Şimdi Ara

💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.077
Cevap
156
Favori
48.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
207 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Side Chain kullanıcısına yanıt

    Hangi ürünü kaça aldınız acaba? Damacanaya güvendiğim için 5 litrelik su kullanıyorum ve artık çok yormaya başladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

    Trendyol da hangi kampanya var acaba? Şu an Trendyol diğer sitelerde daha pahalı? Flaş indirim ile ne kadara satıldı?


    Bu filtrenelerin ne kadar sürede değişmesi gerekiyor?


    5 litrelik su alıyorum, ayda 5 litrelik sulardan tüketim adedi 50 civarında. Bu durumda filtreleri ne kadar sürede değişmemiz gerekiyor?


    Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuxedo kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, 11 aşamalı 12 litre olan ürünü tercih ettim. Ben de damacanada kullanılan malzemenin sağlığa zararlı olması nedeniyle sürekli 5 litrelik su alıyordum. Pet şişenin de çok fazla farkı olmadığını düşündüğüm için, kafamda soru işaretleri olsa da su arıtma kullanmaya karar verdim. İlerleyen zamanlarda eğer ürünü satın almamış olursanız ve kullanıcı deneyimimi sormak isterseniz, mesajı alıntılayıp hatırlatırsanız ben de deneyimlerimi paylaşabilirim.

  • tuxedo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Mesajınız için teşekkür ederiz. Şu an için herhangi bir kampanyamız bulunmamaktadır. Lütfen konuyu favorilerinize ekleyin ve bağlantı bildirimlerini açın. Böylelikle önümüzdeki günlerde olacak flaş indirim ve promosyonlarımızı kaçırmamış olursunuz.

    Filtre değişim süreleri ortalama yılda 1 kez yapılmaktadır. İlk yıl 3 ön filtre değişimi 2. Yıl bütün filtrelerin değişim yapılması gerekmektedir. Filtre değişim süreleri cihazın kullanımı ve giriş suyunuzun kirliliğine göre değişkenlik göstermektedir. Filtreler sarf malzemedir ve garanti dahilinde değildir. Değişim periyotlarında ücret talep edilmektedir.

    Ayrıca müşterilerimizin filtre değişim takibi tek merkezli sistem tarafından tutulmaktadır. Filtre değişim vakti geldiğinde SMS yada telefon ile bilgilendirme sağlanmaktadır.
  • Merhabalar,
    Spring Water 11 Aşamalı 8 lt Evsel Su Arıtma Cihazı. Bunu bu gün satın aldım. Kurulması ve deneyimlerimi buradan paylaşacağım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ERKUTCN kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanmanızı diliyoruz. Yorumlarınızı bekliyor olacağız 🤗

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün teslim aldığım 11 aşamalı 12 lt ürün bugün servis tarafından kuruldu hızlı bir şekilde.
    Şimdilik montajı yapan arkadaşın yönlendirdiği şekilde 2 saat kapatıp 10 dk suyu akıtıyorum. 2-3 kez yaptıktan sonra suyu deneyimliycem. İlerleyen süreçlerde izlemimlerimi buradan paylaşırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maarul M kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanızı diliyoruz. Yorumlarınızı bekliyor olacağız.

    İyi akşamlar dileriz.
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ürün ulaştı. Servis kaydı oluşturdum 3/5 iş gününde dönüş yapacaklarmış. İstanbul içinde yoğunluk oluyor mu bu kadar 🙂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ERKUTCN kullanıcısına yanıt
    Bende ist.dayım ertesi gün geldiler ama telefonda 3-5 gün diye belirtiyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ERKUTCN kullanıcısına yanıt
    Damacana fiyatlarındaki artış sebebiyle cihazlarımıza da talep yoğunlaştı. Bu nedenle yoğunluk yaşanmakta. Mümkün olan en kısa sürede montajı sağlayacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Side Chain kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkür ederim. Ürünü hangi bağlantıdan (siteden) ve hangi fiyata aldınız acaba?


    Pet şisenin evet fazla farkı yok, bu sebeple dolumdan sonra ana dağıtım merkezine arabayla gidip alıyordum. Çok su içiyoruz, ama içtiğim hiçbir suya artık güvenemiyorum


    Kurulumdan sonra memnun musunuz değil misiniz bunu yazarsanız sevinirim. Ayrıca hangi modeli, nerede ve ne kadara aldığınızı paylaşmanız ilk etapta benim için yeterli olacak. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkür ederim.


    Filtreleri internet üzerinden tedarik edebiliyor muyuz? Değişim zamanında satın alıp değişmeyi düşünüyorum.


    Ek olarak kampanya zamanı ürünün yanında ek filtre mi hediye ediyorsunuz yoksa indirim mi yapıyorsunuz?


    UV filtrenin faydalarını, UV filtreli kampanyaları paylaşırsanız sevinirim. Zamanım çok kısıtlı olduğu için konu içindekilere bakamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuxedo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Tabii ki, https://www.springwater.com.tr/ veya diğer(Hepsiburada, Trendyol) mağazalarımız üzerinden tedarik edebilirsiniz. Vaktiniz kısıtlı ise, dilerseniz +905075153516 destek hattımızdan iletişime geçip, tüm sorularınıza yanıt alabilirsiniz.

    Burada paylaşılan indirim, fırsat ve kampanyalardan haberdar olmak için lütfen konuyu favorilerinize ekleyiniz ve bağlantı bildirimlerini açınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tuxedo kullanıcısına yanıt

    Ben toplam 2 kez bu ürünü Trendyol üzerinden satın aldım. İlk olarak birkaç hafta önce almıştım, daha sonra aynı üründen aileme de bir adet aldım. O süreçte birkaç ayrı platformda fiyatları kontrol etmiştim, hatta son aldığım üründe indirimi kaçırmıştım, birkaç sayfa geride görebilirsiniz. Sonrasında bir indirim daha yapılınca satın aldım. 4.200 TL idi sanırım fiyatı ve son indirim olduğu bilgisi bulunuyordu mesajda. O yüzden kaçırmak istemedim. Yorum yapmak için ikinci ürünün de kurulmasını ve aradan 48 saat geçmesini bekledim.


    Şu anda hem çaya-yemeğe kullanıyoruz hem de içiyoruz. İlk günlerde boğazımda kuruluk hissediyordum ancak şu anda bu his azaldı gibi. Belki de psikolojik bir durumdur ama tıbbi bir yorum getiremiyorum maalesef. Bir de bardağa suyu doldurunca hafiften kabarcıklar oluyor; kurulum aşamasında ilk birkaç hafta bunun normal olduğu söylendi. Musluktan akan suyu içmeyeli bir 15-20 yıl olmuştur. Yıllardır şişe su içtiğimiz için henüz musluktan su doldurup içme hissine alışamadım, bu yüzden su tüketimim azaldı diyebilirim; ancak bunun için de cam şişelere doldurup o şekilde tüketme planım var. Ürünle ilgili genel anlamda olumsuz bir durumla karşılaşmadım. İki ürünü de 2 hafta arayla pazar günü sipariş ettim. İkisi de salı sabahı bana teslim edildi. Yani kargo hızı da iyiydi. Ürünü teslim aldıktan sonra firma ile iletişim kurup servis kaydı oluşturdum. İki ürün de 2 gün içerisinde kuruldu.


    İşin teknik detaylarını elbette bilemiyorum, ölçüm cihazım henüz yok. Ancak gerek sipariş aşamasında gerek kurulum ve kullanım aşamasında olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Suyun tadında da herhangi bir gariplik hissetmedim. İleride ölçüm cihazı alırsam bununla ilgili deneyimlerimi de paylaşırım.





  • Spring Water Premium Omnipure 8 Litre Su Arıtma Cihazımızla ilgili gerçek kullanıcı deneyimlerine göz atarak, aklınızdaki soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz.

    💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü


    Başka bir sorunuz veya talebiniz olursa, dilerseniz bu mesajı cevaplayabilir dilerseniz de özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

    - Ürün Linki:
    https://www.hepsiburada.com/spring-water-premium-omnipure-8-litre-pompali-su-aritma-cihazi-p-HBV000008F6QX

    - Hepsiburada Mağazamız: https://www.hepsiburada.com/magaza/springwater



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 26 Ocak 2024; 21:1:51 >




  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, cihazın bu gün kurulumu yapıldı. 2 3 saat bekleyip 10 dakika suyu akıttık. Şu an bardağa su doldurduğumda baloncuklu geliyor su bu doğal mıdır? Henüz tadım yapmadım bunu görünce döktüm suyu :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.