Şimdi Ara

Spotify lolde ping yaparmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pinge etkisi yok gönül rahatlığla kullanabilirsin
  • Olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu spotify premiumda istediğimiz şarkıyı dinleyebiliriz değil mi beleş sürümde rastgele çalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Masum Gören Ufo Köylü

Beyler bu spotify premiumda istediğimiz şarkıyı dinleyebiliriz değil mi beleş sürümde rastgele çalıyor

spotify androidde rastgele çalar pc de istediğini dinlersin

• Bende bi sıkıntı yok :)
  • Uzun süredir kullanıyorum premium olarak. Şu ana kadar herhangi bir ping sorunu olmadı, internet bağlantısına ve akk'ye göre değişir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobyye

Çevrimdışı kullanılabilir özelliği sadece Premium kullananlar için geçerli hocam yalnız.

-Soruna gelecek olursak Spotify kullanırken bende de şarkı geçişlerinde oyunda çok fazla ping oluyor.
    O yüzden Pandora kullanıyorum, herhangi bir problemim olmadı şu zamana kadar.

Pandora için ZenMate mi kullanıyor sunuz? En son baktığımda NA ve Yeni Zellanda dışında kullanıma kapalıydı Pandora.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

Orijinalden alıntı: mobyye

Çevrimdışı kullanılabilir özelliği sadece Premium kullananlar için geçerli hocam yalnız.

-Soruna gelecek olursak Spotify kullanırken bende de şarkı geçişlerinde oyunda çok fazla ping oluyor.
    O yüzden Pandora kullanıyorum, herhangi bir problemim olmadı şu zamana kadar.

Pandora için ZenMate mi kullanıyor sunuz? En son baktığımda NA ve Yeni Zellanda dışında kullanıma kapalıydı Pandora.

Hayır hocam, MediaHint kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.