Şimdi Ara

SRC Belgesi Sınavları Zor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Src2 veya Src4 belgesi alacağım sınavlarının zorluğu nasıl ? Src2 veya Src4 belgeleri arasında sınav zorluk farkı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• src 1 ve 3 ü toplam 20₺ ödeyerek sınavsız kursa gitmeden aldım

• 2003 ve öncesi ehliyet sahipleri sınav muafiyetiyle alabiliyorlardı 1 ay ile kaçırdığımdan ben sınavla aldım. Bi de yalandan seve seve kurs ücreti verdik 350 liraydı sanırım. Formaliteden bi kursa kaydetmişti bizi o zamanki patron ama hiç gitmedim tabi. Hatta kurs karşı yakadaydı yerini bile bilmiyorum.
    Özetle hiç ders çalışmadan ve sınavı hiç ciddiye almadan girmiştim sınava. Soruları görünce baya dumur olmuştum açıkcası. Ben ehliyet sınavı gibi kolay bi şey bekliyordum ama hakikaten zordu sorular. Karayolları mevzuatı ile ilgili çok detay sorular vardı tehlikeli madde taşıyan araçların bilmem nesini soruyolardı örneğin.

Teknik olarak da zor sorular vardı mesela aklımda kalan akü kutup başı için aşağılardan hangisi doğrudur diye bi soru vardı
    A) Artı kutup büyük ve bakır, eksi küçük ve çinko
    B) Eksi kutup büyük ve çinko, artı kutup küçük ve gümüş
    C) Artı kutup eşşeğin büllüğü vs bilmem ne gibi

Sonuçta fikir ve tahmin yürüterek cevapladığım sınavda 70'i geçerek almıştım belgemi

Şirketteki 150 şoförden src belgesini tek seferde alan tek kişi bendim hem de hiç hazırlanmadan...

• e devlete gir almaya engel durumun yoksa kayıt veriyorsun bankaya 20 lira yatır src belgen e devlette hazır indirip, ruhsatın içine koyuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

src 1 ve 3 ü toplam 20₺ ödeyerek sınavsız kursa gitmeden aldım
    bende öle aldım nolmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.