Şimdi Ara

SQM nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda C: de iki tane SQM dosyası var bunlar nedir?

*.sqm şeklinde...

eklendi: arkadaşlar özür... hiç araştırmadan konu açtım... hemen google'a yazınca aşağıdaki bilgi çıktı...

"Bilgisayarımdan C 'de harddisk kısmına sqmdata01.sqm ve sqmnoop01.sqm gibi birçok dosya yanlarındaki numaraları sırayla artarak gizli dosya olarak yerleşiyor.Bunlar ne işe yarıyor? Nedir böyle diye pek çoğunuzun aklına gelmiştir .

Pek çok kişi virüs veya başka bir programla bağlantılı olduğunu düşünse de

"Service Quality Monitor" sqm dosyaları Windows Live Messenger'la alakalıdır.

Muhtemelen sürüm tam anlamıyla finale ulaştığında ortadan kalkacak bu dosyalar. Silmenizde bir sakınca yok. Geçici bir çözüm olarak

ana messenger penceresinden araçlar / seçenekler / genel sekmesine geçin ve

kalite geliştirme veya müşteri deneyimi bilgi toplama kutucuğunu boşaltın ( İngilizce ve resmen yayınlanmamış bir beta kullanıyorum şu an - bende Quality Improvement olarak gözüküyor kutu ) . Bu dataları normalde MS toplamak istiyor . neowin sitesinde önerilen çözüm bu , ancak bütün sürümlerde geçerli mi bilemiyorum .
    Hatalı şifre girildiği veya MSN servislerinden kaynaklı oturum açılamadığı bazı durumlarda da bu dosyalar kutu boş olmasına rağmen oluşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahrut -- 31 Mayıs 2007; 2:51:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SQM (Otonom Kalite Yönetimi)

SQM (Otonom Kalite Yönetimi), imalat süreçlerinde kalitenin sürekli olarak iyileştirilmesine odaklanan bir yaklaşımdır. Çalışanları kalite kontrol sürecinde aktif olarak rol almaya teşvik eder ve böylece ürün ve hizmet kalitesini artırmayı amaçlar.

SQM, "sqm nedir" sorusunun yanıtını sunan bir kalite yönetim sistemidir. "sqm ne demek" diye merak ediyorsanız, kısaca üretim hatlarında ürün kalitesini herkesin sorumluluğunda olduğu bir sistem olduğunu söyleyebiliriz. Çalışanlar, kalite sorunlarını erken tespit etmek ve çözmek için eğitim alır ve yetkilendirilir.

SQM'nin temel ilkeleri şunları içerir:

• Kalite herkesin sorumluluğudur: Tüm çalışanlar, kalite yönetim sürecine katkıda bulunur.
    • Erken tespit ve çözüm: Sorunlar üretim sürecinin başlarında tespit edilir ve çözülür.
    • Sürekli iyileştirme: Kalite standartları ve süreçleri sürekli olarak gözden geçirilir ve iyileştirilir.
    • Çalışanların katılımı: Çalışanlar, kalite hedeflerinin belirlenmesi ve süreçlerin geliştirilmesi konularında aktif olarak yer alır.

SQM uygulamasının faydaları şunlardır:

• Ürün ve hizmet kalitesinde iyileşme
    • Üretim maliyetlerinde azalma
    • Müşteri memnuniyetinde artış
    • İşçi morali ve motivasyonunda yükselme

SQM, imalat endüstrilerinde yaygın olarak benimsenmiş bir yaklaşımdır. Ürün ve hizmet kalitesini sürekli olarak iyileştirmek isteyen kuruluşlar için değerli bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    utorrentte hash hatasi ne oluyor?
    15 yıl önce açıldı
    m3u8 nedir?
    9 yıl önce açıldı
    BusyBox nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.