Şimdi Ara

sprinter içinn kalitelii ses sistemii yardımıı plss help mee ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba önceliklee forum da dahaa çok yeniyim o yuzdenn hatalarm olursaa sizden bu hatalrı acemiliğimee saymanızı istiyorumm..

Bi konu da yardımlarınızıı istiyorumm 2009 mercedes sprintr markaa bi mnibsum war turzmde çalışıorum o yuzdenn araçtaa kaliteli bi ses sisteminee ihtiyacım war ben bi kaç gundurr bakıyorum kaliteli bi sesii hangii cihazlardann alabilirim diee ama açıkcasıı pek bişi bulamadım sadece Alpin Ap 960 4.5 İnç Tv-usb Girişli DVD-VCD-CD-MP3 255702 marka bi cihaz ilgimi çektii sistemn dvd si için sebebi ise bu dvd de istediğim özelliklern olması ama tabi bu marka hakkında çok şey bilmiyorumm kullanmadım kullanan da yok çevremde ve artıı lcd(yolcular için) anfi bas ve diğer teferruatlar 1500-2000 watt arasında bi güç düşnüyrm sistemdee tabii bu abartılımı olur yada tam tersii çok mu hafif kalırr bilmiyorumm..

Araca neden kalitelii bi ses sistemii taktrmak istediğmee gelncee malum az once de soledm antalyada turizm de çalışıorum ve genelde kaliteli müşteri transferlerinee gidiyorum ve bunlarda genelde genç insanlar oluyolar bu insanlarıı memnun etmek içinn ilk seçenkk aracı en iyi şeklde kullanmk ve bunn hemn ardından ikinci seçnk benm düşüncem mşteriye dinlettğğim müziği kaliteli bi sistemden aktarmakk çnki bu zahmet bana hem para (bahşiş) hemde şirkette her zman öncelik kazandırcak ..

yardımlarınızıı bekliyorumm ilgilneck arkdaşlara şimdiden teşkkr ediyorumm ..

• araç ses sistemleri bölümü var
    oradan daha çok yardım alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.