Şimdi Ara

Spotify beyaz gürültü yayıncılarına tedbir alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spotify
    Özellikle uyumak veya kitap okumak istediğinizde bulunduğunuz ortam gürültülü ise yeterince konsantre olamayabiliyorsunuz. Bunun için pek çok kullanıcı beyaz gürültü olarak tanımlanan ve rüzgâr, yağmur, şelale, dere gibi sesleri harmanlayan müzikler dinleyerek odaklanmaya çalışıyor. Son dönemde Spotify platformunda beyaz gürültü podcast yayınları önemli bir yer kaplıyor. Spotify bundan rahatsız.



    Spotify beyaz gürültüye karşı



    Spotify yaptığı duyuruda 1 Ekim tarihinden itibaren beyaz gürültü üreten Podcast yayıncılarının Ambassador Ads programından çıkarılacağını bildirdi. Ambassador Ads programı yayıncıların yayınları arasında firmanın ürünlerinin olduğu reklamları okumasını ve bundan para kazanmasını sağlıyor.



    Ayrıca Bkz.Spotify AI DJ, birden fazla bölgede erişime açıldı: Türkiye hariç...



    Beyaz gürültü yayıncıları büyük ilgi sayesinde aylık 18 bin dolar gibi önemli gelirlere ulaşabiliyordu. Bu da yıllık bazda Spotify’ın sadece 38 milyon doları beyaz gürültü yayıncılarına dağıttığı anlamına geliyordu.



    Son dönemde Spotify’ın beyaz gürültü yayınlarına karşı harekete geçmesi bekleniyordu. Bundan sonra beyaz gürültü yayıncıları sadece ücretli abonelik, otomatik reklamlar gibi diğer gelir modellerinden para kazanabilecekler. Diğer taraftan Ambassador Ads programına katılım şartı da son 60 günde 1000 dinleyici olarak güncellendi.




    Kaynak:https://www.engadget.com/spotify-reportedly-locks-white-noise-podcasters-out-of-an-ad-program-150124532.html







  • Beyaz gürültü engellenemez. Beyaz gürültü hayatın kendisidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.