Şimdi Ara

Spotçudan PS3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkaysen98

quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

bu ürünler kapı gibi sağlamdır kesene göre hareket et, ben 5 yıl önce spot olarak doğubank tan aldım sorunsuz çalışmakta

Doğubankta fiyatlar nasıl?

hiç bir fikrim yok ben 2007 de aldım fiyatı 850 TL idi, spotcularda ne kadarsa aşağı yukarı orada da öyledir. O piyasada herkes ağız birliği yaparcasına fiyat belirler herkes birbirinden haberdardır yani, ama şöyle düşün benim parti çok sorunlu olduğu halde 5 yıldan beri sorunsuz ve halen sorunsuz ise gönül rahatlığı ile cebini düşünerek alabilirsin derim ama sıfır olduğundan ve alacağın satıcıdan emin olman şart.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkaysen98

quote:

bu ürünler kapı gibi sağlamdır kesene göre hareket et, ben 5 yıl önce spot olarak doğubank tan aldım sorunsuz çalışmakta

Doğubankta fiyatlar nasıl?

hiç bir fikrim yok ben 2007 de aldım fiyatı 850 TL idi, spotcularda ne kadarsa aşağı yukarı orada da öyledir. O piyasada herkes ağız birliği yaparcasına fiyat belirler herkes birbirinden haberdardır yani, ama şöyle düşün benim parti çok sorunlu olduğu halde 5 yıldan beri sorunsuz ve halen sorunsuz ise gönül rahatlığı ile cebini düşünerek alabilirsin derim ama sıfır olduğundan ve alacağın satıcıdan emin olman şart.

Kahramandan ilk defa alacagım?
    YASA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA!
    ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TASA!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.