009; 14:23:44 >
  • Girişken hevesli bir genç desteklemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Bismillah Cabborovic Site Kuracagız Diyorsun Ama Bak İlk Önce Msn Adresinden Başlaman Gerek Dogi yi Tanırım Ama Senin Msn İnsanı Direk Yanıltıyor Ondan Dolayı İstersen Msn Adresinden Başla Sonra Ortak Ara

Bu Sözümü Yanlış Anlamayın Bu Sadece Size Yola Başlamadan Atacagınız Adımdır..

haklı ilk başta bana çok cazip geldi ama msn yi görünce direk irkilip vazgeçtim belki önyargılı davranabilirim itici geldi elimde değil
  • Msn Adamı Nelerden Ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.