Şimdi Ara

* SRO'DA KEŞKE OLSA DEDİĞİNİZ ŞEYLER *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi sabahlar arkadaşlar Sahur'a doğru bir topic açayım dedim Aklıma geldi soriyim dedim ;

- Aslında herkezin SRO keşke olsa dediği birşeyler kesin vardır ÖRN:Mesela ben Avrupa gelmeden önce hep derdim keşke Pet hayvanı olarak kartal gibi birşey gelse ne güzel ne şekil olur diye...Asıl isteğim şuan daha çok Dress ile ilgili o kadar güzel Dress ler geldiki şimdiye kadar en güzeli Angel Wings di.Ama bir çok arkadaşımız kaçırdı.

Şimdi ; SRO da en çok istediğin şey herşey olabilir farketmez neyin gelmesini isterdiniz.

Şahsen ben Dress olarak bu spartalı kıyafetlerinin gelmesini isterdim ve aynen bu resimlerdeki gibi olsa sadece ( Pelerin,Bileklik,Dizlik vs Kasket ) şahsen böyle bir Dress gelse kaç silk olursa olsun kaçırmam.

Evet yorumları alalım.

Saygılar...

• heytt hocam gene burdayız sahur vakti
    valla şimdi keşşşke bi sun düşseydi hocam başka ne keşkemiz olur
  • keşke Türk karakterleri gelse

şöyle özellikleri olsa mesela okçular at ve deve üstünde ok kullanabilme özelliği

kılıçlı karakterlerin kurtla özel skili olsa

türklerin kendilerine özel zehiri olsa ve onu geçirmek için "KIMIZ" satılsa pot şeklinde falan

bide karşıdakini yere düşürmek için osmanlıtokadı şeklide vuruşu olsa ne güzel olur du
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunduzcagri

keşke Türk karakterleri gelse

şöyle özellikleri olsa mesela okçular at ve deve üstünde ok kullanabilme özelliği

kılıçlı karakterlerin kurtla özel skili olsa

türklerin kendilerine özel zehiri olsa ve onu geçirmek için "KIMIZ" satılsa pot şeklinde falan

bide karşıdakini yere düşürmek için osmanlıtokadı şeklide vuruşu olsa ne güzel olur du

Tekde Atsamı ? Birincisi Oyunda Ülkeler Değil Irklar Savaşı.

Avrupa
    Asya Gibi. Atcaksanız Adam Akıllı Birşeyler Atın Yav.
  • eee sende türk boylarının sadece türkiyeden oluşmadığını ve çinden bulgaristanın ilerisine kadar olan kısım da türklerin yaşadığını ve Türk kelimesinin bir ırk ismi olduğunu bilecek kadar zekisindir heralde deme ?

ikincisi Niye olmasın kardeşim yani büyük selçuklu devletinden öncesine ve osmanlının sonuna ipek yolunun önemli bir kısmına kadar biz hükmetmişiz
  • keşke her türlü bot sorgusuz sualsiz banlansa. oyun gerçek oyunculara kalsa...
  • Sro nun en buyuk eksıklıgı savasların az olması. Yada daha acıklayıcı olursa player ların bır bırı ıle savaslarının mınumum duzeyde olması. Irk ayrımı olsa baya guzel bır oyuna donusecegıne ınanıyorum mesela wow da ki gibi iyi ve kotu secimi yapılabilse (eu vs ch olmaz cok adeletsiz bir karsılasma olurdu) Ortak alanlar ve herkezın kasmaları ıcın ozel alanları bulunsa. Ortak alanlardakı yaratıklar daha iyi item yada ex verse ama dusman ırkın saldırısına acık bır yerde bulunsa vs vs.
    Uniq yaratıklar herkesin kesimine uygun ozel yerlede bulunsa ve oldurulmesı daha zor olsa boylece grup halınde ki aksiyonlar artırılmıs olur.
    Oyunun asıl mantıgı olan ipek yoluna yakısır sekılde trader , hunter ve thief lik yapanlara para haricinde ozellıler eklense (honor buff , ozel item , scroll vs ) boylece mesleklerin daha da yaygınlasması saglanabılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet savaşlar çok az adam gibi sadece Kale savaşı var oda 15 günde bir zaten
  • oyun 70 cap e dönse sunlar gitse avrupa falan gitse eski harita olsa gene.Ne güzel zamanlardı
  • zaten silkroadın resmi sitesindede göükdüğü gibi 7 kale daha eklenicek... bu kale savaşları hepsi aynı günde olmazsa hergün ayrı bi kale savaşı olsa oyun daha zevkli bir hal alabilir...Üstteki arkadaşında dediği gibi ırk ayrımı olsa... party sisteminin dahada geliştirilmesi daha çok aktivite olması örenğin meslekler... Bunlar belki ileride düzeltilebilir... düzelirsede gayet güzel olur
  • Benim istediğim birşey war gold ßot BAN
    Not:Gold Ve B yi birleşik yazınca *** oluoAnlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sage29 -- 10 Eylül 2008; 13:35:22 >
  • islam ırkı vardıya o gelse keşke süper olurdu bide pet olarak ejderha olsa bide 1 lvl atı olsa tırıs gitmek şartıyla bide warrirorların bard daki gibi bi tane hız skilli olsa cok iyi olurdu
  • Keşke şöle bi +7 sun silahım olsa
  • Gold BOT ları giderse biz nasıl gold alıcaz...

Evet başka yorumlarıda bekliyoruz...

NOT:Ben yazmadığım halde orası ( **** ) olmuş...Allah Allah yeni birşey mi la bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 10 Eylül 2008; 13:51:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

****OT ları giderse biz nasıl gold alıcaz...

Evet başka yorumlarıda bekliyoruz...

NOT:Ben yazmadığım halde orası ( **** ) olmuş...Allah Allah yeni birşey mi la bu

tam bilmiyorum ama g b knightal alakalı yasak bişiy yoksa g b ot yasal aslında

• İşte o meşhur Knıght Online...Yazık Yazık çok yazık
  • becne eski feodalite dönemi olcak nasıl ?
    mesela guildlerin kendi toprakları olcak guild kurmak şuanki kadar kolay olmıycak guild lerin kendi kaleleri olcak yani toprakları yukarda arkadaşmıın dediği gibi iyi kütü ayrımı olcak iyiler arasındaki en iyi 2 yada 1 guildin başkanları iyilerin kralı olcak.kötülerdede aynı sistem olcak belli zmanlarda krallıklar arası savaşlar olcak isteyen krallıklar karşı krallıklarlara savaş açabilcek.bide büyük bir alan olcak etrafı surlarla çevrili iyiler ve kötüler arasında olan büyük savaşlarda kazanan taraf 15 gün süresince buraya sahip olcak.bu alanın özelliği şu olcak: o bölgedeki yaratıklardan exp daha fazla gelcek ve daha iyi itemler düşcek uniqe yaratıklar çıkcak.. böyle şeyler olsa daha güzel olurdu

• silkroada robin hood'lar lazım zenginden çalıp fakirlere dağatmalı

Edit: Bi miktar golda ihtiyacım varda o bakımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 10 Eylül 2008; 14:28:31 >
  • oyunun kontrolleri düzelsin adam gibi yapsinlar ve arabic charlar ciksin bir an önce baska bise istemiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.