Şimdi Ara

Spotify premium alinir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler premium almak istiyorum ama kredi kartım yok nasıl alabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modlu apk kullanıyorum bi de müziğe para mı vericem
  • Alınır ama şimdi değil. YouTube'da paralı abonelik servisine geçmeyi planlıyor. Yani YouTube'da ki hiçbir videoyu aylık abone olmadan izleyemeyeceksin. Bu YouTube aboneliğinin yanında birde Spotify'gibi "Youtube Music Keys" isminde müzik dinleyebileceğin uygulama çıkaracaklar. YouTube + YouTube Music Keys ikisi birlikte 10 TL olacak gibi bir duyum var.

Birde Apple Music var tabi ki. Türkiye'de de yakında aktif olacak ve Apple Music'in de 10 TL olacağı kesinleşti.

Taylor Swift ve benzeri bir çok sanatçınında Spotify'den yavaş yavaş çekilmesi sebebiyle Apple music ve YouTube'un ülkemize gelmesini beklemeyi planlıyorum.

Şimdi Spotify'e abone olsam müzik listelerimi falan ayarlayacam,sonra YouTube devreye sokarsa o abonelik sistemini onu almamak olmaz, yeniden müzik listesi oluşturucanda bilmem ne. Yani Google ve Apple'ın servisleri ülkemize gelmeden abonelik başlatmak saçma olur diyorum kısaca :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Alınır ama şimdi değil. YouTube'da paralı abonelik servisine geçmeyi planlıyor. Yani YouTube'da ki hiçbir videoyu aylık abone olmadan izleyemeyeceksin. Bu YouTube aboneliğinin yanında birde Spotify'gibi "Youtube Music Keys" isminde müzik dinleyebileceğin uygulama çıkaracaklar. YouTube + YouTube Music Keys ikisi birlikte 10 TL olacak gibi bir duyum var.

Birde Apple Music var tabi ki. Türkiye'de de yakında aktif olacak ve Apple Music'in de 10 TL olacağı kesinleşti.

Taylor Swift ve benzeri bir çok sanatçınında Spotify'den yavaş yavaş çekilmesi sebebiyle Apple music ve YouTube'un ülkemize gelmesini beklemeyi planlıyorum.

Şimdi Spotify'e abone olsam müzik listelerimi falan ayarlayacam,sonra YouTube devreye sokarsa o abonelik sistemini onu almamak olmaz, yeniden müzik listesi oluşturucanda bilmem ne. Yani Google ve Apple'ın servisleri ülkemize gelmeden abonelik başlatmak saçma olur diyorum kısaca :)

Çok ta önemliydi taylor swift

Taylor swift yok diye almıyorsa zaten gitsin kumda oynasın

• Mix radioyu dene çok güzel bence androiddede var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polifemus

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Alınır ama şimdi değil. YouTube'da paralı abonelik servisine geçmeyi planlıyor. Yani YouTube'da ki hiçbir videoyu aylık abone olmadan izleyemeyeceksin. Bu YouTube aboneliğinin yanında birde Spotify'gibi "Youtube Music Keys" isminde müzik dinleyebileceğin uygulama çıkaracaklar. YouTube + YouTube Music Keys ikisi birlikte 10 TL olacak gibi bir duyum var.

Çok ta önemliydi taylor swift

Taylor swift yok diye almıyorsa zaten gitsin kumda oynasın

Bir sürü neden saydım ve sadece "Taylor Swift" kısmına mı takıldınız?

haters gonna hate...

• Premium Apk var gerek yok premiuma :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soru hala soruluyor mu burada ?
    Paran varsa al paran yoksa alma bunun cevabı bu kadar basit
  • Turkiyede kapalı olan Pandora var amerkiaya gideceksen chrome da zen veya proxymate programlarıyla bir dene pc de mobilide var Amerika lokasyonuyla orada kullanabilirsin

• Sincanli mustafa yok o yüzden alma

• Spotify premium konusunda yardimci olurum arkadaslar pm atin lutfen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.