Şimdi Ara

Squat sonucu bacak kası gelişimim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mevsres

Gündelik hayatta asosyal takılan, masturbasyondan arta kalan zamanda ise klavye üzerinden önüne gelene hakaret kırıcı üslupla konuşmaktan, herkesten nefret etmekten başka bir icraatı olmayan boş insanlar böyle konuşur.

Keko dediğin adamın seviyesine sahip misin acaba bir aynaya bak ve düşün.

Hiç tanımadığın görmediğin bir adam hakkında keko falan diyerek boş konuşuyorsun.

Tanımadığın görmediğin derken ? Keko gibi resmini koymuşsun. Yazdıklarından da kaliten anlaşılıyor zaten.

Keko.
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımdan kalitem mi anlaşılıyor? Bunu sen mi söylüyorsun bana? :D İlk saygısızca konuşan sen oldun.

Emin ol ki senin kadar keko değilimdir, bir fotoğrafını at bakalım sen neye benziyorsun, ben fotoğrafımı atacak kadar yürekliyim en azından.

Sen aynanın önünden geçerken bile allah bilir kafanı çeviriyorsundur, sen kim millete keko demek kim. :D

Dostum kusura bakma ama sen benim dilimle yarışamazsın, çünkü bunun için ne bilgiye sahipsin, ne de İQ'ye sahipsin.

Ben senin gibileri ile makara yapıyorum artık, neden biliyor musun? Çünkü çok gördüm, gündelik hayatta neye benzediğinizi de çok iyi biliyorum, mesela millete tipsiz dersiniz kendiniz tipsizin önde gidenisinizdir, millete keko dersiniz kendiniz kekonun önde gidenisinizdir, milletle dalga geçersiniz halbu ki gündelik hayatta adam yerine bile koyulmayan asosyal insanlarsınızdır.

Bunu okurken bir yandan haklı olduğumu düşündüğünü de çok iyi biliyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 8 Mart 2017; 18:3:23 >

• hayatinda spor yapmamıs ve nedemek olduğunu bilmeyenlerin forumun bu bölümünde ne işi var anlamadım.

mevsres baska forumlardanda hatırlıyorum seni gayet güzel bir gelişimin var bu spora olan sevginide görebiliyorum kardesim çalışmaya devam ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sawtain kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum, ben gerçekten egoist birisi değilim ancak bazılarında aşırı nefret var, neden bu kadar her önüne gelenden nefret edip sataşıyorlar anlamıyorum. :)

Bence hiç güzel gözükmüyor dışarıdan bakınca, mesela senin gibi emeğe saygı duyanlar ve nefret dolu mesajlardan daha çok güzel mesaj yazanlar daha Cool gözüküyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 8 Mart 2017; 23:3:30 >
  • bu yorumlara takmayın hocam aynen devam forumda çok var böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.