Vitiligo (bkz. vitiligo nedir?) rahatsızlığım mevcut. Bu nedenle güneşten korunmam gerekiyor. Bana önerebileceğiniz şu özellikleri mevcut sprey güneş kremleri var mı?
*Sprey olmalı *Faktör oranı yüksek olmalı *Vücuda uygulandıktan sonra yağlı bir görüntüoluşturmamalı *Bronzlaşmayı önleyici etkisi olmalı (Böyle bir özellik güneş kremlerinde mümkün mü emin değilim)
Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Güncel
Arkadaşlar,
Öncelikle Allah herkese şifalar versin ... Dert veren mevla dermanını da kesinlikle vermiştir...
Bende de vitiligo var. Eller yüzler, göz çevrelerim, kafa içi, alın, boyun, göğüs ve omuzlar vs..
deneme amaçlı aldığım bu karışımı sadece eller ve göz çevresi, yüz ve alın bölgelerinde kullanıyorum. Olumlu sonuç almaya başladım..
Yaz döneminde de diğer vitiligolu bölgelerde kullanacağım... Ürün tamamen doğal karışım olup, hiçbir yan etkisi yoktur...
İsteyen olursa temin edebilirim. Sol gözüm ve çevresi resimlerini ekledim. 1 ayda aldığım sonuç bu.. Çok hızlı bir çözüm. Özellikle güneşli havalarda kullanmak % 50 daha tedavi sürecini hızlandırıyor.
Özellikle Mayıs haziran temmuz ağustos aylarında kullanılmasını önereceğim bu karışım kesinlikle %100 sonuç veriyor...