Şimdi Ara

Sro DC yiyenler ve no START *KLÜBÜ*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ey Dh Gençliği;
    Bütün dh bu imzayı kullansa imzayı kullanan herkes günde en az bir kez arasa belki sorunları halletmezler hatta ve hatta dh ye erişimimizi bile kısıtlayabilirler ama sizler yılmayın sizler 444 0 375 i arayıp karşınıza çıkanların ailesi ve hatta sülalesinin tüm fertleri hakkında görüş bildirdikçe gün gelecek bu dc ve lagı da aşarız, muhtaç olduğunuz kudret telefonunuzun numaralarındadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

Ey Dh Gençliği;
    Bütün dh bu imzayı kullansa imzayı kullanan herkes günde en az bir kez arasa belki sorunları halletmezler hatta ve hatta dh ye erişimimizi bile kısıtlayabilirler ama sizler yılmayın sizler 444 0 375 i arayıp karşınıza çıkanların ailesi ve hatta sülalesinin tüm fertleri hakkında görüş bildirdikçe gün gelecek bu dc ve lagı da aşarız, muhtaç olduğunuz kudret telefonunuzun numaralarındadır.

Banada Bayan Denk Geliyor
    Denedik Halletcez Efendim Tamam Efendi En Kısa Zamanda Efendim
    Efendini Yiyim Senin

• Tutmaz

gılab açanlardan sıkılanlar gılab
  • off bunaldım artık
    DH` yı bırakanlar CLup te Açarsınız siz
  • quote:

Ey Dh Gençliği;

artık konuşmaya başlamadan önce konuşmalarınız kayıt ediliyo diyo küfür etmeyin vaabında
  • yinemi club
  • bendemi açsam bi club
    imzayı halletsem açarım aslında
  • lagdan delirenler clubu daha iyi olur :)
  • aq bu clupTam bana göre Urıchı buLmuşum DC yerim (bu arada urı hp%100) . Artık SRO oynamıcaM. koyun bi imza ekliyim
  • quote:

Ey Dh Gençliği;

• quote:

Orjinalden alıntı: King Aragon

lagdan delirenler clubu daha iyi olur :)

klavyeyi kıranlar fan club
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.