Şimdi Ara

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.122
Cevap
170
Favori
91.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız! Bereketi ve huzuruyla dolu bir bayram geçirmenizi dileriz. Spring Water Su Arıtma Cihazları ailesi olarak sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
  • Spring Water 11 Aşamalı 8 lt Evsel Su Arıtma Cihazımızın Spring Water - Hepsiburada Mağazamızdaki: https://www.hepsiburada.com/springwater gerçek kullanıcı deneyimlerine, aşağıdaki ekran görüntüsünden ulaşabilirsiniz:

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

- Ürün Linki:
    www.hepsiburada.com
    Spring Water 11 Aşamalı 8 lt Evsel Su Arıtma Cihazı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spring-water-11-asamali-8-lt-evsel-su-aritma-cihazi-pm-HB00000HJL7K

• Merhaba aqua love modeli için reçine yıkama zamanım geldi. Fakat nasıl yıkanır videosunu bulamadım.

Yıkama kitini ve yedek filtrelerini almak istiyorum.

Servis, kiti ve filtreyi getirip nasıl yikanicagini gösterse kargo ücreti, site komisyonu ödemeseniz daha sağlıklı temizlesek iyi olabilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 12 Nisan 2024; 10:9:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfun91 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle iyi bayramlar dileriz. Detayları iletebilmemiz adına numaranızı özel mesaj yoluyla gönderir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aqua Love Atık Su Üretmeyen Usa Omnipure Teknoloji Su Arıtma Cihazımız Trendyol - Spring Water Mağazamızda:
    trendyol.com
    Spring Water Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/magaza/spring-water-m-118143?sst=0
    indirimde!

- İndirimli Ürün Fiyatı: 7.627TL
    - Ürün Linki:
    trendyol.com
    Aqua Love Su Arıtma Atık Sü Üretmeyen Cihazı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
    https://www.trendyol.com/aqua-love/atik-su-uretmeyen-usa-omnipure-teknoloji-su-aritma-cihazi-p-128537575

• Gerçek kullanıcı deneyimlerine, aşağıdaki ekran görüntülerinden ulaşabilirsiniz:

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

• @spearofdestiny merhabalar bu ürünü almak istiyorum ancak 1 bardak su için ortalama ne kadar suyu harcamış oluruz?

• merhabalar,

1. ürün:
    💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!
    💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!trendyol.com
    Spring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/spring-water/11-asamali-12-litre-tankli-su-aritma-cihazi-p-68398325?boutiqueId=61&merchantId=118143

2. ürün

bu 2 ürün arasında kaldım fiyatlar cok yakın hangisini tercih etmeliyim?

İstanbul içinde yaşıyorum.

• bielsa B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. 1L arıtılmış su için 2L atık su tüketmektedir. Atık su hassasiyeti olan müşterilerimiz için Aqua Love Atık Su Üretmeyen modelimizi tavsiye etmekteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 16 Nisan 2024; 13:1:12 >
    Evde kaç kişi kullanım sağlayacak acaba?

• SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

3 kişiyiz ama ben fazla içiyorum :)

trendyolda 1. ürün 1lt/2lt su kullanıyor

2. ürün ise 1lt/1lt su kullanıyor yazmışlar atık için ondan sordum

12L ve 8L olması sebebiyle atık su oranı değişiklik göstermektedir. Yalnız bu değişikliğinizin su faturanıza yansımasını görmeniz pekte mümkün değildir çünkü çok cüzi bir miktar.

Normalde 3 veya daha az kişi kullanım sağlayacaksa 8L, 4 ve üzeri kişi kullanımında 12L olan modelimizi tavsiye etmekteyiz. Burada takdir, siz değerli müşterilerimizindir.

• SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim 12lt olanı sipariş verdim. Fazlası göz çıkarmaz :) kolay gelsin

Biz teşekkür ederiz. Sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanızı diliyoruz. Herhangi bir sorunuz veya talebiniz olursa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İyi günler dileriz.

• Trendyol 25 Kasım 2023, #8027798543 nolu siparişte aldığım UV lambasının adaptör ışığı Yeşilden Kırmızıya döndü. UV lambası ömrünümü tamamladı diye baktığımda aşağıdaki görüntü ile karşılaştım. Hediye gönderilen UV lambasını takmak istedim ancak sizinde benimde kontrolümde çalışan lamba bu sefer çalışmadı. Yani adaptör halen kırmızı yanmaya devam etti. Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz. Saygılarımla.

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKA64 -- 16 Nisan 2024; 21:31:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• MKA64 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız için teşekkür ederiz. Dilerseniz mevcut fiyatının yarısına, yeni lamba gönderimi sağlayabiliriz. Detaylar için özel mesaj yoluyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.