Şimdi Ara

SRO Rüyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sroyla ilgili rüyanızda ne görüyosunuz?Echin e som cıkmış bi arkadaşta bana uyanmadan çıkıyo demiş zuhahaha çok komik olaylar oluyor.
    Bende sro karakteriydim beni yönlendiren bi tane bebeye küfrediyodum 64 lv de lorda dalıyodum lord bana bi vurmuştu ben ikiye ayrılmıştım uyandığımda bacaklarım kanepede kendim yerdeydim.Sizinde buna benzer ya da değişik olaylarınız var mı?

İnşallah anlarsınız.

• ben rüyamda sostan başka şeyde görüyom ama +18

Ama en çok elixir görüyom oda parıltısından dolayı
  • Bende rüyamda eskiden sro ile ilk tanıştığımda sos görüyodum sonra birgün sos düştü gerçekten 76 lvl kalkan :) +5 yaptım sattım :)
  • bende uyuyodum rüyamda Tiger girlü öldürmeye çalışıyordum.Tam öldürecem yukardan beyaz bişi inio tgyi alıp götürüo. Ondan sora ölüyorum.
  • AGA cıların olmadığını lag olmadığını dc olmadığını anca rüyalarımda görüyom...
  • Sun düştüğünü
  • Bende bi ara yeoha olmuştum rüyamda.Attığı yeşil şeyi çok büyük bişi sanıyodum ama 14 lv olunca tek attığımdan dolayı inancım gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

AGA cıların olmadığını lag olmadığını dc olmadığını anca rüyalarımda görüyom...

AHAHHAAHHAhhahahahahhahahahahah
  • ben isy bekliyodum arkadaşla güya arkadaş GM nin kankası nese..

dedi işte önüne çıakrtayım mı kimse dalamasın bi sen dal. dedim tamam.

sonra isy çıktı herkez yanımda ama kimse dalamıyo bi ben dalıyom

bi de ben nukerim ama xbow skilerini kullanıyorum

(şuanda kastığım 2 chardan biri nuker dieri xbow)
  • ruyamda paso sun dusuo ama 2 senedir oynuom sadece 1 lvl sun bow durtu ^^
  • komedi:D
  • Ben real hayattaki gibi şekildeyim 1.80 boyunda 70 kiloda anlıycapınız ben ben kalıyorum ama yaratıklar oluyo.Ve her zaman kesemediğim unique'yi gördüğüm zaman uyanıyorumBi gün gerçekten kescem.Her zaman buluyorum ama elimden alıyolar.Özellikle cerberus

• Oho....Ne görmüyom kiEziqken 10 lvle kadar mangyangta kastığım için. rüyamda yeovalardan kesiodum ama sanki lord :)

tigerı görüom 15 lvlde kaçıombide tiger giantı yatırıodum 64+8sun düşüyodu maymun alıodu
  • daha kdar baglanmdaım sro sukur yarabbim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.