Şimdi Ara

Spotify'ı bedava kullananlar da varmış yuh!! (Kesin DH'li ölücü bilir:) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben uzun bir süredir her ay para ödeyerek spotify kullanan bir müzikseverim. Ve neredeyse her ay 15 TL ödüyorum öğrenci olduğum halde... Az önce gördüm bir haberde yazılanlar beni çok şaşırttı. İlk başta yalan sandım ama haberin son paragrafında ki cümleler inandırıcı geldi ve durumu araştırdım gerçekten de neredeyse milyonlarca kişi Spotify''ı beş kuruş bile vermeden sınırsız bir şekilde kullanıyormuş. Ve haberdeki bilgiler cidden çok şaşırtıcı...
    İlgili haber:
    WEBMGON | Güncel Haber ve Bilgi Portalı
    Spotify'ı Bedava Kullananlara Kötü Haber! Spotify Hileleri Tespit Etti
    https://www.webmgon.com/2018/03/spotify-bedava-kullananlara-kotu-haber.html?m=1

Ancak daha yeni Spotify bu duruma uyanmış gibi görünüyor. şimdi aklımı kurcalayan bir soru var o da şudur:
    Acaba biz mi enayiyiz her ay spotify'a belli bir ücret ödüyoruz yoksa beş kuruş bile ödemeden bizim parayla satın aldığımız uygulamayı bedava kullananlar mı akıllı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radtv213 -- 13 Mart 2018; 22:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ogrencisin ve sirf muzik dinlemek icin 15 lira mi oduyorsun? 15 liraya 3 gun yemek yiyebilirdin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bedava kullanıyordum geçenlerde eposta geldi hesabım kilitlenmiş. Şimdi mp3 indirip öyle dinliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Ogrencisin ve sirf muzik dinlemek icin 15 lira mi oduyorsun? 15 liraya 3 gun yemek yiyebilirdin.

Hocam sanata değer işte :)

• 15 lira nedir yahu? youtube bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyAsocial

Ben de bedava kullanıyordum geçenlerde eposta geldi hesabım kilitlenmiş. Şimdi mp3 indirip öyle dinliyorum

Haberde gördüğüm kadarıyla resmi uygulamada hesabınızı açarsanız tekrar giriş yapabilirsiniz yani hesabınız kapanmamış

• quote:

Ogrencisin ve sirf muzik dinlemek icin 15 lira mi oduyorsun? 15 liraya 3 gun yemek yiyebilirdin.

Hocam 15 liraya 15 ekmek alınır 15 gün boyunca aç kalınmamış olur. 3 gün için kullanmak büyük israf bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.I.

quote:

Hocam 15 liraya 15 ekmek alınır 15 gün boyunca aç kalınmamış olur. 3 gün için kullanmak büyük israf bence.

Peki ya ruhumu nasıl doyuracam?:)

• quote:

Orijinalden alıntı: radtv213

quote:

quote:

Ne ruhu hocam ver bi peynir ekmek yesin işte.

• radtv213 R kullanıcısına yanıt
    Ekmekle makarna ye.

• soulseek ya da rutracker'den muzigi cekip telefona usb kablosu ile aktariyorum / lidarr ile muzik piyasasini takip eden herhangi bir ingilizce ya da isvicrece herhangi bir power metal / metal / rock sarkisi ciktigi anda indirip servere gonderen bir script yazdim, evde 7/24 raspberry pi calisiyor server komutu onda calisiyor, telefonda da terminal emulator ile script'i calistirdim otomatik olarak serverden sarkiyi pull edecek, sarki spotify deezer rutracker soulseek gibi ortamlara dustugu anda telefona geliyor, viper4android ile de ses ayarlarini yapiyorum, retro music ile de managing islemini yapiyorum, hava durumuna gore shuffle eden bir script de var, ama bataryanin irzina geciyor o yuzden calistirmiyorum.

aylik 15 tl vermektense ugrasirim, kendi yeteneklerimi de gelistirmis olurum.

not: kulaklik 30 tl ve bu fikir filmler icin yaptigim seyin muzige uyarlanmis halidir

• quote:

Orijinalden alıntı: radtv213

quote:

quote:

müzikle mi doyuruyorsun
  • öğrenci indirimi ile 7 tl'ye dinliyorum. ki bir şişe bira parası bile değil. son kuruşuna kadar hakediyor bence.
  • Böyle bir imkanın aylık 15 lirasını haçkırlamaya çalışan adam ya şark kurnazıdır ya da konteynrda yaşıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indoril Nerevar

soulseek ya da rutracker'den muzigi cekip telefona usb kablosu ile aktariyorum / lidarr ile muzik piyasasini takip eden herhangi bir ingilizce ya da isvicrece herhangi bir power metal / metal / rock sarkisi ciktigi anda indirip servere gonderen bir script yazdim, evde 7/24 raspberry pi calisiyor server komutu onda calisiyor, telefonda da terminal emulator ile script'i calistirdim otomatik olarak serverden sarkiyi pull edecek, sarki spotify deezer rutracker soulseek gibi ortamlara dustugu anda telefona geliyor, viper4android ile de ses ayarlarini yapiyorum, retro music ile de managing islemini yapiyorum, hava durumuna gore shuffle eden bir script de var, ama bataryanin irzina geciyor o yuzden calistirmiyorum.

not: kulaklik 30 tl ve bu fikir filmler icin yaptigim seyin muzige uyarlanmis halidir

İşte bu emeğe şapka çıkarılır

• hasikome

• öğrenci indirimli 7₺ hocam. enparadan hesap açın onun da %50 indirimi var. 3.5₺ ye gelir aylık.

• quote:

soulseek ya da rutracker'den muzigi cekip telefona usb kablosu ile aktariyorum / lidarr ile muzik piyasasini takip eden herhangi bir ingilizce ya da isvicrece herhangi bir power metal / metal / rock sarkisi ciktigi anda indirip servere gonderen bir script yazdim, evde 7/24 raspberry pi calisiyor server komutu onda calisiyor, telefonda da terminal emulator ile script'i calistirdim otomatik olarak serverden sarkiyi pull edecek, sarki spotify deezer rutracker soulseek gibi ortamlara dustugu anda telefona geliyor, viper4android ile de ses ayarlarini yapiyorum, retro music ile de managing islemini yapiyorum, hava durumuna gore shuffle eden bir script de var, ama bataryanin irzina geciyor o yuzden calistirmiyorum.

Büyük yetenek...

• en iyisi yotube red cracked versiyonu mis gibi akar
  • quote:

viper4android

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.