Şimdi Ara

Spotify’a zam geldi: 18 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
8.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18₺ para değil millet 1 günde sigaraya veriyor o parayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

Bugün mail gelir gelmez iptal ettim. Deezer'a geçtim. Spotify'daki listelerimi de aktardım. Deezer'ın ses kalitesi daha iyi. Aylık 9,99₺ premium üyeliği. Bye bye Spotify...
    Bunu nasıl yaptınız icerde 1000 küsur şarkı var. Bi yere geçemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Doğuda kacak elektrik kullananlara niye kiziyorsunuz ki

Batı gelişmemiş olsa ulaşım ve denetleme bu kadar kolay olmasa batidakilerin de kaçak kullanacağına eminim örnek a1

Bu milletin mayası bozuk birseyi calabiliyorsa hemen çalar

Torpil yapanlara küfreder yakını önemli bir mevkiye geldi mi hemen onu arar

Bu ülke düzelmez
    Hayır gelişmişlikle alakası yok. Kul hakkına riayet eden ve Hak’tan korkan kişi asla bir başkasının hakkına girmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmadan kıvırmaya çalışıyor bir de

• Youtube Premium varken zaten esprisi kalmamıştı
    Youtube Music youtube altyapısı sayesinde daha geniş bir arşive sahip.
    Youtube Premium Aile hesabı 26 TL (6 Kullanıcı) reklamsız Youtube, videoları arka planda çalma özelliği ve Youtube Music

• Aile üyeliğini teke indirdim
    Bende youtube premium var youtube music ile beraber, reklamsız youtube dostum harika birşey

Apple Muzik üyelğimde var ses kalitesi sporify dan iyi olduğunu düşünüyorum...

• Youtube premium kullanıyorum hem youtubeda reklam görmüyorum hem müzik uygulamasını kullanıyorum ki youtubedaki remixler spotifyın bulamadığı tonla şarkıyı listeme atıp dinleyebiliyorum en iyisi youtube.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    İndirebilme zaten androidde yok muydu ben mi yanlış biliyorum? Reklamsız izleme mobil için güzel pc de yolları vardır muhakkak. Müzik arayüzü berbat müzik için alınacaksa dediğim gibi spotify da olmayan parçalar için alınmalı

• Symbianist S kullanıcısına yanıt
    yani diyorsunuz ki batı da kimse kaçak spotify kullanmıyor kimse korsan film dizi izlemiyor kimse apk indirmiyor her şeyi orijinal alıyor öyle mi

Lütfen bir etrafınıza bakın bu ülkenin insanının mayası bozuk kul hakkı yemeyi kendilerine hak görüyorlar
  • Bende bir süredir cok az kullanıyorum acaba iptal mi etsem diye düşünüyordum şimdi fiyatta artmıs ama eşimde kullanıyor en iyisi aile üyeliği yapayım.

• Parasini hakeden tek program. Kimse ağlamasın 2-3 kuruş için. Spotify olmasa hala youtube mp3 downloader..

• İphone’u olan da ipa kuruyor dandroid fancığı seni bir şey bilmeden kendince iphone kullananlara laf soktun bravo...

• marsk35 kullanıcısına yanıt
    Bitmiceksiniz dimi ya...

• Spotifye aylık abone olmadım 3 aylık 0.99 kampanyası ile işi götürebilirsiniz. Genelde 2 ayda 1 kampanya yenileniyor.

• Spotify aile paketi kullaniyordum. Youtube premium ile ayni paraya geldigine gore youtube premium a gecebilirim. Music te icerisinde 🙂

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Kul halkı kul halkıdır kişiyi bağlar, etraf öyle yapıyor diye görmezden gelinmemelidir.

• Buna zam mı diyorlarmış. Çağırın spotify sahibini Türkiye ye zam görsün.

Ek olarak eklemek gerekirse youtube un ses kalitesiyle spotify , tidal gibi yazılımların üzerindeki müziklerin ses kalitesini birbirine karıştırmayın. Müzikle ilgileniyor yada yoğun bi dinleyici iseniz Tidal yada spotify şart

• Valla helali hoş olsun ne diyeyim günde 2.5 saat yol çekiyorum Spotify olmasa biterim herhalde (podcast+müzik)

Kullandığım şeylerde parasını en hakeden uygulamalardan birisi herhalde Spotify
  • USA yada EU ulkelerinde verdikleri abonelikler her ne olursa olsun ortalama 9.99$ seklinde oluyor. Yani bu sirketlerin zam yapacagini hic dusunmuyorum. Herif sistemini kuruyor diyor ki bu abonelik bu para olacak diyor aradan 30 sene de gecse bu abonelik USA'da yada EU'da 9.99$ olarak kaliyor.
    Bir cok sirket baslangic olarak bir fiyat koyuyor ve o fiyata asla zam gelmiyor.
    Her ne olursa olsun Turkiye'de ortalama alacak olursak kisa zaman araliklari ile zam geliyor ve gelmeye devam edecek.

Ulke ekonomisi'nin daha da beter hale gelmesi icin tum varliginizi dolar'a yatirin.

Kendi cikarlari icin hala dolar satin alan bazi .....ler var ya bu ulke de Allah topunun belasini versin. Banka'da orda burda rastliyorsunuzdur bu tiplere yuzune baksaniz nasil bir serefsizlik aktigini gorursunuz.

Tum Turkiye elindeki dovizi bozdursa seviye ne kadar iner cok merak ediyorum. Elbet bir etkisi olur ama bu dovizi daha da asagilara cekmek icin yapilmasi gereken cok sey var ve yapmiyorlar.

Ulke batti ve yok olma yolunda ilerliyor kimse farkinda degil.

Su video en guzel ornektir.

• Mp3 ile idare edin. Telefonumda 1500 tane mp3 müzik var.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.