Şimdi Ara

SpySro - Aege 100 Cap Only CH - Drop System / 1 Mayıs Beta - 8 Mayıs Büyük Açılış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  • Herkese merhaba

    Uzun bir aradan sonra tekrardan karşınızdayız, bu serverımızın uzun ömürlü olabilmesi adına sizler için düzenledik. Eski oyuncuların ve old sevenler için tüm ratelerimiz düşük olarak ayarlanmıştır ve hiçbir zaman değiştirmeme kararı almaktayız. Ekstra olarak oyunumuzun uzun ömürlü olabilmesini sağlayacak diğer etken ise “Silk Scroll” olmamasıdır bildiğiniz üzere silk scroll oyunda ki dengeleri bir zamandan sonra bozmaktaydı ve bizde bunun için radikal bir karar aldık diyebiliriz. Oyun içerisinde elde edilen Silk Scroll'lar takasa açıktır.

    Aege”
    serverımız herkes için eğlenceli ve uzun ömürlü olmasını diliyoruz.Şimdiden İYİ EĞLENCELER!






    https://www.youtube.com/watch?v=qsrf4_L2fTg


















    ,

    [BILGI=Başlangıç Itemleri]1x 50% skill experience ticket
    1x %100 skill experience ticket
    1000x Hp Potion
    1000x MP Potion
    10x %100 Speed Scroll
    11x Reverse Return Scroll
    11x Instant Return Scroll
    1x 3 Günlük Golden Pig




    "Aege" sunucumuzda geçerli olan stackler aşağıda belirtilen gibidir. Alışverişlerinizin ve envanter yönetiminizin daha kolay olması adına oyun içerisinde bulunan bazı stackleri yeniden ayarladık. Drop olarak Stone elde edebilirsiniz.







    Seal Of Star: Last Tier +2 (Reinforce Boost)

    Seal Of Moon: Last Tier +4 (Reinforce Boost)

    Seal Of Sun: Last Tier +6 (Reinforce Boost)





    Seal Of Star itemlerin 92 level drop olarak üstü moblardan, belirlenen uniquelerden düşme olasılığı vardır. Ek olarak Hall Of Worship'dan elde ettiğiniz talisman serisini tamamladıktan sonra SOS Weapon veya SOS Shield alabilirsiniz. Talisman serileri ile ilgili detaylı bilgiyi Hall Of Worship bölümünde bulabilirsiniz.

    Battle Arena'dan kazandığınız Arena Coin'ler ile SOS Accessory elde edebilirsiniz.

    Arena Coin ile alınan SOS Accessory itemler takasa kapalıdır. Bunun dışında elde ettiğiniz Seal Of Star itemler takasa açıktır.




    Seal Of Moon itemlerin 92 level üstü moblardan düşme olasılığı vardır.





    Seal Of Sun itemlerin 92 level üstü moblardan düşme olasılığı vardır. SUN itemler sunucumuzun en değerli itemi olup, düşme olasılığı çok zordur.




    Lucky Box belirlenen uniquelerden düşer ve bazı etkinliklerden elde edilir. Lucky Box'ın başarılı olma olasılığı %37'dir.







    Oyuncular uzun zamandır çok fazla kaçış noktası olmayan, bir süre sonra sürekli aynı rotayı izlemekten sıkıldıkları kervan yollarında oynuyordu. Bu sebeple kervan npclerinin orjinal şekilde kalmasına karar verdik. Hunter karakterler partisinde bulunan ve teslim edilen her 5 yıldız kervan için 4M kazanır. Thief karakterler kaçırdıkları her 5 yıldız kervan için 20M kazanır. Job modunda zerk ve reverse kullanımı kapalıdır.






    Special kervan, Salı, Perşembe ve Cuma günleri saat 22:00 aktif olacaktır. Special kervan 1 saat sürecektir.






    Oyunumuzda Blue, Green, Flame, Purple olmak üzere 4 çeşit Power Glove bulunmaktadır. Bu scrollar karakterinize farklı özellikler sağlayacaktır. Survival Arena, Styria Clash, Solo Unique Room gibi etkinliklerden ve Lucky Box'tan elde edebilirsiniz. Power Glove süreleri 30 dakikadır.



    Power Gloves (Blue): Karakterinize +500 MP sağlar.
    Power Gloves (Flame): Karakterinize +500 HP Sağlar
    Power Gloves (Green): Karakterinize %3 Magical&Physical Absorption sağlar.
    Power Glovers (Purple): Karakterinize %3 Magical&Physical Increase sağlar.




    Magic Pop'u Tiger Girl, Cerberus, Urichi, Captain Ivy, Isyutaru, Lord Yarkan, Demon Shaitan, Neith, Selket, Isis, Anubis ve Madness uniquelerinden düşürebilirsiniz. Magic Pop'u sadece oyun içi elde edebilirsiniz, item mall'da bulunmayacaktır.







    Lucky Magic Powder alchemy denemelerinizi yaparken NPC'de bulunan powderlara göre size daha fazla şans verecektir. LMP'ı Special NPC, Lucky Box, unqiue ve etkinliklerden elde edebilirsiniz.




    Oyunumuza 3 adet yeni NPC eklenmiştir ve npcler ''Donwhang'' şehrinde bulunmaktadır. Bu npcler oyun içerisinde daha güzel bir görselliğe ulaşmak ve kullanıcı ara yüzünü daha da kolaylaştırmak için eklenmiştir. Yeni eklenen npcler içerisinde birbirinden güzel ve yararlı eşyalar bulundurmaktadır.





    Priest Pallus: Bu npcyi kullanarak Battle Arena'dan elde ettiğiniz Arena Coinler ile Seal Of Star Accessory ve birtakım eşyalar satın alabilirsiniz.




    Inn Hostes: Bu npcden hazırladığımız Jupiter Dungeon ve günlük görevleri alabilirsiniz.




    Ali Baba: Gold ile eklenmiş bazı scroll ve yararlı eşyaları buradan alabilirsiniz.










    Sunucumuzda Honor Puanı kazanmanın birçok yolu bulunuyor. Honor Puanı kazanabilmeniz için karakterinizin 100 level olması gerekmektedir.

    Survival Arena: Bu etkinlikte öldürdüğünüz her karakter için 1 Honor Puanı kazanırsınız. Etkinlik boyunca aynı karakterden sadece 2 puan alabilirsiniz.

    Job modunda öldürdüğünüz karakter başına 1 Honor Puanı kazanır, bu modda öldüğünüzde ise 1 Honor puanı kaybedersiniz. 24 saat içerisinde aynı karakterden 2 defa puan alabilirsiniz. Sistemin suistimal edilmemesi adına Honor Puanı olmayan karakterden puan kazanamazsınız.

    Battle Arena: Kazanan takım 7, kaybeden takım ise 3 Honor Puanı kazanır.

    Tiger Girl: Öldüren kişi 1 Honor Puanı kazanır.

    Cerberus: Öldüren kişi 1 Honor Puanı kazanır.

    Captain Ivy: Öldüren kişi 1 Honor Puanı kazanır.

    Uruchi: Öldüren kişi 1 Honor Puanı kazanır.

    Isyutaru: Öldüren kişi 1 Honor Puanı kazanır.

    Lord Yarkan: Öldüren kişi 1 Honor Puanı kazanır.

    Demon Shaitan: Öldüren kişi 1 Honor Puanı kazanır.

    Medusa: Öldüren kişi 25 Honor Puanı kazanır.

    Neith&Selket&Anubis&Isıs: Öldüren kişi 12 Honor Puanı kazanır.

    Solo Unique Room: Öldüren kişi 12 Honor Puanı kazanır.

    INT karakterler STR uniqueleri öldürdükleri zaman Honor Puanı kazanamazlar. Aynı şekilde STR karakterler INT uniqueleri öldürdükleri zaman Honor Puanı kazanamazlar. Bu uniqueleri öldürürler ise kazanmaları gereken Honor Puanı kadar kaybedecekler.






    Battle Arena etkinliğinde kazanan takım 7 kaybeden takım ise 3 Arena Coin kazanır. Ek olarak kazanan takım oyuncuları 7 Honor Puanı, kaybeden takım oyuncuları ise 3 Honor Puanı kazanır.









    Battle Arena, Styria Clash ve Survival Arena'dan Arena Coin elde edebilirsiniz. Arena Coin ile Priest Pallus npcsinden Seal Of Star Accessory ve yararlı scrollar alabilirsiniz. Arena Coin takasa kapalıdır.








    Forgotten World ? Ah, boşverin. Sizler için daha eğlenceli ve güzel bir sistemimiz var. HALL OF WORSHIP !



    https://www.youtube.com/watch?v=FyztSC_7wbs

    Hall Of Worship içerisinde bulunan Earth, Juno, Jupiter uniquelerini öldürerek elde ettiğiniz talisman serileri ile Seal Of Star silah ve kalkanınızı alabilirsiniz. Ali Baba npcsinden alacağınız Hall Of Worship ticket'ı ile bu alana girebilir ve sonrasında parti üyelerinizi bu alana çağırabilirsiniz. Karakteriniz ile 24 saatte bir kere giriş sağlayabilirsiniz.



    İlk yapmanız gereken haritada belirtilen ''Central Area Monsters'' bölgesinde doğan mobları öldürmek.

    Centreal Area'yı bitirdikten sonra haritada belirtilen ''Envy 1'' bölgesinde doğan mobu öldüreceksiniz.

    Envy 1 bölümü bittikten sonra ''Right Passage Monsters'' bölgesinde sırayla doğan mobları öldürmeniz gerekmektedir.

    Right Passage Monsters bölümünü bitirdikten sonra haritada belirtilen ''Earth'' bölgesinde ilk unique belirecektir.

    Earth bölgesindeki beliren unique'i öldürdükten sonra ''Central Area Monsters'' bölgesinde tekrar doğan mobları öldürmeniz gerekiyor.

    Centreal Area'yı bitirdikten sonra haritada belirtilen ''Envy 2'' bölgesinde doğan mobu öldüreceksiniz.

    Envy 2 bölümü bittikten sonra ''Left Passage Monsters'' bölgesinde sırayla doğan mobları öldürmeniz gerekmektedir.

    Left Passage Monsters bölümünü bitirdikten sonra haritada belirtilen ''Yuno'' bölgesinde haritamızın ikinci unique'i belirecektir.

    Yuno bölgesindeki beliren unique'i öldürdükten sonra ''Central Area Monsters'' bölgesinde tekrar doğan mobları öldürmeniz gerekiyor.

    Son olarak Centreal Area'yı bitirdikten sonra haritada ''Jupiter'' bölgesinde belirtilen, haritamızın üçüncü ve son unique'i olan Jupiter'i öldürmeniz gerekiyor.







    Job savaşlarına yeni bir heyecan! Styria Clash şehirlerde bulunan Battle Arena Manager'dan kayıt olabilirsiniz. Etkinlik başladığında thief ve hunter/traderların karşılacağı ortak alanda 20 adet Styria Treasure Box ve belirli aralıklarla Styria Flower spawn olacaktır. Bu etkinlikte öldürdüğünüz her Styria Treasure Box takımınıza 200 puan kazandırır. Öldürdüğünüz her rakip oyuncu için takımınız 20 puan kazanır. Styria Flowerlar ise bu etkinliği kazanmanız için önemli rol oynayacaktır. Çünkü bu flowerları öldürdüğünüzde karakterinize 2 dakikalığına çeşitli güçlendirmeler sağlayacak.

    Bu etkinliği kazanan takım 7 Arena Coin, kaybeden takım ise 3 Arena Coin kazanır. Kazanan takım ekstra olarak Random Power Glove kazanır.










    Tüm uniqueler STR ve INT şeklinde spawn olacaktır.




































    Medusa'ya Donwhang'ta bulunan teleport noktasından gidebilirsiniz. Medusa etkinliği her gün saat 01:00 başlar. Medusa'yı öldüren oyuncu 25 Honor Puanı kazanır. Oyunumuzda Medusa hem STR hem INT olarak ayrı bölgelerde spawn olmaktadır. Bu alanda zerk kullanımı açıktır.

    %50 şans ile 100 level item item drop elde edebilirsiniz







    Madness etkinliğine Donwhang'ta bulunan teleport noktasından gidebilirsiniz. Madness etkinliği her gün saat 18:30 başlar. Etkinlik başladığında teleport ile gideceğiniz Madness Arena'da karakteriniz otomatik olarak sarı cape takar. Bu alanda parti kurarak arkadaşlarınız ile hem rakip oyuncularla savaşma hem de unique rekabeti içerisine girebilirsiniz. Bu etkinlikte zerk kullanımı serbesttir.




    Etkinlik boyunca en fazla oyuncu öldüren 3 kişi de ödül kazanır. Etkinlik boyunca 1 kişiden en fazla 2 defa puan alabilirsiniz.





    Survival Arena'da öldürdüğünüz her oyuncu için 2 Honor Puanı kazanırsınız. Aynı oyuncudan survival boyunca en fazla 2 defa Honor Puanı kazanabilirsiniz.

    Etkinlik boyunca öldürdüğünüz her rakip oyuncu için 1 survival puanı kazanırsınız, survival boyunca aynı oyuncudan en fazla 2 defa puan alabilirsiniz. Etkinlik sonunda en fazla puan toplayan ilk 5 oyuncu ödül kazanacaktır.

    #1 Random Power Glove & 1x Lucky Box & 15 Arena Coin
    #2 Random Power Glove & 1x Lucky Box &10 Arena Coin
    #3 Random Power Glove & 10 Arena Coin
    #4 10 Arena Coin
    #5 5 Arena Coin






    Last Man Standing etkinliği her gün saat 14:00 ve 02:00'da başlar. Etkinlik başladığında bütün oyuncular bir birilerine saldırabilir, ölen oyuncular otomatik olarak şehre gönderilir. Etkinlik sonunda ayakta kalan son oyuncu 100 Silk kazanır.





    Brutal etkinliği her gün saat 16:00'da başlar. Etkinlik başladığında bütün oyuncular bir birilerine saldırabilir, ölen oyuncular otomatik olarak şehre gönderilir. LMS etkinliğinden farklı olarak ayakta kalan son oyuncu değil, ölene kadar öldürdüğünüz her rakip oyuncu için 10 Silk kazanırsınız.



    Roc Mountain'da işaretlenmiş bölgelerde 2 STR ve 2 INT olmak üzere toplam 4 adet unique mevcuttur. Bu uniqueler kesildikten 12 saat sonra tekrar spawn olur.










    Solo Unique Room odasına Donwhang'ta bulunan teleporttan gidebilirsiniz. Bu etkinlik her gün saat 17:30'da başlar. Adından da anlaşılacağı gibi bu etkinlik oyuncuların solo becerilerini ve güçlerini sınayacaktır. Etkinlik başladığında ilk önce STR unique, bu unique öldükten sonra ise INT unique belirecektir. Bu odada party kapalı, zerk kullanımı ise açıktır. Bu uniqueten önemli silk ve eşyalar düşmektedir. Ayrıca kazanan oyuncu 12 Honor Puanı kazanır.








    Job Cave uniquelerinden Anubis ve Selket STR olarak düzenlenmiştir. Job Cave'e Donwhang Canyon bölgesindeki teleporttan gidebilirsiniz. Belirtilen saatte öncelikle STR unique spawn olacaktır, STR unqiue öldükten sonra aynı bölgede INT unique spawn olacaktır. Job Cave'e daha fazla heyecan katmak için burada bulunan uniquelerden SOS item düşme olasılığı eklenmiştir. Job Cave'e her zaman girebilirsiniz, buradaki uniqueler takvimde belirtilen saatlerde spawn olur ve 30 dakika öncesinde oyunculara notice olarak bildirilir.










    Job Garden'a eklediğimiz 3 adet yeni görev ile oyuncuların eğlenceli zaman geçirerek günlük olarak ihtiyaç duyabilecekleri bazı silk itemleri elde edebilirler. Bu görevler her gün 1 defa yapılabilir ve kazanılan ödüller takas edilemez durumdadır. Bu görevleri Donwhang'ta bulunan Inn Hostes adlı npcden alabilirsiniz.


    Job Garden'da bulunan 150 adet Ghost Tiger Girl öldürerek 2 adet Global Chatting kazanabilirsiniz.



    Job Garden'da bulunan 50 adet Ghost Cerberus öldürerek 1 adet Damage Increase Scroll kazanabilirsiniz.



    Job Garden'da bulunan 50 adet Ghost Captain Ivy 1 adet Damage Absorption Scroll kazanabilirsiniz.






    Labirent etkinliği her hafta Pazartesi ve Çarşamba günü saat 22:00 başlar. Etkinliğe kayıt olan oyuncular hazırladığımız labirentin belirli bölgelerine teleport edildikten sonra labirentte rastgele bölgelerde 5 adet Shadow Tiger Girl ve Tai-Sui belirecektir. Etkinlik süresi bitene kadar her ölen unique'in yerine tekrar yenisi herhangi bir bölgede spawn olacaktır. Etkinlik boyunca en fazla puanı toplayan oyuncu 300 Silk ödül kazanacaktır. Bu etkinlikte zerk kullanımı kapalıdır. Etkinlik süresi 10 dakikadır.

    Etkinlikte öldürdüğünüz her Tiger Girl 5 puan, Tai-Sui ise 1 puan kazandırır.






    Oyuncuların Solo Fortress War etkinliğini çok sevdiğini gözlemledik ve bu etkinliği bir üst seviyeye taşımaya karar verdik. Etkinlik anlamlı ve daha gerçeğe dayalı olabilmesi için Bandit kalesinde gerçekleşecektir. Kale içerisinde oyuncular parti kuramaz, zerk kullanımı serbesttir. Oyuncular kale içerisinde öldürdüğü her oyuncu için 1 puan alır. Aynı oyuncudan en fazla 2 defa puan alabilirsiniz. Kale içinde 4 adet tower sırasıyla(Bir tanesi yok edildikten sonra diğeri spawn olur.) spawn olacaktır. Towerları yıkan oyuncu 25 puan kazanır. Bütün towerlar yok edildikten sonra son olarak ''Kalp'' spawn olur. Bu kalbi kesen oyuncu 45 puan kazanır.

    Fortress War süresi boyunca en fazla puan toplayan oyuncu 1.000 Silk kazanır.

    Etkinlik her Cumartesi günü saat 22:00'da başlar.





    Survival Arena

    Hall Of Worship

    Last Man Standing

    Brutal Event

    Job Garden

    Solo Fortress War





    Sizler için hazırladığımız mini Fortress War etkisi yaratacak bir etkinliğimiz var! Etkinlik her hafta Pazartesi ve Çarşamba günleri 21:30'da başlayacaktır. Etkinliğe katılım sayısı sınırsızıdır. Oyuncular etkinliğe katıldıktan sonra sistem katılan oyuncuları random olarak Kırmızı ve Mavi takım halinde etkinlik alanına gönderir. Takımlar hem kendi taraflarında bulunan towerı korumaya çalışıp hem de rakip takımın towerını yıkmaya çalışacaklardır. Rakip takımın towerını yıkmayı başaran ilk takım etkinliğin kazananı olur. Etkinlik çok fazla oyuncuyu barındıracağı için oyun içerisinde bir dengesizlik oluşmaması adına herhangi bir ödül verilmeyecektir. Etkinlik alanında kill sayacı aktif olacaktır ve etkinlik sona erdiğinde hem kazanan takım hem de etkinlik süresi boyunca en fazla kill alan 3 kişinin ismi notice olarak oyunculara bildirilecektir.

    Etkinlik süresi boyunca bu alanda öldürdüğünüz taktirde size bazı güçlendirici özellikler veren flowerlar belirecektir.








    SpySRO rank sistemi oyun içerisinde rekabeti takip edilebilir duruma getirmek için tasarladığımız bir sistem oldu. Bu Rank buffları karakterinize herhangi ekstra bir güçlendirme katmayacak fakat rakiplerinize sizin en iyilerden biri olduğunu gösterecek.





    SpySro TeaserHall Of WorShip







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.